NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Buffalo Bills - Minnesota Vikings
több mint 2 éve
Wolfy33
229
Nem ellokte kb osszefutottak, eloszor jefferson tettera a kezet.?????
A labda full elkaphatatlan volt
gabokocka
több mint 2 éve
Nem ellokte kb osszefutottak, eloszor jefferson tettera a kezet.Higy mondhatsz ilyet?
A labda full elkaphatatlan volt
gabokocka
Jefferson volt ott
több mint 2 éve
Mi a francnak lökte el? Simán levédekezték volna enélkül is.Pánikolas
shagi0206
több mint 2 éve
Nem ellokte kb osszefutottak, eloszor jefferson tettera a kezet.A labda full elkaphatatlan volt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Mi a francnak lökte el? Simán levédekezték volna enélkül is.
több mint 2 éve
Apróbb DPI.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Oliveren csak egy bazi nagy holdingot nem vették észreA holdingok befújását/be nem fújását én már rég elengedtem. Szinte minden 2. playben be lehetne fújni ide vagy oda minden meccsen.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Na ha most nem dobtak volna én mentem volna ki…
több mint 2 éve
Oliveren csak egy bazi nagy holdingot nem vették észre
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Pedig nekem aztán nem a szívem csücske a Vikes, de akkor is...
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
gecc mekkora hold volt a falba 😊
több mint 2 éve
írtam is hogy benne van, hogy 11-ig tart, simán lehet döntetlen mégNincs nem megérdemelt győzelem plane nem NFLben.szerintem ha felállsz 17 pontos hátrányból idegenben, nem kérdés, hogy megérdemled a győzelmetAttól hogy nyersz nem biztos hogy megérdemled, mert lehet hogy óriási szerencséd van mint most, amikor ott volt a Vikings kezében a labda elcseszte és nem tudott fél yardról td-t csinálni. Szóval szerintem nem, nem érdemelte meg lolmikor kellett volna jónak lenni, az első félidőben? akkor jobban megérdemeltük volna? lolnem is erdemelte meg a billsHát a Vikings sem, max az utolsó 2 driveban voltak jók
Adirotor
kapitnono
amúgy meg még mindig nincs vége, hagyjátok abba, simán benne van, hogy 11-ig tart még a meccs
dancogo
kapitnono
dancogo
De még nem lett meg a meccs.
Toca
több mint 2 éve
Madden hates me.
több mint 2 éve
😂😂😂😂Kuzin bebasz egy pikk hatost?Annak indul de a visszahordó védő fumblizik egyet azt X lesz.
ThundersNFL a Jobbágy
empty taxi
Draft
több mint 2 éve
Am eddig csak a detroit nyert idegenben a hétenpapirforma 😀
Adirotor
több mint 2 éve
Kuzin bebasz egy pikk hatost?Annak indul de a visszahordó védő fumblizik egyet azt X lesz.
ThundersNFL a Jobbágy
Madden hates me.
több mint 2 éve
Am eddig csak a detroit nyert idegenben a héten
több mint 2 éve
Kuzin bebasz egy pikk hatost?
Draft
több mint 2 éve
Inkább balfaszok ülnek Nyúlyorkbana davis incomplete-t miért nem nézték vissza alapból new yorkból?Mert nem Minnesotában van a meccs.
Kúrfürst briareos
Toca
Draft
több mint 2 éve
A win probality chart egész jól nézhet kiKetszer van szombat a héten
r.baggio
több mint 2 éve
ezeket órabérbe fizetik?😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
A win probality chart egész jól nézhet ki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
a davis incomplete-t miért nem nézték vissza alapból new yorkból?Allenék levágták h necces így no huddle-ből küldték tovább, New Yorkban meg nem reagáltak a következő snapig, visszanézési joguk meg addig van.
Kúrfürst briareos
Madden hates me.