NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
48
7
2:20, ARENA4
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
2 órája
Hát, ahhoz a ligának komolyan bele kell nyúlnia és elismernie, hogy a zebrák hibáztak, mert Al Shaiir-t annó kizavarták a meccsről, itt meg még a zászlót is felvették...Ez akkor ilyen 1/2 lehet, Bryant állapotától függőenAl Shaiir mennyi meccset kapott Trevorért?3 asszem.
Shanny Magic
iktriad
Shanny Magic

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
2 órája
Ez akkor ilyen 1/2 lehet, Bryant állapotától függőenAl Shaiir mennyi meccset kapott Trevorért?3 asszem.
Shanny Magic
iktriad
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
2 órája
Meglett az AFC West és West Coast sweep (4-0 mindkettő)
2 órája
Al Shaiir mennyi meccset kapott Trevorért?3 asszem.
Shanny Magic
2 órája
Azért ne tegyünk úgy, hogy ez SP hibája, még ha nyilván ki is térdelhettük volna, akkor se kell a WR nyakát eltörni passzióból...Payton mit szeretne még 2 TD hátrányban 0:30-al a vége előtt?Gerincsérült wr-t
iktriad
Zalán
Ugyanúgy lehetne kérdezni, hogy a CB mit szeretett volna 2 TD előnyben 0:30-al a vége előtt egy ilyen hit-et?

2 órája
2025-ben ez hány meccs eltiltás?
2 órája
rohadjatok el zebrák
2 órája
Ez nagyon nem néz ki jól, főleg mire kezdett megérkezni Bryant a szezonban
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
2 órája
Al Shaiir mennyi meccset kapott Trevorért?
2 órája
Payton mit szeretne még 2 TD hátrányban 0:30-al a vége előtt?Gerincsérült wr-t
iktriad
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
2 órája
Őket is otthon a Texans ellen. Az konkrétan a csalás határát súrolta.szarom le a Colts-ot Ik, azért ma rendesen szopattak minket a sporikén úgy tudtam, egy nagyon picit néha lejt a hazai pálya.............Kérdezd erről a Colts-ot.
JC6 (Mr. Miele)
iktriad
JC6 (Mr. Miele)
2 órája
Payton mit szeretne még 2 TD hátrányban 0:30-al a vége előtt?
2 órája
szarom le a Colts-ot Ik, azért ma rendesen szopattak minket a sporikén úgy tudtam, egy nagyon picit néha lejt a hazai pálya.............Kérdezd erről a Colts-ot.
JC6 (Mr. Miele)
iktriad
2 órája
Helmet-to-helmet, defenseless receiver, ezek szerint egyik se volt...

2 órája
én úgy tudtam, egy nagyon picit néha lejt a hazai pálya.............Kérdezd erről a Colts-ot.
JC6 (Mr. Miele)
2 órája
márcsak ez hiányzott a végére
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 órája
én úgy tudtam, egy nagyon picit néha lejt a hazai pálya.............
2 órája
huhh Bryant mit kapott

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 órája
No foul, akkor jól van, rohadjatok el csíkos férgek

2 órája
Nix kurva szarul néz ki amikor ezt csinálja. Így már pontos 😉De nem ezt írtad, azt írtad, hogy ő kurva szar... 😀Szerintem Nix akkor szar amikor ezt erőlteti, első olvasásra feldobja rosszul, erre utaltam, nem arra hogy kuka a pali. Főleg amikor láttuk hogy milyen labdákat is tud dobálni emelett.Én ezt értem, de ettől még a passz volt szar, Nix hozott 1 hibás döntést, 20-30 jó mellett, ha ettől ő maga kurva szar a szemeden, az a te dolgod persze, csak én nem tudok vele egyetérteni...hát konkrétan oda dobta a védőnek amikor ott volt a checkdown középen a 1st downért... teljesen feleslegesen erőltette"Nix miéert vagy ilyen kurva szar?"hát konkrétan 1 playre írtam hogy kurva szar, amikor simán odadobta az INT-etCsak előtte dobott már majdnem 300 yard-ot, 1 TD-vel és úgy volt 50% felett simán, hogy legalább 3 drop volt. Nem mondom, hogy jó passz volt, csak a "kurva szar"-t rásütni ezen a meccsen nekem úgy tűnik, mintha csak 1 hibára vártál volna, hogy rásüthesd...csak tavaly le lettünk baszva negrivel úgy hogy én az Oregon miatt Herbertnek szurkoltam 😀Nem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Ha ez megnyugtat így is megnyeritek a csoportot
Petila
Inkább Nix a hullámvasút, aki dob 4 TD-t a Packersnek, majd 4th&2-ra odadobja a kornernek
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor
Ezt 1 play-re írtad? Érdekesen fogalmazol akkor... 😀
StormST
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor
StormST
2 órája
Erre mi szükség volt?
2 órája
Erre nagy szükség volt tényleg Brown idióta
2 órája
Teszem hozzá, ST-ben is oktatott ma minket a Jags, nem néztem statot, de érzésre 15-20 yard/punt előny volt...

2 órája
ez miért kell...
2 órája
Lehet velem nem egyet érteni, de úgy tűnik, a Jax alaposan felkészült, mi viszont nem. Jó lenne a 1# kiemelés, de nagyon nem érdemeljük meg.. hazai pályán ez elég nagy égés. Visszább vehet SP az arcból.Hol nagy SP arca? Nem értem. Ott dőlt el, hogy a trükkös Sutton passz nüanszokon múlva nem lett meg. Majd szinte eögtön egy ugyanakkora játékot Washington megcsinált. Iksz helyett 2 td különbség. Ez ilyen. Nem ment semmi. A Chargers ellen lehet javítani.
Grat Ik!
JC6 (Mr. Miele)