Carolina Panthers - Atlanta Falcons
több mint 8 éve
Részvétem srácok, nem volt olyan rég, amikor ilyen blowoutok másik oldalán voltunk, nem elég, hogy szarul játszik a csapat, még szerencséd sincs, a bírók is ellened fújnak, kemény idény.Már a harmadik zsinórban. Hol van az 2012 nfc döntő már ahol 4.&4-nél az a védekezés roddyn idén már dpi lett volna...tavaly meg azelőtt mindig arra gondoltam, hogy pl.jags. drukkereknek mi szar lehet, nekünk meg volt azért 5 jó évünk...mostmár át is tudom érezni 😕
Jakehomer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Részvétem srácok, nem volt olyan rég, amikor ilyen blowoutok másik oldalán voltunk, nem elég, hogy szarul játszik a csapat, még szerencséd sincs, a bírók is ellened fújnak, kemény idény.Azt hiszem e szezon után kell drasztikus lépéseket tenni,mert az alap nem rossz(nem elit,de nem rossz).
Jakehomer
több mint 8 éve
Részvétem srácok, nem volt olyan rég, amikor ilyen blowoutok másik oldalán voltunk, nem elég, hogy szarul játszik a csapat, még szerencséd sincs, a bírók is ellened fújnak, kemény idény.
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
érdekes, philadelphiában 2. és 26-ra meghúzták a hosszú passzt, és 53 yardos TD lett belőle, úgy látszik csak nálunk kell pátyolgatni a játékosok önbizalmát
több mint 8 éve
azért most kíváncsi volnék mi zajlik ilyenkor az öltözőben...
több mint 8 éve
Nagy catch volt Dicksontól, ennél sokkal könnyebbeket el szokott ejteni
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ez a secondary... Atya ég
több mint 8 éve
Most kibaszottul idióta módon játszunk, sokkal jobb lett volna, ha nem adják meg a 1st downt. Jöjjön már a tarcsi
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
jóvan catch volt haladjunk tovább, 28-0...
több mint 8 éve
LOL
több mint 8 éve
azigen. ez jó szezon volt.
több mint 8 éve
jöjjön már anderson mielőtt kiütjük camet....
több mint 8 éve
Megadták? Tényleg kapunk most már callokat 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
ez miért kell? 21-0 bazmeg azt továbbengedik őket egy ilyennel....
több mint 8 éve
Jóban és rosszban is kitartunk. Csak kár, hogy ismét 3 éve a nemiszerv rossz oldalán vagyunk. :-/Na,ahogy látom ma is erősek vagyunk.akik itt meccskövetnek atlanta szipmatizánosk biztosan, hogy ezt bírjuk nézni... 😀
Kenny
peach
több mint 8 éve
A 2nd down playt Cam benézte, ez meg szép stop volt a Falconstól
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
annak mi köze van ahhoz, hogy hány 3. kísérletre blitzelnek szarrá minket? ( ami sokszor sack is lesz )úgy érzésre meg szemre mondom, hogy sztem az idei elszenvedett sackek 60%-a mindig third downra jött. legalábbis majd minden meccsen van legalább kettő ilyen. valszeg ezt már a cfl-ben is kivideózták mit kell tenni ellenünk ilyenkor. ebben is sikerül meccsről meccsre nem előrelépnünk.ehhez képest 2-ikok vagyunk a ligában 3rdown conv-ben...
peach
falconskutya
több mint 8 éve
Na,ahogy látom ma is erősek vagyunk.akik itt meccskövetnek atlanta szipmatizánosk biztosan, hogy ezt bírjuk nézni... 😀
Kenny
több mint 8 éve
úgy érzésre meg szemre mondom, hogy sztem az idei elszenvedett sackek 60%-a mindig third downra jött. legalábbis majd minden meccsen van legalább kettő ilyen. valszeg ezt már a cfl-ben is kivideózták mit kell tenni ellenünk ilyenkor. ebben is sikerül meccsről meccsre nem előrelépnünk.
több mint 8 éve
Ismét tökéletes játékhívás 3.ra. Még én is olvastam a blitzet...
több mint 8 éve
igaz, elég megnyugtató érzés végülis, ha önbizalommal teli játékosokkal kapunk ki minden hétenNekünk drukkereknek mindegy, csak azt mondom, lehet, hogy nem akarják az önbizalmát tovább rombolniaz 50esről, 21-0nál nem mindegy h egy pickkel vagy puntal adom oda a 10esekre a lasztit?21-0-ás hátrányban milyen bátrakat hívtunk 2&36nál 😀Az a baj ezzel, hogy bele lehet ilyenkor szaladni pár pickbe, és arra sincs szüksége Ryannek.
peach
Jakehomer
peach
Jakehomer
több mint 8 éve
nemhiszem h azt már nagyon lehetne, de m1...Nekünk drukkereknek mindegy, csak azt mondom, lehet, hogy nem akarják az önbizalmát tovább rombolniaz 50esről, 21-0nál nem mindegy h egy pickkel vagy puntal adom oda a 10esekre a lasztit?21-0-ás hátrányban milyen bátrakat hívtunk 2&36nál 😀Az a baj ezzel, hogy bele lehet ilyenkor szaladni pár pickbe, és arra sincs szüksége Ryannek.
peach
Jakehomer
peach
Jakehomer
több mint 8 éve
Szerintem itt már csak arra mennek, hogy minél hosszabb ideig legyen nálunk a labda és ne kapjunk 50 pontot.
több mint 8 éve
Nekünk drukkereknek mindegy, csak azt mondom, lehet, hogy nem akarják az önbizalmát tovább rombolniaz 50esről, 21-0nál nem mindegy h egy pickkel vagy puntal adom oda a 10esekre a lasztit?21-0-ás hátrányban milyen bátrakat hívtunk 2&36nál 😀Az a baj ezzel, hogy bele lehet ilyenkor szaladni pár pickbe, és arra sincs szüksége Ryannek.
peach
Jakehomer
peach
Tepper takarodj!