NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 695
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Denver Broncos - Miami Dolphins
több mint 4 éve
januárban új bajnokság kezdődiksztem WC-ért megyünkjahhh... épp megyünk a csoportért... 😊hulla gyengék vagyunk, mérleg már elszállt, de bírom ezeket az ünnepléseket ilyen egy yardos futások után6 győzelemre vagyunk a PO-tól nem tudom miről beszélsz 😀
Zalán
van még 7 meccsünk rá 😀
Negritis
Zalán
egy kalap szar a szezonunk 😀
Negritis
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
hulla gyengék vagyunk, mérleg már elszállt, de bírom ezeket az ünnepléseket ilyen egy yardos futások utánEz meg hagyján. Engem az pl sokkal jobban zavar, amikor égünk mint a Reichstag, de a játékosok rihegnek röhögnek a padon.
Zalán
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
sztem WC-ért megyünkjahhh... épp megyünk a csoportért... 😊hulla gyengék vagyunk, mérleg már elszállt, de bírom ezeket az ünnepléseket ilyen egy yardos futások után6 győzelemre vagyunk a PO-tól nem tudom miről beszélsz 😀
Zalán
van még 7 meccsünk rá 😀
Negritis
Zalán
egy kalap szar a szezonunk 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Amúgy látszik, hogy Lock lábon nem ügyetlen. Faszert nem lehet néha ezzel is operálni. Oke, orrba szájba ne futtassuk, mert könnyen sérül, de néha simán lehet adni ezeket.itt megint shurmur meg munchak kerül elő nálam ...
roberto23
több mint 4 éve
jahhh... épp megyünk a csoportért... 😊hulla gyengék vagyunk, mérleg már elszállt, de bírom ezeket az ünnepléseket ilyen egy yardos futások után6 győzelemre vagyunk a PO-tól nem tudom miről beszélsz 😀
Zalán
van még 7 meccsünk rá 😀
Negritis
több mint 4 éve
Amúgy látszik, hogy Lock lábon nem ügyetlen. Faszert nem lehet néha ezzel is operálni. Oke, orrba szájba ne futtassuk, mert könnyen sérül, de néha simán lehet adni ezeket.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
hulla gyengék vagyunk, mérleg már elszállt, de bírom ezeket az ünnepléseket ilyen egy yardos futások után6 győzelemre vagyunk a PO-tól nem tudom miről beszélsz 😀
Zalán
van még 7 meccsünk rá 😀
több mint 4 éve
hulla gyengék vagyunk, mérleg már elszállt, de bírom ezeket az ünnepléseket ilyen egy yardos futások után
több mint 4 éve
Na ez szép volt. Kár, hogy alig van ilyenből egy meccsen.
több mint 4 éve
kicsit röfögött az eleje, de szép drive és egál
több mint 4 éve
vannett az elit! 😀 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
vanett d?nincs 😀
több mint 4 éve
lamár dzsekszon
több mint 4 éve
nah megvan a 1st?!meg, nice
Negritis
több mint 4 éve
nah megvan a 1st?!
több mint 4 éve
xrace77
4 515
2nd&22-re megint egy zseniális play. 😀
több mint 4 éve
3&13ra mekkora középső futás jön?vagy esetleg checkdown a los-ra?
több mint 4 éve
jaj ezek az 1 yardos screen passzok fájdalmasan ismerősek
több mint 4 éve
biztos ami biztos még futással mentüönk vissza 3-4 yardot
több mint 4 éve
Lol.
több mint 4 éve
mirű beszítek, megy a denver!jah szépen visszafelé, húzzúk a sárga csíkot
Ventura
több mint 4 éve
Középen egy hegyomlás pusztítm hátul CB-k gyilkolnak, nem értem mi volt a terv a középső futás vagy hosszú passz kombóval egy félvak Lock-al...