Cleveland Browns - Miami Dolphins
4 napja
Szipeter
1 774
Ha már arra jár a Giants esetleg😁na akkor egy contenderrel kevesebb ha ott is hasonloan toljaMajd jövő héten Rodgers búcsúmeccsén bukik a MIAA Jetstől lehet, hogy búcsúzik, de szerintem ő még megpróbál valahogy leigazolni jövőre egy contendernek kinéző csapathoz.
Szipeter
Kampman
Kúrfürst briareos
4 napja
az még hagyján de a folyamatos felelősség elháritás érted a jets fiatal tehetségei már konkrétan kicsekkoltak mentálisan és folyamatosan hallgatni kell a bölcs árontHát igen, az Aaron és a haverok projekt elég látványosan gallyra ment az utóbbi években, pont jókor szálltunk ki belőle.na akkor egy contenderrel kevesebb ha ott is hasonloan toljaMajd jövő héten Rodgers búcsúmeccsén bukik a MIAA Jetstől lehet, hogy búcsúzik, de szerintem ő még megpróbál valahogy leigazolni jövőre egy contendernek kinéző csapathoz.
Szipeter
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
4 napja
Kampman
28 626
Hát igen, az Aaron és a haverok projekt elég látványosan gallyra ment az utóbbi években, pont jókor szálltunk ki belőle.na akkor egy contenderrel kevesebb ha ott is hasonloan toljaMajd jövő héten Rodgers búcsúmeccsén bukik a MIAA Jetstől lehet, hogy búcsúzik, de szerintem ő még megpróbál valahogy leigazolni jövőre egy contendernek kinéző csapathoz.
Szipeter
Kampman
Kúrfürst briareos
4 napja
na akkor egy contenderrel kevesebb ha ott is hasonloan toljaMajd jövő héten Rodgers búcsúmeccsén bukik a MIAA Jetstől lehet, hogy búcsúzik, de szerintem ő még megpróbál valahogy leigazolni jövőre egy contendernek kinéző csapathoz.
Szipeter
Kampman
4 napja
Kampman
28 626
Majd jövő héten Rodgers búcsúmeccsén bukik a MIAA Jetstől lehet, hogy búcsúzik, de szerintem ő még megpróbál valahogy leigazolni jövőre egy contendernek kinéző csapathoz.
Szipeter
4 napja
Majd jövő héten Rodgers búcsúmeccsén bukik a MIAa faszt, jets megbasszuk, nyer a broncos is és tárgytalan
Szipeter
4 napja
Szipeter
1 774
Majd jövő héten Rodgers búcsúmeccsén bukik a MIA
4 napja
Én bírom amúgy a srácot, lelkes meg minden de bazdmeg már nincs szememNem értem, hogy lehet DTR NFL csapatban kezdő QB.soft tankot tol a browns úgy.
Szipeter
a vicc h huntley volt a 4.számu ő nem fért be a brownsba
Kúrfürst briareos
4 napja
Szipeter
1 774
4. re ezt sikerült passzolni, grat
4 napja
Nem értem, hogy lehet DTR NFL csapatban kezdő QB.soft tankot tol a browns úgy.
Szipeter
a vicc h huntley volt a 4.számu ő nem fért be a brownsba
4 napja
Szipeter
1 774
Nem értem, hogy lehet DTR NFL csapatban kezdő QB.
4 napja
tony montana testartását felidézve a jelenetből jobban passzolna ha kivont farkat rángatva orditanáTua career ending sérülését is úgy tudom majd elképzelni, hogy már a teljes OL meg minden blokkoló köddé vált körülötte, ő pedig a számtalan agyrázkódás után önkívületi állapotban fogja majd üvölteni a 11 rárontó védőre, a vállán egy képzeletbeli rakétavetőt tartva, hogy "say hello to my lil friend"Huntley-ban is volt most egy ilyen Tua-féle önsorsrontó pillanat, ahogy open fielden, 3-4 védő által körülvéve nekiállt forgolódni.a jó kis miami yayo hatása
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
4 napja
Kampman
28 626
Tua career ending sérülését is úgy tudom majd elképzelni, hogy már a teljes OL meg minden blokkoló köddé vált körülötte, ő pedig a számtalan agyrázkódás után önkívületi állapotban fogja majd üvölteni a 11 rárontó védőre, a vállán egy képzeletbeli rakétavetőt tartva, hogy "say hello to my lil friend"Huntley-ban is volt most egy ilyen Tua-féle önsorsrontó pillanat, ahogy open fielden, 3-4 védő által körülvéve nekiállt forgolódni.a jó kis miami yayo hatása
Kampman
Kúrfürst briareos
4 napja
Huntley-ban is volt most egy ilyen Tua-féle önsorsrontó pillanat, ahogy open fielden, 3-4 védő által körülvéve nekiállt forgolódni.a jó kis miami yayo hatása
Kampman
4 napja
Kampman
28 626
Huntley-ban is volt most egy ilyen Tua-féle önsorsrontó pillanat, ahogy open fielden, 3-4 védő által körülvéve nekiállt forgolódni.
4 napja
Nem értem DTR-t miért kell erőltetni, ez egy nyerhető meccs lenne Winstonnal.nem akarnak nyerni
Szipeter
4 napja
Szipeter
1 774
Nem értem DTR-t miért kell erőltetni, ez egy nyerhető meccs lenne Winstonnal.
4 napja
god please no9-6 lesz hosszabbításban 😀Kíváncsi leszek mennyire lesz roncsderbinagyon
Drip
Kúrfürst briareos
Drip