NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Buffalo Bills - Jacksonville Jaguars
több mint 1 éve
De utálom ezt a bírót...Szétdobàljàk a meccset idàig...
Bazsinho
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 1 éve
Bazsinho
1 003
De utálom ezt a bírót...
több mint 1 éve
Ő hagyná, hogy Dougie P hívja a játékokat! 😉Ha kelce-t nem is, de jobb hívásokat biztosSemmi futójátékunk nincs ma (sem), és mit választunk 3&4-re?Press Taylort Taylor Swiftre cserélnénk. Ő lehet hozná Kelcet.
Stoki
iktriad
Stoki
több mint 1 éve
Ha kelce-t nem is, de jobb hívásokat biztosSemmi futójátékunk nincs ma (sem), és mit választunk 3&4-re?Press Taylort Taylor Swiftre cserélnénk. Ő lehet hozná Kelcet.
Stoki
iktriad
több mint 1 éve
Kár volt azért az Engram dropért az end zoneban. még ha bravúr TD lett volna is. 2nd és főleg 3rd down szituációban nagy bajok vannak továbbra is.
több mint 1 éve
Semmi futójátékunk nincs ma (sem), és mit választunk 3&4-re?
több mint 1 éve
...de kevésen múlt a 2. Td
több mint 1 éve
Szintén zenész.strange nálam pöpecÉn Game Passon nézek mindent, most mivel van Ravens meccs kíváncsi vagyok TV-ben rájuk.Nálam néha szét esik a kép, szaggat egyet
De nekem olyan furcsa a kép minősége, csak nekem tűnik fel?
KeyG
Sifur
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
strange nálam pöpecÉn Game Passon nézek mindent, most mivel van Ravens meccs kíváncsi vagyok TV-ben rájuk.Nálam néha szét esik a kép, szaggat egyet
KeyG
Sifur
több mint 1 éve
Szolgáltató lesz, nálunk nincs baj a kimenővel.Szerintem a TV-n rossz neki az Arena adás.Én Game Passon nézek mindent, most mivel van Ravens meccs kíváncsi vagyok TV-ben rájuk.nem szokott para lenni vele nincs vmi quality lehúzva? vagy le tudod irni milyen szinten furcsa?
KeyG
Kúrfürst briareos
Rodaron
több mint 1 éve
Rodaron
2 070
Szerintem a TV-n rossz neki az Arena adás.Én Game Passon nézek mindent, most mivel van Ravens meccs kíváncsi vagyok TV-ben rájuk.nem szokott para lenni vele nincs vmi quality lehúzva? vagy le tudod irni milyen szinten furcsa?
KeyG
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Én Game Passon nézek mindent, most mivel van Ravens meccs kíváncsi vagyok TV-ben rájuk.Nálam néha szét esik a kép, szaggat egyet
KeyG
több mint 1 éve
florida teams unite 😀Igyekszünk megbosszulni titeket!
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Én Game Passon nézek mindent, most mivel van Ravens meccs kíváncsi vagyok TV-ben rájuk.nem szokott para lenni vele nincs vmi quality lehúzva? vagy le tudod irni milyen szinten furcsa?
KeyG
több mint 1 éve
Jött a Polip is!
több mint 1 éve
Zay Jones bosszúmeccs!
több mint 1 éve
Rodaron
2 070
Bazz egy drive egy sérült, vigyázzatok magatokra srácok
több mint 1 éve
Remélem Little nem dől ki, most hogy Cam visszajött.
több mint 1 éve
Arra gondolsz, hogy nem is kell a 3 & outhoz? 😀Vajon Josh Allen sackeli és picket szed Josh Allentől mint a múltkor?A kis optimista.
iktriad
Sixo
több mint 1 éve
Bazsinho
1 003
Vajon Josh Allen sackeli és picket szed Josh Allentől mint a múltkor?Nem
iktriad
több mint 1 éve
Kriminális, amit csinálunk idén harmadikra.
több mint 1 éve
Vajon Josh Allen sackeli és picket szed Josh Allentől mint a múltkor?A kis optimista.
iktriad