NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati dupla
215
25
22:30, Arena4
Cleveland Browns - Miami Dolphins
6 napja
9-6 lesz hosszabbításban 😀Kíváncsi leszek mennyire lesz roncsderbinagyon
Drip
Kúrfürst briareos
6 napja
ez annyira miami. félpályán fogunk intet, egyből minusz 15 mert nem birja kivárni h mutassa az arcát, azóta is csak hátrafele megyünk
6 napja
Ezt az INT-et Winston is megdobta volna, de legalább jobban szórakoznék.
6 napja
Ez milyen playcall volt 3 és goalra ?sztem broken play volt elbasztak egy blokkot
Drip
6 napja
holland is mindent elejt idén, nem igy kell tolni contract yearben
6 napja
Sok elit csapat nem lesz idén szvsz az AFC-ben a PO-ban.csak kutyautők ellen nyert eddig po-ban, just sayinJosh Allen beküldi Hailee Steinfeldet, hogy foglalja le a védőket, ő meg stikában megnyeri a meccseket. 😀nem is fog, soha most megmondomA cigis ember még tuti mindig él, mert a Bills azóta se nyert SB-t. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
6 napja
csak kutyautők ellen nyert eddig po-ban, just sayinJosh Allen beküldi Hailee Steinfeldet, hogy foglalja le a védőket, ő meg stikában megnyeri a meccseket. 😀nem is fog, soha most megmondomA cigis ember még tuti mindig él, mert a Bills azóta se nyert SB-t. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
iktriad
6 napja
Josh Allen beküldi Hailee Steinfeldet, hogy foglalja le a védőket, ő meg stikában megnyeri a meccseket. 😀nem is fog, soha most megmondomA cigis ember még tuti mindig él, mert a Bills azóta se nyert SB-t. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
Kúrfürst briareos
6 napja
Kampman
28 651
South Park egyik epizódjában volt, hogy "úgy lássalak, hogy inkább a szememet vájom ki egy zsilettpengével"Kíváncsi leszek mennyire lesz roncsderbisztem első negyed végére már savat fogok a szemembe csepegtetni
Drip
Kúrfürst briareos
6 napja
nem is fog, soha most megmondomA cigis ember még tuti mindig él, mert a Bills azóta se nyert SB-t. 😀
Kúrfürst briareos
iktriad
6 napja
A cigis ember még tuti mindig él, mert a Bills azóta se nyert SB-t. 😀
Kúrfürst briareos
6 napja
Ha lesz TD-nk nem garbabe timeban én már örülökKíváncsi leszek mennyire lesz roncsderbisztem első negyed végére már savat fogok a szemembe csepegtetni
Drip
Kúrfürst briareos
6 napja
Kíváncsi leszek mennyire lesz roncsderbisztem első negyed végére már savat fogok a szemembe csepegtetni
Drip
6 napja
22:05