NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Denver Broncos - Miami Dolphins
több mint 4 éve
érdemes volt levernünk egyik bírót többi most már tudja mi a dörgés
több mint 4 éve
fumagali, dotson ..nah mikor jön holding?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
mirű beszítek, megy a denver!
több mint 4 éve
Lindsay...De azért erőltessük Gordont.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
na tessék vannak villanások, kulcstackle mccaintől
több mint 4 éve
tazmán ördög megindult
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Bazz ha nem megy a játék akkor rövid screen-ek vagy oldalsó futás azt csá. Ennyire nem lehet gyökér egy edző
több mint 4 éve
na ez azért pontos passz volt és halad is tovább a drive
több mint 4 éve
nyugodtan nézd vissza a meccset, szerencsétlen srác folyamatosan kapta az ekézést h ennyit tud és miért nem inkább Darnold-t hozzuk miTényleg? Én nem emlékszem arra, hogy azon az egy meccsen bárki mást követeltem volna a helyére. Már csak azért sem, mert nem is volt más, akit be lehetett vna tenni.Muszáj nézni ezt a szenvedést? Ennél szerintem Rypien is potensebb qb-nak tűnne.bezzeg mikor őt néztük épp bárki mást szerettél volna
roberto23
Negritis
De javíts ki, ha tévedek.
roberto23
több mint 4 éve
Én hülye leültem megnézni a philly meccset, most pedig folytatom a denverrel. Mindezt már a 2. hete. Azért ehhez is kell gyomor... Bár szerencsére eddig nem volt vele gond.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Tényleg? Én nem emlékszem arra, hogy azon az egy meccsen bárki mást követeltem volna a helyére. Már csak azért sem, mert nem is volt más, akit be lehetett vna tenni.Muszáj nézni ezt a szenvedést? Ennél szerintem Rypien is potensebb qb-nak tűnne.bezzeg mikor őt néztük épp bárki mást szerettél volna
roberto23
Negritis
De javíts ki, ha tévedek.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 4 éve
Muszáj nézni ezt a szenvedést? Ennél szerintem Rypien is potensebb qb-nak tűnne.muszáj. hagyjuk már Ryp-et
roberto23
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 4 éve
Lock-nak védelem se kell, megfogja ő saját magát.lock nagy kukanem az első lenne idén akit nagyon megfog a védelmünk
Adirotor
briareos
több mint 4 éve
Azt a hosszút Patricknek simán megdobhatta volna, úgy is hogy a hülyéje megálltPaxton Lynch 2.0lincs borzalmasan nézett ki, jobb o#-ben
xrace77
lock körbenéz senki se üres aztán már ott vannak rajta így nem lehet
főleg h a futójáték se tud beindulni mer 0 yardon ott vannak
OL nélkül esélytelen
Negritis
több mint 4 éve
Muszáj nézni ezt a szenvedést? Ennél szerintem Rypien is potensebb qb-nak tűnne.bezzeg mikor őt néztük épp bárki mást szerettél volna
roberto23
több mint 4 éve
Muszáj nézni ezt a szenvedést? Ennél szerintem Rypien is potensebb qb-nak tűnne.
több mint 4 éve
Paxton Lynch 2.0lincs borzalmasan nézett ki, jobb o#-ben
xrace77
lock körbenéz senki se üres aztán már ott vannak rajta így nem lehet
főleg h a futójáték se tud beindulni mer 0 yardon ott vannak
OL nélkül esélytelen
több mint 4 éve
lock nagy kukanem az első lenne idén akit nagyon megfog a védelmünk
Adirotor
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Paxton Lynch 2.0
több mint 4 éve
tagovailoanak nincs nehezéz dolga: felbassza parkernek, s az jó eséllyel lehúzza.