NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 8 éve
Az öcsém kontakt volt az öregtől! 😀Csak megsimogatta.
Szokol
több mint 8 éve
Kell a Stop!
több mint 8 éve
Az öcsém kontakt volt az öregtől! 😀
több mint 8 éve
xtaki
3 439
megvolt a forced fumbli...de nem szedtuk ossze 😕
több mint 8 éve
Szurkoljunk!!!
több mint 8 éve
xtaki
3 439
nem megy a run D...pedig meg kene allitani oket...
több mint 8 éve
xtaki
3 439
malaca volt a barnaknak...
több mint 8 éve
egymást szereltük.
több mint 8 éve
19:10
több mint 8 éve
Bills FG, újra 2 labdabirtoklás odaát
több mint 8 éve
Woodoozza a Jetset 😊tele vagy optimizmussal 😊nekem úgy tűnik velünk ellentétben a Bills tényleg nyerni akar...😕jol nyomod 😊
de persze nem fog mert majd jön a jets
Klaci79
xtaki
Leon78
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 8 éve
Jöhet egy TO a D-től. Hajrá!!!
több mint 8 éve
tele vagy optimizmussal 😊nekem úgy tűnik velünk ellentétben a Bills tényleg nyerni akar...😕jol nyomod 😊
Klaci79
xtaki
több mint 8 éve
Edzettünk délután. 😂nekem úgy tűnik velünk ellentétben a Bills tényleg nyerni akar...😕jol nyomod 😊
Klaci79
xtaki
több mint 8 éve
xtaki
3 439
nekem úgy tűnik velünk ellentétben a Bills tényleg nyerni akar...😕jol nyomod 😊
Klaci79
több mint 8 éve
Botrányos a playcalling... Megint mi a faszért kellett deepet hívni? Miért nem lehetne egyszerűen megcsinálni a 3. és 10-et...Nekem is ez a véleményem. Lassan lépésről lépésre. Nyilván ha valaki full üresen marad és megjátszható akkor azt érdemes. Itt nem ez volt.
Soldados
több mint 8 éve
Neki ez preztizsa bills halad...haladjon a mi O-nk is...!Rex ma mindennek nekimegy, most épp egy 4th és 6-ot csináltak meg már FG távolságban
xtaki
Shilkor
több mint 8 éve
Klaci79
22 215
nekem úgy tűnik velünk ellentétben a Bills tényleg nyerni akar...😕de persze nem fog mert majd jön a jets
több mint 8 éve
a bills halad...haladjon a mi O-nk is...!Rex ma mindennek nekimegy, most épp egy 4th és 6-ot csináltak meg már FG távolságban
xtaki
több mint 8 éve
xtaki
3 439
Botrányos a playcalling... Megint mi a faszért kellett deepet hívni? Miért nem lehetne egyszerűen megcsinálni a 3. és 10-et...ezen ment el a ravens meccs is
Soldados
több mint 8 éve
Botrányos a playcalling... Megint mi a faszért kellett deepet hívni? Miért nem lehetne egyszerűen megcsinálni a 3. és 10-et...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
xtaki
3 439
a bills halad...haladjon a mi O-nk is...!
több mint 8 éve
Gyerünk O!!!