NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Buffalo Bills - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
Bazsinho
1 003
Mekkora malac van ott
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Micsoda roncsderbi van itt 😀
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Epenesa eddig a meccs MVP
több mint 1 éve
JustoVillar
625
Botrány volt ez a zászló...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Magunkra nem hat az erőm. Különben már 10× SB győztes lenne a Jags.Jöhet egy 95 yardos pontszerző drive. Akarom mondani 3 & out...mikor legutóbb 3&outot vízionáltál (kb 20 perce), akkor fumble lett a vége. Biztos jó ötlet ez a fajta jinx? 😀
iktriad
shagi0206
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Brutális a Cardinals-cenzúra errefelé.elnézést akkor ide se kommentelek már*shutupPedig olyan szép lett volna az első félidős shotout.shutout
Na jöjjön egy gyors 3 & out a mi O-nktól..
iktriad
Kúrfürst briareos
shagi0206
😛
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
KeyG
9 477
Jöhet egy 95 yardos pontszerző drive. Akarom mondani 3 & out...Én safetyt szeretnék
iktriad
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Jöhet egy 95 yardos pontszerző drive. Akarom mondani 3 & out...mikor legutóbb 3&outot vízionáltál (kb 20 perce), akkor fumble lett a vége. Biztos jó ötlet ez a fajta jinx? 😀
iktriad
több mint 1 éve
Jöhet egy 95 yardos pontszerző drive. Akarom mondani 3 & out...
több mint 1 éve
KeyG
9 477
Pedig lehetne már a Ravens, alig várom, hogy a kis runningbackem legyen a pályán végre. 😀ja h a tv kép szar, sorry ugy értelmeztem a stream szarakodik. megzavart h most még nincs ravens meccs tvbenNem olyan éles, előtte volt egy német bajnoki utolsó pár percre odakapcsoltam a meccs előtt és szakadozott mintha egy stream lett volna.Én Game Passon nézek mindent, most mivel van Ravens meccs kíváncsi vagyok TV-ben rájuk.nem szokott para lenni vele nincs vmi quality lehúzva? vagy le tudod irni milyen szinten furcsa?
De nekem olyan furcsa a kép minősége, csak nekem tűnik fel?
KeyG
Kúrfürst briareos
KeyG
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
elnézést akkor ide se kommentelek már*shutupPedig olyan szép lett volna az első félidős shotout.shutout
iktriad
Kúrfürst briareos
shagi0206
😛
több mint 1 éve
ja h a tv kép szar, sorry ugy értelmeztem a stream szarakodik. megzavart h most még nincs ravens meccs tvbenNem olyan éles, előtte volt egy német bajnoki utolsó pár percre odakapcsoltam a meccs előtt és szakadozott mintha egy stream lett volna.Én Game Passon nézek mindent, most mivel van Ravens meccs kíváncsi vagyok TV-ben rájuk.nem szokott para lenni vele nincs vmi quality lehúzva? vagy le tudod irni milyen szinten furcsa?
KeyG
Kúrfürst briareos
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 477
Nem olyan éles, előtte volt egy német bajnoki utolsó pár percre odakapcsoltam a meccs előtt és szakadozott mintha egy stream lett volna.Én Game Passon nézek mindent, most mivel van Ravens meccs kíváncsi vagyok TV-ben rájuk.nem szokott para lenni vele nincs vmi quality lehúzva? vagy le tudod irni milyen szinten furcsa?
KeyG
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
És ezzel a Billsé már a több mint 1 éve
Bazsinho
1 003
Végre valami életjel
több mint 1 éve
Most kezdtem csak nézni, hogy jött össze ez a 11 jags pont? 3FG meg egy safety?TD + 2 + FG
kapitnono
több mint 1 éve
Most kezdtem csak nézni, hogy jött össze ez a 11 jags pont? 3FG meg egy safety?
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
*shutupPedig olyan szép lett volna az első félidős shotout.shutout
iktriad
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Pedig olyan szép lett volna az első félidős shotout.shutout
iktriad
több mint 1 éve
Pedig olyan szép lett volna az első félidős shotout. Na jöjjön egy gyors 3 & out a mi O-nktól..
több mint 1 éve
Vajon ennyit számít az időzóna különbség?szombat reggel érkeztek csak, rookie mistake
Sifur
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Vajon ennyit számít az időzóna különbség?
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Az elmúlt 2 hét ellenállhatatlan Bills játéka után most úgy játszanak, mint aki 1/1 aspiráns.