NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cleveland Browns - Chicago Bears
több mint 3 éve
mortirolo
1 055
Én sem, de abban sem, hogy mégegyszer eljutunk a RZ-ba.Rúgás, végül is mi vezetünk...Én sem bíztam volna abban, hogy egy 4&2-t megoldunk.
mortirolo
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Rúgás, végül is mi vezetünk...Én sem bíztam volna abban, hogy egy 4&2-t megoldunk.
mortirolo
több mint 3 éve
mortirolo
1 055
Rúgás, végül is mi vezetünk...
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
A baj az h két kézzel ilyen látványosan lokni ennyire semmit....Nem azt nézte a bíró, hogy mennyire lökött hanem a mozdulatot.
Az ilyet challengelni kellene. Ez semmi nem volt.
több mint 3 éve
Zaborn
105
szégyen
több mint 3 éve
Ezt a zászlót Bears drukkerként is kikérem magamnak.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
2 és 10-re 4 yardos passz bokamagasságban. Ezt amúgy ki találhatta ki. Harmadikra végre legalább a first down vonalra dobta. Jé, meg is lett
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Garrett és Quinn amúgy igen szép párharcot tol 😀
több mint 3 éve
OL mind2 oldalon kritikán aluli, mondjuk ez inkább nálunk cinkjaja. Vannak driveok ahol működik, ahogy kell, viszont máskor meg szokatlanul hamar összeomlik a dolog. Wills helyzete sem szerencsés
P@trik
több mint 3 éve
OL mind2 oldalon kritikán aluli, mondjuk ez inkább nálunk cink
több mint 3 éve
mortirolo
1 055
Be kellene küldeni Folest. Dolgozzon meg a 8 milliójáért!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Innentől kezdve garbage time ?Szerintem ezt a drivet még megcsinálja a védelem. Aztán feladják.
hpeter93
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
Ahogy irták elöttem is.. mintha ez a baromarcu direkt akarja szet szopatni, a rookie qbt… aztan majd elmondhatja.. Latjatok? ezert Dalton a kezdő én értek hozzá ti nem. egoista fasz
több mint 3 éve
Kócs Neggi ezt a támadósort Daltonra hangolta. Amivel még talán működött is volna. Jó lenne felhívni a figyelmét, hogy az irányító személye megváltozott.Én amúgy eléggé visszafogott vagyok, de ez a mai nálam is kicsapja a biztosítékot.De komolyan olyan mintha direkt nem azt csináltatná vele amit kellene. Nagy takarodj a faszba tényleg, 0 mozgású pocket qb playeket hív baszodLatom Fieldset nem nagyon engedik kibontakozni!Erős karja és gyors lába van. Ezeket nem használhatja...
steelwolf
mortirolo
davemayer
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
Fox idejében volt ilyet tré az O playcallMég nem tartok ott, hogy visszasirjam, de lassan lehet.
davemayer
több mint 3 éve
Fox idejében volt ilyet tré az O playcall
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Innentől kezdve garbage time ?
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Én amúgy eléggé visszafogott vagyok, de ez a mai nálam is kicsapja a biztosítékot.De komolyan olyan mintha direkt nem azt csináltatná vele amit kellene. Nagy takarodj a faszba tényleg, 0 mozgású pocket qb playeket hív baszodLatom Fieldset nem nagyon engedik kibontakozni!Erős karja és gyors lába van. Ezeket nem használhatja...
steelwolf
mortirolo
davemayer
több mint 3 éve
De komolyan olyan mintha direkt nem azt csináltatná vele amit kellene. Nagy takarodj a faszba tényleg, 0 mozgású pocket qb playeket hív baszodLatom Fieldset nem nagyon engedik kibontakozni!Erős karja és gyors lába van. Ezeket nem használhatja...
steelwolf
mortirolo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo
1 055
Latom Fieldset nem nagyon engedik kibontakozni!Erős karja és gyors lába van. Ezeket nem használhatja...
steelwolf
több mint 3 éve
Latom Fieldset nem nagyon engedik kibontakozni!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Úgy preventeltunk Dben mintha 20 mpuk lett volna erre a 89 yardra...Én nem láttam egy prevent playt sem.
davemayer