NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Go home Broncos, you're drunk.
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
ez nem igaz, mindjárt kikapcsolom
több mint 5 éve
Sackes City Chiefs.
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
nézd már, csak nem sackelték Flaccot?
több mint 5 éve
futás kb 0, mondjuk kell gyömöszölni hogy fáradjanak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Rambovits
118
Kezét kellett műteni, Milyen lenne? Hát a következő nagy Broncos irányító.. vagy a következő előtti... vagy a következő előtti előtti...Miért ? Különben milyen a srác ? Már mint Lock ?Lock még egy ideig IR-en van, de én arra se fogadnék, hogy visszahozzuk onnan...Édes istenem, Flakon mint egy kibaszott rookie...Lock ma aktív , vagy Brandon Allen a jaguars történetének 14. legjobb QB-ja Flakon cseréje?
StormST
iktriad
StormST
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
ki hagyta bent Sutton-t fantasy-ben és panaszkodott? 😀Azért panadzkodott mert a padon hagyta asszem 😉
Negritis
több mint 5 éve
Mire kiderült volna a preseasonben eltörték az ujját, szóval a fene tudja...Miért ? Különben milyen a srác ? Már mint Lock ?Lock még egy ideig IR-en van, de én arra se fogadnék, hogy visszahozzuk onnan...Édes istenem, Flakon mint egy kibaszott rookie...Lock ma aktív , vagy Brandon Allen a jaguars történetének 14. legjobb QB-ja Flakon cseréje?
StormST
iktriad
StormST
Rózsa Sándor (betyár)
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 5 éve
ki hagyta bent Sutton-t fantasy-ben és panaszkodott? 😀
több mint 5 éve
senki nem tudjaMiért ? Különben milyen a srác ? Már mint Lock ?Lock még egy ideig IR-en van, de én arra se fogadnék, hogy visszahozzuk onnan...Édes istenem, Flakon mint egy kibaszott rookie...Lock ma aktív , vagy Brandon Allen a jaguars történetének 14. legjobb QB-ja Flakon cseréje?
StormST
iktriad
StormST
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Miért ? Különben milyen a srác ? Már mint Lock ?Lock még egy ideig IR-en van, de én arra se fogadnék, hogy visszahozzuk onnan...Édes istenem, Flakon mint egy kibaszott rookie...Lock ma aktív , vagy Brandon Allen a jaguars történetének 14. legjobb QB-ja Flakon cseréje?
StormST
iktriad
StormST
több mint 5 éve
Rambovits
118
Nem volt egy "kicsit" alacsonyan (térd alatt) támadva Flacco???Ilyenekkel már nem foglalkozunk, azok után, hogy 0 mp-nél még field goalt lövetnek az ellennel 😀
FunHun
több mint 5 éve
@schube13·
1m
Broncos injury update: S Will Parks (hand) is out.
több mint 5 éve
mi a faszomat csinál az OL?!Amit egész évben, ha az ellenfélnek eszébe jutott nyomást odatenni, az elmúlt 2 héten elszoktunk ettől...
Negritis
több mint 5 éve
mi a faszomat csinál az OL?!
több mint 5 éve
Mondjuk szerintem nem volt fumble, bár ahogy kijöttünk belőle, inkább lett volna az...update!Ez hányadik Flacco fumble volt?4 volt eddig, amiből 2-t elvesztett, akkor most 6/3...
roberto23
StormST
Assurbanapli
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Nem volt egy "kicsit" alacsonyan (térd alatt) támadva Flacco???
több mint 5 éve
Lock még egy ideig IR-en van, de én arra se fogadnék, hogy visszahozzuk onnan...Édes istenem, Flakon mint egy kibaszott rookie...Lock ma aktív , vagy Brandon Allen a jaguars történetének 14. legjobb QB-ja Flakon cseréje?
StormST
iktriad
több mint 5 éve
jah közbe most már én is hallottam2 percig volt tán bent a röngten-n szóval lehet ott komoly gond
több mint 5 éve
Assurbanapli
1 355
update!Ez hányadik Flacco fumble volt?4 volt eddig, amiből 2-t elvesztett, akkor most 6/3...
roberto23
StormST
több mint 5 éve
Rambovits
118
Sutton!!!
több mint 5 éve
megsérültMahomes nem jön vissza, gyerünk, embereljétek már meg magatokathogy hogy nem jön vissza?
Assurbanapli
Negritis