Chicago Bears - Minnesota Vikings
több mint 9 éve
Jöhetne egy hosszú Diggs TD-elkapás, ha már kívánságműsor van. (:Pruitt az ász ma
Stez
több mint 9 éve
Jöhetne egy hosszú Diggs TD-elkapás, ha már kívánságműsor van. (:Adnám.
Stez
több mint 9 éve
Jöhetne egy hosszú Diggs TD-elkapás, ha már kívánságműsor van. (:
több mint 9 éve
Harrison Smith az egyik legjobb védő a ligában, akiről senki nem beszél.Dehogynem beszélnek. Kb. mindenki elismeri, hogy a posztja egyik legjobbja. RÁADÁSUL FEHÉR!
füligjimmy
több mint 9 éve
Jó akkor most szólnék az O-nak, hogy nem fogja a Spec tema és a D megnyerni a meccset. ÉbresztőHát, ma eddig lótúrót se csináltak, és még el is adták a lasztit, csak jobbak lehetnek... most kiderül.
Toca
több mint 9 éve
Jó akkor most szólnék az O-nak, hogy nem fogja a Spec tema és a D megnyerni a meccset. Ébresztő
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
mit mondtam meccs elején? Smash mouth foci kell.Te figyu mondd már nekik azt is, hogy a Vikings D csesszen el egy szerelést. 😀. H.Smith nélkül ez sima TD, ehelyett cidrizhetünk, hogy 3&2 és megint lezárunk egy egyébként jó drivet egy FG-vel.
füligjimmy
több mint 9 éve
Harrison Smith az egyik legjobb védő a ligában, akiről senki nem beszél.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
mit mondtam meccs elején? Smash mouth foci kell.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Nem ő a hülye, hogy nem vonult vissza, hanem az a hülye, aki még mindig fizeti.Mariani miért csinál úgy mintha tudna visszahordani?Tennessee-ben még tudott, csak azóta nyolcszor eltört a lába, meg hétszer szétszakadt a térde.
hpeter93
Stez
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Mariani miért csinál úgy mintha tudna visszahordani?Tennessee-ben még tudott, csak azóta nyolcszor eltört a lába, meg hétszer szétszakadt a térde.
hpeter93
több mint 9 éve
Mariani miért csinál úgy mintha tudna visszahordani?
több mint 9 éve
Jay-Jay 71 passzolt yard, az derék. Jobb napján többet fut ennél.....Direkt megnéztem, volt olyan, hogy 6/7, 18 yard.
csi77
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Jay-Jay 71 passzolt yard, az derék. Jobb napján többet fut ennél.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Emlészel még az Shaun Alexander-Ladainian Tomlinson versenyre 😊 27-28 futott TD, az emberes. Régen minden jobb vót! Minden!na igen, Teddy-nél ez pontosan így van. Nagyon kevés TD-t szerezNekem sose az a gondom, hogy sok az INT, hanem az, ha kevés a TD.Bridgewatertől sok olyan INT-et láttam, amit nem tudsz magyarázni rookie hibával. Ala Jay Cutler, aki ezt a labdát odarakta.de a rookieságot sem tudod már magyarázni vele kapcsolatban
tüsi91
KmetyG
füligjimmy
KmetyG
- Abe Simpson
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Villanthatna valamit Gase, mert a játék képe alapján isteni csoda az X. Royal megsérült, újfent, idén kb 47-edszerre.
több mint 9 éve
na igen, Teddy-nél ez pontosan így van. Nagyon kevés TD-t szerezNekem sose az a gondom, hogy sok az INT, hanem az, ha kevés a TD.Bridgewatertől sok olyan INT-et láttam, amit nem tudsz magyarázni rookie hibával. Ala Jay Cutler, aki ezt a labdát odarakta.de a rookieságot sem tudod már magyarázni vele kapcsolatban
tüsi91
KmetyG
füligjimmy
több mint 9 éve
Ő már nem Lovie-draft, a szuperhős meg korábbi játékosait szokta elcsaplizni.Fuller ezekkel a meccsekkel marad a csapatban, jövőre isDe ha nem, Tampában szívesen látják......
hpeter93
csi77
több mint 9 éve
Nekem sose az a gondom, hogy sok az INT, hanem az, ha kevés a TD.Bridgewatertől sok olyan INT-et láttam, amit nem tudsz magyarázni rookie hibával. Ala Jay Cutler, aki ezt a labdát odarakta.de a rookieságot sem tudod már magyarázni vele kapcsolatban
tüsi91
KmetyG
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Fuller ezekkel a meccsekkel marad a csapatban, jövőre isDe ha nem, Tampában szívesen látják......
hpeter93
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Bridgewatertől sok olyan INT-et láttam, amit nem tudsz magyarázni rookie hibával. Ala Jay Cutler, aki ezt a labdát odarakta.de a rookieságot sem tudod már magyarázni vele kapcsolatban
tüsi91
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Bridgewatertől sok olyan INT-et láttam, amit nem tudsz magyarázni rookie hibával. Ala Jay Cutler, aki ezt a labdát odarakta.
több mint 9 éve
Na, amit a 29-es művelt, az a jelenlegi szabályok szerint DPI. Az más kérdés, hogy én ezt nem fújnám, és nem is tetszik, hogy erre tart a liga, de ettől kevesebbre ma még dobnak zászlót.
- Abe Simpson