NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
143
12
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
71
8
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
59
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
37
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
13
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
4 perce
Jó ez nem Horné volt, Hopkins védője egyszerűen elment tulipánt kapálni, Jayceere meg 2 elkapó jutott.
6 perce
Bejátszhatnák, hpgy Ashawn Robinson mit mondhatott a bírónak, hogy bedobtak rá egy ULC-t.
6 perce
TSzabi
3 791
Ezt a Chiefs-t azért tolni kellet komolyan eddig is. 1/1 es csapat ellen címvédőként kínos ennyire a zebrákra támaszkodni
8 perce
onDier
806
Jaycee kezddel nem a kedvenc cornerem lenni.Szerintem az hatar volt, ennyit azert lehet engedni, de persze haza beszelek 😀
Sixo
12 perce
onDier
806
Kamu face mask
21 perce
Mik ezek a Panthers elkapók, milyen elkapás már ez is Mooretól.Elit qb, elit elkapók
Sixo
Tepper takarodj!
42 perce
Amugy szerintem csak a liganak akarjuk megmutatni h nalunk van rugo nem ugy mint masoknal 😀Eddie sérülten is dominál, mert amúgy iszonyat fos röppályákat rúg
onDier
Tepper takarodj!
42 perce
onDier
806
Amugy szerintem csak a liganak akarjuk megmutatni h nalunk van rugo nem ugy mint masoknal 😀
44 perce
onDier
806
11yardról 3 kilátástalan passz, nem éppen tetszetős hívásokkal.Szerintem Tremble fele nem volt rossz, azt Sanders lehet behuzza, veso nem tudta leszedni de elkapni elkaphato csak bravur kell. Azt lattam h a honaljanal talan visszahuztak de h csak ilyen barati volt v tenyleges az passz. Az utolsot meg ink kidobta h fgre legyen ido. Az elsonel meg megint eltunt a zseb. Szerintem korrekt volt, Younghoz kepest teljesen. Canalest Spagnulo elkapta, de nagyobb is a rutnija plusz jobb is a csapat.
Sixo
48 perce
2 védővel a pofájában elengedett labda már többedjére. Prime Carson Wentzet idézte a Coltsos időszakából.
52 perce
Az sosem jó jel ha mind2 csapat játékosai térdelnek, miközben téged az orvosok vizsgálnak.Jézusom de csúnyán néz ki lassításban. Előre szaltó és a feje tetejére érkezett.Csoda hogy túlélte kb
Sixo
Janek
52 perce
onDier
806
Nem jott le bocsi 😀Poénnak szántam, de egyetértünk 😀Nem értem mi bajotok Younggal, elit.Mert meg nem ultettek es Caneles nem foglalkozott vele nem igy nezett ki. Azota tenyleg mar egy draftolt qbnak nez ki elotte meg olyan volt aki az xflbe se kerult volna be
Sixo
onDier
Sixo
53 perce
Csóri Sanders, kezdett jól játszani, de ez nem tréfadolog
Tepper takarodj!