NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Denver Broncos - Green Bay Packers
több mint 1 éve
nando89
3 894
Benned van tényleg az elmúlt sok sok év .. de ez nem mi sarunk , dolgozd fel egyedul .Nem tudom te láttad-e a lassitast az elso tdteknél... szivesen.Kérlek, azt még mindenképpen írd be, hogy a zebrák elcsalták. Köszi!Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
nagylaza, főpohárnok
davemayer
több mint 1 éve
Húha, találjatok még ki ilyen okosságokat. Ezzel is el tudjátok feledni mi hamarabb mik is történnek a pályán.Illetve azt is, ha ma mi nyernénk, nekik ezen a meccsen megy el a PO 😀Kérlek, azt még mindenképpen írd be, hogy a zebrák elcsalták. Köszi!Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
nagylaza, főpohárnok
Rubens
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
nem nevetségese, sokat sírtunk értük🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtÍgy is szar esténk van... még te hiányoztál....Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
Rubens
davemayer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
ugyanmar
29
Bye week volt, két hétig csak ezt gyakorolták, ezért nem jutott már energia gameplanra az első félidőre
több mint 1 éve
🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtaz a 2 td többet mond el rólunk mint róluk
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem tudom te láttad-e a lassitast az elso tdteknél... szivesen.Kérlek, azt még mindenképpen írd be, hogy a zebrák elcsalták. Köszi!Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
nagylaza, főpohárnok
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Rubens
830
Illetve azt is, ha ma mi nyernénk, nekik ezen a meccsen megy el a PO 😀Kérlek, azt még mindenképpen írd be, hogy a zebrák elcsalták. Köszi!Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
nando89
3 894
Meg h Fields amúgy fasza csak a korulmenyek …Kérlek, azt még mindenképpen írd be, hogy a zebrák elcsalták. Köszi!Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
🤣🤣🤣 itt voltam én végig, csak eddig nem szereztetek 2 ilyen nevetseges tdtÍgy is szar esténk van... még te hiányoztál....Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
Rubens
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Milyeeeen mák? Ezt gyakorolták a bye alatt! Naná, hogy tokeletesen megcsinaltak!Vagy várj...
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
fáradtak vagyunk, de ha megosztod velünk én megköszönömAzért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
csak azt nem értem, mi a cheating ebben. Lucky, azt adom, vagy hogy mondják mostanság, de hogy cheating...Fucking lucky cheating bastardsHosszutavon inkább bukta ez nekünk ..
davemayer
nando89
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Kérlek, azt még mindenképpen írd be, hogy a zebrák elcsalták. Köszi!Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
több mint 1 éve
Rubens
830
Így is szar esténk van... még te hiányoztál....Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
több mint 1 éve
nando89
3 894
Jaj .. mindig makoltunk ellenetek is elmúlt 30Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
davemayer
Évben is Jah ezért nem értjük …
Huh
több mint 1 éve
Na most jöhet a szokásos 3&out.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem tudhatjuk , hogy nem így volt e felrajzolva. 🙄
rob3r7o
Szerkesztette: twitch(4thline)
több mint 1 éve
Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.Nem baj, ők tuti nem fogják érteni miért mondod ezt
rob3r7o
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Trükkös TD!
több mint 1 éve
nando89
3 894
Fucking lucky cheating bastardsHosszutavon inkább bukta ez nekünk ..
davemayer
több mint 1 éve
Kampman
28 292
Komikus tédéink vannak, mi tagadás.
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
C'MON MAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Azért ezekkel a TD-kel nagyot mákol a Packers.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Ez annyira gb meccs amennyire csak lehet, ezzel a szarral meg az int tdvel... vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal