NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Szorítsunk Buffalo labdaszerzésért!
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
zsutu
785
BB ma is szar :/ Teljesen tiszta TD-t nem dobott meg.De örülnék ha ilyen problémáink lennének :S
Soldados
több mint 8 éve
Klaci79
22 215
azért az ilyen szitukban rúgott FG-knél rendesen fosok....
több mint 8 éve
Oké h AB a Legjobb WR a ligában, de sokszor egysíkú így a játékunk, hiányzol Bell!!!
több mint 8 éve
Bills FG, 5 ponttal mennek
több mint 8 éve
22:17
több mint 8 éve
BB ma is szar :/ Teljesen tiszta TD-t nem dobott meg.Plusz ha odaadja Tüszőnek, az tisztán befut vele!
Soldados
több mint 8 éve
Most már 5-öt is .-)most mire jó a 2 pontos. Örülök neki, csak nem értem.Így 4 field goalt is rúghatnak! 😊
bcsarli
Szokol
több mint 8 éve
BB ma is szar :/ Teljesen tiszta TD-t nem dobott meg.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
De kéne a Bills TD!Á úgyse lesz meg és jön a Jets.
bcsarli
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
De kéne a Bills TD!
több mint 8 éve
kibaszott vicc.... FIREEEEE
több mint 8 éve
Visszavonva a spec teamre tett megjegyzés 😂Működik a klaci módszer. Kit szidjunk legközelebb?
polamalu
több mint 8 éve
Visszavonva a spec teamre tett megjegyzés 😂
több mint 8 éve
És még egy fumbli
több mint 8 éve
most mire jó a 2 pontos. Örülök neki, csak nem értem.Így 4 field goalt is rúghatnak! 😊
bcsarli
több mint 8 éve
xtaki
3 439
bills meccshez van valami stremetek?
több mint 8 éve
most mire jó a 2 pontos. Örülök neki, csak nem értem.
több mint 8 éve
Nem mondtam, hogy nem ismeri, de a lehető legrosszabbkor szokta hívni a mély passzokat. Azért nem olyan messze ....Arians-nál messze nem ez van. Ő például ismeri a futójátékot is. A passzjátékban szereti a deep-et, de ismeri a 20 yardos passzokat is, amivel például sokat operál.Arians-nak is ez a mániája, ha bejön szuper, mindenki a seggét veri a földhöz, de ha elcseszik, akkor kurvára bosszantó 😕Takarodj Haley!3. és 6-ra miért kell megint egy 40 yardos passzt hívni? A f.szom kivan ezekkel...
Soldados
Soldados
Leon78
Soldados
több mint 8 éve
Kezdem jobban a Billst figyelni. Térdre imához