NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Denver Broncos - Green Bay Packers
több mint 1 éve
PJ fkin Locke
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
gyomorsavbasszus olyan vegyes pálinkám lett, hogy 2 hét után iható.mivel vegyíted? 😀
Tactful Cactus
Negritis, a vajda
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Kampman
28 291
szerintem a cheating szótól triggerelődtek sokanDe azért belém kötöttek páran, ezek szerint mert én írtam.szerintem egyiket sem vitatta itt senki nagyonÖrülök azért hogy van aki reálisan látja.Bírói tévedés, illetve egy hatalmas mák. Egy kiábrándítóan szar meccset esetleg így húznánk be, az azért is lenne kellemetlen, mert kb a semmire lennénk megint indokolatlanul bizakodók, vagy inkább elnézők. Mondjuk az is igaz, hogy egy ilyen meccset másik 30 csapat már lezárt volna rég.🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtaz a 2 td többet mond el rólunk mint róluk
davemayer
Negritis, a vajda
twitch(4thline)
davemayer
Gergőbácsi
davemayer
több mint 1 éve
basszus olyan vegyes pálinkám lett, hogy 2 hét után iható.mivel vegyíted? 😀
Tactful Cactus
több mint 1 éve
De azért belém kötöttek páran, ezek szerint mert én írtam.szerintem egyiket sem vitatta itt senki nagyonÖrülök azért hogy van aki reálisan látja.Bírói tévedés, illetve egy hatalmas mák. Egy kiábrándítóan szar meccset esetleg így húznánk be, az azért is lenne kellemetlen, mert kb a semmire lennénk megint indokolatlanul bizakodók, vagy inkább elnézők. Mondjuk az is igaz, hogy egy ilyen meccset másik 30 csapat már lezárt volna rég.🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtaz a 2 td többet mond el rólunk mint róluk
davemayer
Negritis, a vajda
twitch(4thline)
davemayer
Gergőbácsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
basszus olyan vegyes pálinkám lett, hogy 2 hét után iható.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
szerintem egyiket sem vitatta itt senki nagyonÖrülök azért hogy van aki reálisan látja.Bírói tévedés, illetve egy hatalmas mák. Egy kiábrándítóan szar meccset esetleg így húznánk be, az azért is lenne kellemetlen, mert kb a semmire lennénk megint indokolatlanul bizakodók, vagy inkább elnézők. Mondjuk az is igaz, hogy egy ilyen meccset másik 30 csapat már lezárt volna rég.🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtaz a 2 td többet mond el rólunk mint róluk
davemayer
Negritis, a vajda
twitch(4thline)
davemayer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Btw ma minden 1 wines csapat nyert, itt kell megadni az esélyt az 1/1-re
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Örülök azért hogy van aki reálisan látja.Bírói tévedés, illetve egy hatalmas mák. Egy kiábrándítóan szar meccset esetleg így húznánk be, az azért is lenne kellemetlen, mert kb a semmire lennénk megint indokolatlanul bizakodók, vagy inkább elnézők. Mondjuk az is igaz, hogy egy ilyen meccset másik 30 csapat már lezárt volna rég.🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtaz a 2 td többet mond el rólunk mint róluk
davemayer
Negritis, a vajda
twitch(4thline)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
nálunk leírható hogy szarok vagyunkHa nyernénk, akkor sem lennék bizakodó vagy elnéző. Viszont egy új vezetésű csapatot sem fogok leírni hat meccs után. Várok még 6-8-at.Bírói tévedés, illetve egy hatalmas mák. Egy kiábrándítóan szar meccset esetleg így húznánk be, az azért is lenne kellemetlen, mert kb a semmire lennénk megint indokolatlanul bizakodók, vagy inkább elnézők. Mondjuk az is igaz, hogy egy ilyen meccset másik 30 csapat már lezárt volna rég.🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtaz a 2 td többet mond el rólunk mint róluk
davemayer
Negritis, a vajda
twitch(4thline)
Gergőbácsi
pont az új vezetés okozza a gondot
VJ out!!!
több mint 1 éve
Megértem azért dave-et, mindenkinek van egy ilyen csapata. Nekem a Fulham 😀Dave ne hari nem tudlak már komolyan venni , nemNe haragudj de most sem az elmúlt évek dolgairól beszélek hanem a mai meccsről, ti hiszitek hogy amit mondok az azért van. Pedig ha kicsit körbe néznétek láthatnátok hogy semlegesként is hozzám hasonló vélemények vannak.Benned van tényleg az elmúlt sok sok év .. de ez nem mi sarunk , dolgozd fel egyedul .Nem tudom te láttad-e a lassitast az elso tdteknél... szivesen.Kérlek, azt még mindenképpen írd be, hogy a zebrák elcsalták. Köszi!Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
nagylaza, főpohárnok
davemayer
nando89
davemayer
Látok mást csak tomenytelen frusztrációt , aki képes csöndben végig olvasni egy számára tok érdektelen meccset majd amikor nem úgy alakul random mákból ahogy ő szeretne akkor elkezdi kifolyatni ide a huylesegeit azt nehéz .
nando89
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Sztem meg pont az lenne szánalmas hogy akkor írogatnék ide amikor eleve frusztraltak vagytok a szar teljesitmeny miatt. Azt kéred rajtam számom miért nem irok pár kátörvendő hszt???!!Dave ne hari nem tudlak már komolyan venni , nemNe haragudj de most sem az elmúlt évek dolgairól beszélek hanem a mai meccsről, ti hiszitek hogy amit mondok az azért van. Pedig ha kicsit körbe néznétek láthatnátok hogy semlegesként is hozzám hasonló vélemények vannak.Benned van tényleg az elmúlt sok sok év .. de ez nem mi sarunk , dolgozd fel egyedul .Nem tudom te láttad-e a lassitast az elso tdteknél... szivesen.Kérlek, azt még mindenképpen írd be, hogy a zebrák elcsalták. Köszi!Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
nagylaza, főpohárnok
davemayer
nando89
davemayer
Látok mást csak tomenytelen frusztrációt , aki képes csöndben végig olvasni egy számára tok érdektelen meccset majd amikor nem úgy alakul random mákból ahogy ő szeretne akkor elkezdi kifolyatni ide a huylesegeit azt nehéz .
nando89
Most is ha a ti teljesitmenyetekbol lett volna forditas egy szót sem szólnék, csak ez a 2 td több mint érdekes volt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Ha nyernénk, akkor sem lennék bizakodó vagy elnéző. Viszont egy új vezetésű csapatot sem fogok leírni hat meccs után. Várok még 6-8-at.Bírói tévedés, illetve egy hatalmas mák. Egy kiábrándítóan szar meccset esetleg így húznánk be, az azért is lenne kellemetlen, mert kb a semmire lennénk megint indokolatlanul bizakodók, vagy inkább elnézők. Mondjuk az is igaz, hogy egy ilyen meccset másik 30 csapat már lezárt volna rég.🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtaz a 2 td többet mond el rólunk mint róluk
davemayer
Negritis, a vajda
twitch(4thline)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Az a kihagyott FG azé' most eléggé hiányzik.
több mint 1 éve
A Broncos vagy a Packers ?Bírói tévedés, illetve egy hatalmas mák. Egy kiábrándítóan szar meccset esetleg így húznánk be, az azért is lenne kellemetlen, mert kb a semmire lennénk megint indokolatlanul bizakodók, vagy inkább elnézők. Mondjuk az is igaz, hogy egy ilyen meccset másik 30 csapat már lezárt volna rég.🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtaz a 2 td többet mond el rólunk mint róluk
davemayer
Negritis, a vajda
twitch(4thline)
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Bírói tévedés, illetve egy hatalmas mák. Egy kiábrándítóan szar meccset esetleg így húznánk be, az azért is lenne kellemetlen, mert kb a semmire lennénk megint indokolatlanul bizakodók, vagy inkább elnézők. Mondjuk az is igaz, hogy egy ilyen meccset másik 30 csapat már lezárt volna rég.🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtaz a 2 td többet mond el rólunk mint róluk
davemayer
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
nando89
3 894
Dave ne hari nem tudlak már komolyan venni , nemNe haragudj de most sem az elmúlt évek dolgairól beszélek hanem a mai meccsről, ti hiszitek hogy amit mondok az azért van. Pedig ha kicsit körbe néznétek láthatnátok hogy semlegesként is hozzám hasonló vélemények vannak.Benned van tényleg az elmúlt sok sok év .. de ez nem mi sarunk , dolgozd fel egyedul .Nem tudom te láttad-e a lassitast az elso tdteknél... szivesen.Kérlek, azt még mindenképpen írd be, hogy a zebrák elcsalták. Köszi!Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
nagylaza, főpohárnok
davemayer
nando89
davemayer
több mint 1 éve
Vonster
1 036
Williams b+
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Ez komolytalan, hogy 2 jelenleg sajnos vicc-csapat folott tudunk itt rugozni ilyeneken. Nezzunk magunkra kicsit..Ne haragudj de most sem az elmúlt évek dolgairól beszélek hanem a mai meccsről, ti hiszitek hogy amit mondok az azért van. Pedig ha kicsit körbe néznétek láthatnátok hogy semlegesként is hozzám hasonló vélemények vannak.Benned van tényleg az elmúlt sok sok év .. de ez nem mi sarunk , dolgozd fel egyedul .Nem tudom te láttad-e a lassitast az elso tdteknél... szivesen.Kérlek, azt még mindenképpen írd be, hogy a zebrák elcsalták. Köszi!Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
nagylaza, főpohárnok
davemayer
nando89
davemayer
Relax!
több mint 1 éve
Ne haragudj de most sem az elmúlt évek dolgairól beszélek hanem a mai meccsről, ti hiszitek hogy amit mondok az azért van. Pedig ha kicsit körbe néznétek láthatnátok hogy semlegesként is hozzám hasonló vélemények vannak.Benned van tényleg az elmúlt sok sok év .. de ez nem mi sarunk , dolgozd fel egyedul .Nem tudom te láttad-e a lassitast az elso tdteknél... szivesen.Kérlek, azt még mindenképpen írd be, hogy a zebrák elcsalták. Köszi!Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
nagylaza, főpohárnok
davemayer
nando89
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
más is érzi 😊Érzem, hogy bejelentkeztünk az NFC North-ért!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tactful Cactus
davemayer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Érzem, hogy bejelentkeztünk az NFC North-ért!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tactful Cactus
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Nem hinném azèrt. Ezek nem hatalmas védelmi hibák, az elsőt a lassítás után intnek kellett volna adni ez meg ordas nqgy mák volt - 4.re természetesen, a meccs legvégén.🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtaz a 2 td többet mond el rólunk mint róluk
davemayer
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Érzem, hogy bejelentkeztünk az NFC North-ért!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Megjelenni tudni kell,