Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Végre megjött Norbi, az utolsó fórumon maradó orosz bot! 😀
több mint 6 éve
Norbi180
676
Teljesen szabályos volt mire akartok zászlót idióták.
több mint 6 éve
Szórakoztató...úgy látszik szeretnének meccset látni a zebrák 😂Azt mondod tippmixültek?
Klaci79
több mint 6 éve
Zászló????!!!Nem hazai pályán vagyunk
bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Szórakoztató...úgy látszik szeretnének meccset látni a zebrák 😂
több mint 6 éve
Norbi180
676
Mire?
több mint 6 éve
Ennyi sírás után az egyenlítésért mehet a Ravens, ezt nem is értem..
több mint 6 éve
Zászló????!!!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Nem is konkrétan erre a meccsre gondoltam, hogy hozzák le, és mehet a Jackson time. Egyébként ha passzolni nem is, de futni legalább tud 😊Hát a szezon többi meccsében tétnélkül lehet játszatni.Ez a meccs jelenleg az uccsó esélyünk,nehogymár vele,mondjuk szar Flacó is,de azért nincsenek egy szinten.Nem tud még a gyerek passzolni.Ok, hogy Jackson sem vszínű, hogy megoldás, de legalább próbálják meg. Lehet kifogna egy jó napot.Ugyan,aztán ki áll be a helyére?Ha nem lassítjuk le ezt a drive-ot, akkor csak 7 pont előnyünk lesz az utolsó negyedre, az lófasz.pedig Flacco egy nagy rakás szarnak felel meg. Nem tudom mi kell ahhoz, hogy padra kerüljön.
Szokol
shagi0206
LeviPoki
shagi0206
LeviPoki
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Hát a szezon többi meccsében tétnélkül lehet játszatni.Ez a meccs jelenleg az uccsó esélyünk,nehogymár vele,mondjuk szar Flacó is,de azért nincsenek egy szinten.Nem tud még a gyerek passzolni.Ok, hogy Jackson sem vszínű, hogy megoldás, de legalább próbálják meg. Lehet kifogna egy jó napot.Ugyan,aztán ki áll be a helyére?Ha nem lassítjuk le ezt a drive-ot, akkor csak 7 pont előnyünk lesz az utolsó negyedre, az lófasz.pedig Flacco egy nagy rakás szarnak felel meg. Nem tudom mi kell ahhoz, hogy padra kerüljön.
Szokol
shagi0206
LeviPoki
shagi0206
több mint 6 éve
Tudjuk, tök szar ez a Ravens, Flacco hülye, edzők buknak, a stadiont a földdel kell egyenlővé tenni, de simán pariban vannak, szóval mielőtt szólnának a robbantási szakembereknek érdemes lenne végignézni a meccset.Kisírják vazze 😊
fcancellara
több mint 6 éve
fcancellara
1 559
Tudjuk, tök szar ez a Ravens, Flacco hülye, edzők buknak, a stadiont a földdel kell egyenlővé tenni, de simán pariban vannak, szóval mielőtt szólnának a robbantási szakembereknek érdemes lenne végignézni a meccset.
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ok, hogy Jackson sem vszínű, hogy megoldás, de legalább próbálják meg. Lehet kifogna egy jó napot.Ugyan,aztán ki áll be a helyére?Ha nem lassítjuk le ezt a drive-ot, akkor csak 7 pont előnyünk lesz az utolsó negyedre, az lófasz.pedig Flacco egy nagy rakás szarnak felel meg. Nem tudom mi kell ahhoz, hogy padra kerüljön.
Szokol
shagi0206
LeviPoki
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Csak büntikkel felhozzuk őket.Abban elég jók vagyunk a ligában.
bcsarli
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Csak büntikkel felhozzuk őket.
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ugyan,aztán ki áll be a helyére?Ha nem lassítjuk le ezt a drive-ot, akkor csak 7 pont előnyünk lesz az utolsó negyedre, az lófasz.pedig Flacco egy nagy rakás szarnak felel meg. Nem tudom mi kell ahhoz, hogy padra kerüljön.
Szokol
shagi0206
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Ha nem lassítjuk le ezt a drive-ot, akkor csak 7 pont előnyünk lesz az utolsó negyedre, az lófasz.pedig Flacco egy nagy rakás szarnak felel meg. Nem tudom mi kell ahhoz, hogy padra kerüljön.
Szokol
több mint 6 éve
Ha nem lassítjuk le ezt a drive-ot, akkor csak 7 pont előnyünk lesz az utolsó negyedre, az lófasz.
több mint 6 éve
prérifarkas
598
IntŐKérek egy Int-et!Akkor megintelek. Most jó? 😊
bcsarli
iktriad
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Kérek egy Int-et!Akkor megintelek. Most jó? 😊
bcsarli
több mint 6 éve
prérifarkas
598
Nekem olyannak tűnik Flaco mint Eli, jönnek szembe és tele a gatya. Így jönnek a hibák. Lehet tévedek nekem úgy tűnik.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 6 éve
Mondjuk azért ezt a drive-t még megfoghatná a D legalább FG-ra...
több mint 6 éve
Kérek egy Int-et!
több mint 6 éve
Úgy látszik a nagy pénz elvette az eszét...Állítani kell a lábán, és jó lesz az.Boswell b+Jobbra hord 10 °-al.
vontod
prérifarkas
bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Állítani kell a lábán, és jó lesz az.Boswell b+Jobbra hord 10 °-al.
vontod
prérifarkas