NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
7-8 éve ő az avataron, mióta is seahawksos? 2 hónapja?Most nézem neked meg Jadeveon Clowney az avatarod ?🤔csapaton belül is ott van Risner, egyetemen elit LT voltBolles helyett nincs valaki? Akárki? A szertáros, gyúró? AKÁRKI???!Ifedi ? 😅
Rambovits
(Bár én csípem a Sea fanok többségével ellentétben 😊)
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Egy ilyen "bűn rossz Seahawks játékos akit szinte mindig kettőznek és semmit nem mutat "ilyet ez hogy lehet ? 🤔😂😃😜
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
De át lehetne tenni LT-be, a fal belsejébe könnyebb találni.Risner ma kezdett úgy tudom.csapaton belül is ott van Risner, egyetemen elit LT voltBolles helyett nincs valaki? Akárki? A szertáros, gyúró? AKÁRKI???!Ifedi ? 😅
Rambovits
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rambovits
több mint 5 éve
Kezdett ő egész szezonban, csak LG-ban, ahová szerintem szintén nincs másRisner ma kezdett úgy tudom.csapaton belül is ott van Risner, egyetemen elit LT voltBolles helyett nincs valaki? Akárki? A szertáros, gyúró? AKÁRKI???!Ifedi ? 😅
Rambovits
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Rambovits
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most nézem neked meg Jadeveon Clowney az avatarod ?🤔csapaton belül is ott van Risner, egyetemen elit LT voltBolles helyett nincs valaki? Akárki? A szertáros, gyúró? AKÁRKI???!Ifedi ? 😅
Rambovits
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
Egy ilyen "bűn rossz Seahawks játékos akit szinte mindig kettőznek és semmit nem mutat "ilyet ez hogy lehet ? 🤔😂😃😜
több mint 5 éve
3&16-ra tökéletes hívás ...istenem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Rambovits
118
Risner ma kezdett úgy tudom.csapaton belül is ott van Risner, egyetemen elit LT voltBolles helyett nincs valaki? Akárki? A szertáros, gyúró? AKÁRKI???!Ifedi ? 😅
Rambovits
Rózsa Sándor (betyár)
Sixo
több mint 5 éve
szóljon már valaki, hogy ez már a 9., az előbb is benéztékegyik Wadmanon volt, nem?
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
csapaton belül is ott van Risner, egyetemen elit LT voltBolles helyett nincs valaki? Akárki? A szertáros, gyúró? AKÁRKI???!Ifedi ? 😅
Rambovits
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
szóljon már valaki, hogy ez már a 9., az előbb is benézték
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Bolles helyett nincs valaki? Akárki? A szertáros, gyúró? AKÁRKI???!Ifedi ? 😅
Rambovits
több mint 5 éve
nah még 1 sack és akkor chiefs fr rekord, a beállítás már megvan
több mint 5 éve
Rambovits
118
Fantnek mézbe dugták a kezét végre?
több mint 5 éve
Bolles. Ki más. Egyébként én már nem őt veszem elő, hanem Fangio-t, amiért továbbra is ő a kezdő. Mi a faszom kell még, hogy kibasszuk? Ha 4 falemberrel allnank fel se lenne rosszabb.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 5 éve
Fant meg továbbra is faszán megdolgozik a pick-jéért...Lassan átnevezhetné magát Fartra.
StormST
több mint 5 éve
Rambovits
118
Bolles helyett nincs valaki? Akárki? A szertáros, gyúró? AKÁRKI???!
több mint 5 éve
Szerintem egyértelmű mire gondoltam. Nem tudom mit kell a szavakon lovagolni.Fant nagy húzás volt.Mert ez most mi, ha nem alázás? A 3. QB-jükkel jobban játszanak, mint mi bármikor eddig idén...
Egyébként szart se fejlődtünk. Ugyan ott tartunk, mint az első héten. Amint egy komolyabb ellenfél jön, vége. Ha Mahomes nem sérül le nagyon csúnya alázas lett volna. Már nem mintha ez jobb lenne.
roberto23
StormST
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 5 éve
Fant nagy húzás volt.Mert ez most mi, ha nem alázás? A 3. QB-jükkel jobban játszanak, mint mi bármikor eddig idén...
Egyébként szart se fejlődtünk. Ugyan ott tartunk, mint az első héten. Amint egy komolyabb ellenfél jön, vége. Ha Mahomes nem sérül le nagyon csúnya alázas lett volna. Már nem mintha ez jobb lenne.
roberto23
több mint 5 éve
Rambovits
118
Fant nagy húzás volt.Ez is már elég csúnya így is 😕
roberto23
több mint 5 éve
Fant nagy húzás volt. Egyébként szart se fejlődtünk. Ugyan ott tartunk, mint az első héten. Amint egy komolyabb ellenfél jön, vége. Ha Mahomes nem sérül le nagyon csúnya alázas lett volna. Már nem mintha ez jobb lenne.
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Jobbulást Mahomesnak!!!
több mint 5 éve
Fant meg továbbra is faszán megdolgozik a pick-jéért...
több mint 5 éve
Harris mondjuk sose volt gyors, de itt egyébként se értettem mi volt a terve az 5+ yard-os lemaradással man-to-man-nél, kétlem, hogy ez lenne a design...