NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Denver Broncos - Green Bay Packers
több mint 1 éve
Szerintem egyébként nyerünk. (Ha nem, akkor tévedtem.)
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
kéne gyors TD Love-tól mert nagyon kell hugyoznom,pick6 nem ér
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
na ez most viszont jó volt a D-től.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nando89
3 894
Az jó ha az ember tud örülni kis dolgoknak, ez egy ilyen szezon lesz ahol ezeket kell megtalálni :/Én speciel örülök, hogy csak 0-3.Ki bírták írni, hogy DET 5-1?Ahogy nézem lesz ma meg ennél nagyobb bajunk is ..
nagylaza, főpohárnok
nando89
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Garbage time volt az erősségünk. Mondjuk az utóbbi időben már az sem az igazi.bazdmeg mire kiírják a kezdő O-t már le i megyünk?Ahogy szoktunk az első felidokben idén jól beroffentunk 😀
Tactful Cactus
nando89
több mint 1 éve
Én speciel örülök, hogy csak 0-3.Ki bírták írni, hogy DET 5-1?Ahogy nézem lesz ma meg ennél nagyobb bajunk is ..
nagylaza, főpohárnok
nando89
több mint 1 éve
bazdmeg mire kiírják a kezdő O-t már le i megyünk?az elsőn jobb gyorsan túlesni
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Eléggé pálinkaszagom lesz reggelre, és a fejem is fájni fog. A kérdés, hogy a Packers miatt is?Mikor egy 1-5 ös csapat ellen ilyen kérdések merülnek fel. Az több, mint kellemetlen a csapatra nézve. 😕
Tactful Cactus
több mint 1 éve
nando89
3 894
bazdmeg mire kiírják a kezdő O-t már le i megyünk?Ahogy szoktunk az első felidokben idén jól beroffentunk 😀
Tactful Cactus
több mint 1 éve
futás futás passz
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
bazdmeg mire kiírják a kezdő O-t már le i megyünk?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nando89
3 894
Ki bírták írni, hogy DET 5-1?Ahogy nézem lesz ma meg ennél nagyobb bajunk is ..
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
AJ a pályán. Ez legalább biztató.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Ki bírták írni, hogy DET 5-1?le vannak maradva mint a GB D
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Ki bírták írni, hogy DET 5-1?
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
ja már látom, közben köszi zebrákjavonte Williamscsak le kéne egyszer vinnilemaradtam, kit?
Gergőbácsi
Tactful Cactus
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
javonte Williamscsak le kéne egyszer vinnilemaradtam, kit?
Gergőbácsi
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
csak le kéne egyszer vinnilemaradtam, kit?
Gergőbácsi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
csak le kéne egyszer vinni
több mint 1 éve
James007
1 854
Sziasztok. Uton vagyok, nem tud valaki stream-et linkelni? Kosziküldtem
Celtic
több mint 1 éve
Go Pack Go!
több mint 1 éve
Sziasztok. Uton vagyok, nem tud valaki stream-et linkelni? Koszireddit1.nflbite.com/nfl/live/green-bay-packers-at-denver-broncos-live-stream
Celtic
több mint 1 éve
Go Pack!