Carolina Panthers - Minnesota Vikings
több mint 3 éve
ezt hogy a pöcsömbe kapta el?
több mint 3 éve
Valahogy az kellett hogy vesztésre álljunk? Nem értem én az O hívásokat, meccsek óta szopatjuk magunkat.
több mint 3 éve
Az alapján, hogy öt playből átfutottatok rajtunk 😊Ezt az alapján szűrted le, hogy 4 meccse nem szereztünk TD-t a 2nd halfban? 😀Ez TD!!!Az, de amúgy is bevinnétek
PatrickSKOL
Jakehomer
PatrickSKOL
DJ is felteszi a szar meccsére a koronát
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Kérdem én tudatlanul, komolyan ennyire ultramegagiga fos 2 pontos kísérletekkel kell neki indulni a dolognak másodszorra is???
több mint 3 éve
CharlieF
767
Amúgy eddig a playbooknak ez az oldala össze volt ragadva? Vagy kis Kubiak kettőt hajtott véletlenül?
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Ezt az alapján szűrted le, hogy 4 meccse nem szereztünk TD-t a 2nd halfban? 😀Ez TD!!!Az, de amúgy is bevinnétek
PatrickSKOL
Jakehomer
több mint 3 éve
Ez TD!!!Az, de amúgy is bevinnétek
PatrickSKOL
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
amúgy nektek szurkolok 😊aztán meg Chinn is, szétesett a védelem 😀azért meg ne fulladj a nevetéstől
Löfli
b /\ L i N T
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Ez TD!!!
több mint 3 éve
b /\ L i N T
198
aztán meg Chinn is, szétesett a védelem 😀azért meg ne fulladj a nevetéstől
Löfli
Szerkesztette: b /\ L i N T
több mint 3 éve
aztán meg Chinn is, szétesett a védelem 😀
több mint 3 éve
húhú, AJ Bója milyen missed tackle 😀
több mint 3 éve
Bazdmeg, megverjük magunkat! Az mondjuk érdekes, hogy nálunk minden pici holdingra repül a zászló, ha ott a labda, ha nem, ugyanez fordítva nagyon nincs így.Ne húzd fel magad, teljesen mindegy mennyire gyenge az ellenfél, alul tudunk bárkit múlni.
CharlieF
több mint 3 éve
CharlieF
767
Bazdmeg, megverjük magunkat! Az mondjuk érdekes, hogy nálunk minden pici holdingra repül a zászló, ha ott a labda, ha nem, ugyanez fordítva nagyon nincs így.
több mint 3 éve
b /\ L i N T
198
Keith Taylor faszán tolja, CB szinten legalább megvagyunk 😀
több mint 3 éve
hrubi
150
Éreztem, hogy nem lesz egy jó meccs, de ez a múlt heti Eagles meccsnél is gyengébb.
több mint 3 éve
Zászlókkal haladunk előre, kabaréCsak zászlókkal tudunk 😊 Halott az offense, DJ is le van szedve a pályáról, egyszer verte meg talán PP-t, Robbynál meg Zylstra is hasznosabb
Gorro
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Back to back időkérés, delay of game na jó hát nonsense
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Darnold 4/14 43y 0 TD 1 INT pffAzóta már 60 yard 😀 Az elején megint full vakon volt, és bár a számokon nem látszik, de összeszedte magát, csak rengeteg a drop.
Gorro
Tepper takarodj!