NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Buffalo Bills - Minnesota Vikings
több mint 2 éve
Oh micsoda rohanás
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Hát van hogy néha rossz lyukba dugja az ember, ez valami hasonló
több mint 2 éve
Bozontron
388
Ezt most komolyan elnézte Cousins? Mármint összekeverte a mezeket vagy miafsz? 😀
több mint 2 éve
Olinho18
94
Jó idén ez a Vikings, de azért két elit csapat nagyon elveri.Szerintem nem vagyunk jók, csak villanásaink vannak a mérkőzéseken belül, ami sokszor elég volt a győzelemhez.
Kampman
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Jó idén ez a Vikings, de azért két elit csapat nagyon elveri.Megyek is át a Giants - Texans meccsre...
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Jó idén ez a Vikings, de azért két elit csapat nagyon elveri.
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Nincs bajusz egyből elit
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Ebből TD lesz
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Szerintem nem volt fumble de ilyenkor egyértelmű hogy nem fújják visszaLennt volt a könyöke, csak nem akartak vissza fújni.
ThySoul
Mindegy
több mint 2 éve
sokat elmond, hogy Jozsit nem küldjük fel 46 yardos FG kísérletre
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Szerintem nem volt fumble de ilyenkor egyértelmű hogy nem fújják vissza
több mint 2 éve
Olinho18
94
Szerintem se volt egyértelmű, de jogos a pályán hozott itélet megtartása, ellenkező bizonyíték se volt.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Elég izgalmas ez a meccs eddig.
több mint 2 éve
Hogy csúszott ki Akayleb Evans a 3. körből is áprilisban, fel nem foghatom. Akkor is ha végül down by contact lesz, a csávónak félidőnként van egy playmaker megmozdulása rookie létére.
több mint 2 éve
Ha ez nem fumble, akkor pedig egyenesen bundaa!Ennyire nem volt egyertelmu
PatrickSKOL
több mint 2 éve
PatrickSKOL
395
Ha ez nem fumble, akkor pedig egyenesen bundaa!
Szerkesztette: PatrickSKOL
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Benford ezzel jóvá tette, az első két passz rá.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Akkor most nem leolvadnia kell a Vikingsnek, hanem felszívni magát a 4. negyedre?
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Meg is lepődtem volna az előző pár meccs után ha ezt Davis elkapjaAhogy kell okosan.
Aztan persze sérülten belefut Allen 20 emberbe 😀
ThySoul
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Meg is lepődtem volna az előző pár meccs után ha ezt Davis elkapjaMármint nyilván egy pöppet magas volt de ott ment el megint a kezei között
Aztan persze sérülten belefut Allen 20 emberbe 😀
ThySoul
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Meg is lepődtem volna az előző pár meccs után ha ezt Davis elkapjaAztan persze sérülten belefut Allen 20 emberbe 😀
több mint 2 éve
Peterson bokaja nem tort el?Ennel a ket futasnal sztem a vilagbol kiszaladt a testcselekre...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Singletary baszki milyen futás már. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv