NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
247
25
22:25
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
43 perce
De nem ezt írtad, azt írtad, hogy ő kurva szar... 😀Szerintem Nix akkor szar amikor ezt erőlteti, első olvasásra feldobja rosszul, erre utaltam, nem arra hogy kuka a pali. Főleg amikor láttuk hogy milyen labdákat is tud dobálni emelett.Én ezt értem, de ettől még a passz volt szar, Nix hozott 1 hibás döntést, 20-30 jó mellett, ha ettől ő maga kurva szar a szemeden, az a te dolgod persze, csak én nem tudok vele egyetérteni...hát konkrétan oda dobta a védőnek amikor ott volt a checkdown középen a 1st downért... teljesen feleslegesen erőltette"Nix miéert vagy ilyen kurva szar?"hát konkrétan 1 playre írtam hogy kurva szar, amikor simán odadobta az INT-etCsak előtte dobott már majdnem 300 yard-ot, 1 TD-vel és úgy volt 50% felett simán, hogy legalább 3 drop volt. Nem mondom, hogy jó passz volt, csak a "kurva szar"-t rásütni ezen a meccsen nekem úgy tűnik, mintha csak 1 hibára vártál volna, hogy rásüthesd...csak tavaly le lettünk baszva negrivel úgy hogy én az Oregon miatt Herbertnek szurkoltam 😀Nem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Ha ez megnyugtat így is megnyeritek a csoportot
Petila
Inkább Nix a hullámvasút, aki dob 4 TD-t a Packersnek, majd 4th&2-ra odadobja a kornernek
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor
Ezt 1 play-re írtad? Érdekesen fogalmazol akkor... 😀
StormST
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
44 perce
Szerintem Nix akkor szar amikor ezt erőlteti, első olvasásra feldobja rosszul, erre utaltam, nem arra hogy kuka a pali. Főleg amikor láttuk hogy milyen labdákat is tud dobálni emelett.Én ezt értem, de ettől még a passz volt szar, Nix hozott 1 hibás döntést, 20-30 jó mellett, ha ettől ő maga kurva szar a szemeden, az a te dolgod persze, csak én nem tudok vele egyetérteni...hát konkrétan oda dobta a védőnek amikor ott volt a checkdown középen a 1st downért... teljesen feleslegesen erőltette"Nix miéert vagy ilyen kurva szar?"hát konkrétan 1 playre írtam hogy kurva szar, amikor simán odadobta az INT-etCsak előtte dobott már majdnem 300 yard-ot, 1 TD-vel és úgy volt 50% felett simán, hogy legalább 3 drop volt. Nem mondom, hogy jó passz volt, csak a "kurva szar"-t rásütni ezen a meccsen nekem úgy tűnik, mintha csak 1 hibára vártál volna, hogy rásüthesd...csak tavaly le lettünk baszva negrivel úgy hogy én az Oregon miatt Herbertnek szurkoltam 😀Nem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
Inkább Nix a hullámvasút, aki dob 4 TD-t a Packersnek, majd 4th&2-ra odadobja a kornernek
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor
StormST
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
45 perce
És Coen nem rúgatja rá Little-el? WTF?
46 perce
Grat a Jags-nek, jól játszottak, amikor az kellett, kihasználták a hibáinkat és az adódó lehetőségeket, találkozunk a PO-ban...

46 perce
Ma csak az dőlt el, hogy nem fogunk heteket pihenni, hanem verseny lesz az utolsó két hétben. És egyébként nem jön rosszkor ez az L. Mielőtt elhinnénk, hogy érinthetetlenek vagyunk.Pont ezt írtam 2 órája. 😀
Zalán
47 perce
Ma csak az dőlt el, hogy nem fogunk heteket pihenni, hanem verseny lesz az utolsó két hétben. És egyébként nem jön rosszkor ez az L. Mielőtt elhinnénk, hogy érinthetetlenek vagyunk.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
47 perce
GG a JagsnekBár remélem, ha úgy alakul, hogy a Jags túléli a WC-t, és velünk játszik a Div Roundban akkor a mai után megkapjuk a hazai pályát a bíróktól, mert az kritikán alul ment a Jagsnek ma
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
47 perce
Én ezt értem, de ettől még a passz volt szar, Nix hozott 1 hibás döntést, 20-30 jó mellett, ha ettől ő maga kurva szar a szemeden, az a te dolgod persze, csak én nem tudok vele egyetérteni...hát konkrétan oda dobta a védőnek amikor ott volt a checkdown középen a 1st downért... teljesen feleslegesen erőltette"Nix miéert vagy ilyen kurva szar?"hát konkrétan 1 playre írtam hogy kurva szar, amikor simán odadobta az INT-etCsak előtte dobott már majdnem 300 yard-ot, 1 TD-vel és úgy volt 50% felett simán, hogy legalább 3 drop volt. Nem mondom, hogy jó passz volt, csak a "kurva szar"-t rásütni ezen a meccsen nekem úgy tűnik, mintha csak 1 hibára vártál volna, hogy rásüthesd...csak tavaly le lettünk baszva negrivel úgy hogy én az Oregon miatt Herbertnek szurkoltam 😀Nem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor

48 perce
Lehet velem nem egyet érteni, de úgy tűnik, a Jax alaposan felkészült, mi viszont nem. Jó lenne a 1# kiemelés, de nagyon nem érdemeljük meg.. hazai pályán ez elég nagy égés. Visszább vehet SP az arcból.Danke. De szvsz NAGYON jók vagytok, csak nálunk most nagyon összeálltak a dolgok, Trevorral az élen!
Grat Ik!
JC6 (Mr. Miele)
49 perce
Lehet velem nem egyet érteni, de úgy tűnik, a Jax alaposan felkészült, mi viszont nem. Jó lenne a 1# kiemelés, de nagyon nem érdemeljük meg.. hazai pályán ez elég nagy égés. Visszább vehet SP az arcból.Grat Ik!
49 perce
hát konkrétan oda dobta a védőnek amikor ott volt a checkdown középen a 1st downért... teljesen feleslegesen erőltette"Nix miéert vagy ilyen kurva szar?"hát konkrétan 1 playre írtam hogy kurva szar, amikor simán odadobta az INT-etCsak előtte dobott már majdnem 300 yard-ot, 1 TD-vel és úgy volt 50% felett simán, hogy legalább 3 drop volt. Nem mondom, hogy jó passz volt, csak a "kurva szar"-t rásütni ezen a meccsen nekem úgy tűnik, mintha csak 1 hibára vártál volna, hogy rásüthesd...csak tavaly le lettünk baszva negrivel úgy hogy én az Oregon miatt Herbertnek szurkoltam 😀Nem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor
StormST
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
51 perce
PJ Locke alkalmatlan
51 perce
Most dobnak be egy holding-ot? 😀 😀 😀

52 perce
"Nix miéert vagy ilyen kurva szar?"hát konkrétan 1 playre írtam hogy kurva szar, amikor simán odadobta az INT-etCsak előtte dobott már majdnem 300 yard-ot, 1 TD-vel és úgy volt 50% felett simán, hogy legalább 3 drop volt. Nem mondom, hogy jó passz volt, csak a "kurva szar"-t rásütni ezen a meccsen nekem úgy tűnik, mintha csak 1 hibára vártál volna, hogy rásüthesd...csak tavaly le lettünk baszva negrivel úgy hogy én az Oregon miatt Herbertnek szurkoltam 😀Nem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
StormST
Heisman nádor

53 perce
ez mi a rák volt????????????
53 perce
Ball Game.
53 perce
Aha, tehát a passznál számít, hogy kint volt, de annál nem, hogy akkor már kint volt, mikor még lökött rajta egy egészségeset a védő? 😀

53 perce
hát konkrétan 1 playre írtam hogy kurva szar, amikor simán odadobta az INT-etCsak előtte dobott már majdnem 300 yard-ot, 1 TD-vel és úgy volt 50% felett simán, hogy legalább 3 drop volt. Nem mondom, hogy jó passz volt, csak a "kurva szar"-t rásütni ezen a meccsen nekem úgy tűnik, mintha csak 1 hibára vártál volna, hogy rásüthesd...csak tavaly le lettünk baszva negrivel úgy hogy én az Oregon miatt Herbertnek szurkoltam 😀Nem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
StormST
54 perce
Nem, azért letettek megszólva mert látványosan kárörvendően jöttetek ellen szurkolni… de sztem azt már megbeszéltük … legalább is azt hittem… nyilván egyikünk se fog a másik csapat sikeréért szorítani érthető okok miatt…csak tavaly le lettünk baszva negrivel úgy hogy én az Oregon miatt Herbertnek szurkoltam 😀Nem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Ettől még pl nekem tetszik Nix plus SP imádom nagyon sajnáltam hogy nem hozzánk jött anno
54 perce
Csak előtte dobott már majdnem 300 yard-ot, 1 TD-vel és úgy volt 50% felett simán, hogy legalább 3 drop volt. Nem mondom, hogy jó passz volt, csak a "kurva szar"-t rásütni ezen a meccsen nekem úgy tűnik, mintha csak 1 hibára vártál volna, hogy rásüthesd...csak tavaly le lettünk baszva negrivel úgy hogy én az Oregon miatt Herbertnek szurkoltam 😀Nem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor

55 perce
Vihetitek őt is.ne szarakodjunk már ilyen rövid passzokkalTessék, itt egy hosszú passz.
JC6 (Mr. Miele)
Engramet vigyéték vissza a meccs után. Iszonyat balfasz ittCsak ha jön vele Harvey is. 😊
Zalán
iktriad
55 perce
hullanak a jaguárokmúlt héten a sajtfejűek
ritka durva csapat ez a Broncos
56 perce
ne szarakodjunk már ilyen rövid passzokkalTessék, itt egy hosszú passz.
JC6 (Mr. Miele)
Engramet vigyéték vissza a meccs után. Iszonyat balfasz ittCsak ha jön vele Harvey is. 😊
Zalán
58 perce
csak tavaly le lettünk baszva negrivel úgy hogy én az Oregon miatt Herbertnek szurkoltam 😀Nem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
58 perce
Bucs topic visszavonult Tom Brady-velÉs a Broncos topik nem olyan sivatag, mint pl. a Bucs-é.Legalább él a fórumNem piszkálásnak írtam , abszolút nem rossz QB( szvsz) de ami nálatok megy hullámvasút néha az durva …mármint szurkolói szintenén a tavalyi PO-s sértődés után már nem merek írni semmit 😀Nix miéert vagy ilyen kurva szar?Múlt héten még FR QB volt?😏😂
Heisman nádor
Petila
Heisman nádor
Petila
Zalán
iktriad