Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
ebben az évben amikor nem láttam élőben a meccseket jól ment a csapatnak, itt a PO most mit tegyekKi kellene hagynom ezután is? Normális?
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 10 éve
Más kimenetel nincs?Kivel játszhatunk?Bengals
bcsarli
Shilkor
több mint 10 éve
És Gary is nyert! Szép este.
több mint 10 éve
Rendelek egy Rex Ryan mezt!!!
több mint 10 éve
Azért Bell is nagyon hiányzott/hiányzik.Nem hiszem eeeel 😀 ugy üvöltöttem az INT nél, nem erdemeljuk meg de mind1 bennt vagyunk az a lenyeg 😀dddddDe megérdemeltük. 😊 Melyik csapat bírta el, hogy kidőlt a kezdő QB-ja 4 meccsre a legnehezebb schedule mellett? A válasz: Steelers!
herewego
Soldados
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Jövöre Buff-ban bevásárlás lesz Laci
több mint 10 éve
Nem hiszem eeeel 😀 ugy üvöltöttem az INT nél, nem erdemeljuk meg de mind1 bennt vagyunk az a lenyeg 😀dddddDe megérdemeltük. 😊 Melyik csapat bírta el, hogy kidőlt a kezdő QB-ja 4 meccsre a legnehezebb schedule mellett? A válasz: Steelers!
herewego

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
A Ravens meccstől eltekintve megérdemeljük. Kérdés hogy mire lesz elég ez a játék a PO-ban.
több mint 10 éve
Nem hiszem eeeel 😀 ugy üvöltöttem az INT nél, nem erdemeljuk meg de mind1 bennt vagyunk az a lenyeg 😀ddddd
több mint 10 éve
Kivel játszhatunk?
több mint 10 éve
akkor jövünk a Bills-nek
több mint 10 éve
De ezt még be kell húzni! Szurkoljunk .-)
több mint 10 éve
bazmeeeeeg.....megvan!!!!!!!!
több mint 10 éve
ejjj, utallak rexi b+, de most az egyszer...nah, szeretlek! 😊)))))))))BB meg kapja ossze magat!
több mint 10 éve
Akkor megérdemeltük!!!
több mint 10 éve
Na majd küldjetek egy köszönőlevelet Rexinek : DBazzeg egy láda pezsgőt!
Chargers LT
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Bent vagyunk. Irány Frisco
több mint 10 éve
6 sec!
több mint 10 éve
OTTVAGYUNK!
több mint 10 éve
Eladta!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
interception!!!!!!Ne bassz!!!!!!
patriksteelers
több mint 10 éve