Detroit Lions - Baltimore Ravens
7 hónapja
JA 😀Biza. Latszott, hogy van meg benne siman ot yard is.Vagy 2 mpce nullan volt az ora a passen, mikor elinditotta a jatekotakkor 71-ről rúgja be
Stez
gedam
Stez
7 hónapja
Jaja, vágom, csak 2 sec desync nem szokott lenni... 😊Amúgy azért VAR-ral megnézetném az előző delay-of-game gyanús snap-et.Azt vágod,hogy a közvetítés órája és a stadionban lévő baromira nincs mindig szinkronban
tomz
LeviPoki
7 hónapja
Biza. Latszott, hogy van meg benne siman ot yard is.Vagy 2 mpce nullan volt az ora a passen, mikor elinditotta a jatekotakkor 71-ről rúgja be
Stez
gedam

7 hónapja
Aztaurva...ilyen is csak a Lionsszal történhet... 😕
7 hónapja

7 hónapja
Pedig olyan jó helyne volt az a rekord Janonál....mondjuk igen Tuckertől nem sajnálja az ember csak a ugye megint a Detroit szívta meg 😕Beírjuk a többi 43 mellé.
dande
Rem ezen múlik majd a 0-17 mint a 0-16 a Vikes meccsen amit elcsaltak
God forgives, Detroit doesn't. Since the Lions last won their division, every NFC team has won their division at least three times.

7 hónapja
Amúgy azért VAR-ral megnézetném az előző delay-of-game gyanús snap-et.Azt vágod,hogy a közvetítés órája és a stadionban lévő baromira nincs mindig szinkronban
tomz
7 hónapja
Aztaq...... Besza behu!
7 hónapja
pontosítottam 😉Pedig olyan jó helyne volt az a rekord Janonál....Ez remélem komoly volt, mert viccnek durva lenne.
dande
Tucker remélem first ballot Hall of Fame lesz.
akdestroyer
7 hónapja
Vagy 2 mpce nullan volt az ora a passen, mikor elinditotta a jatekotakkor 71-ről rúgja be
Stez
7 hónapja
én Janora emlékeztem, de tévedhetek, egy divízió 😀Pedig olyan jó helyne volt az a rekord Janonál....nem Prater volt a csúcstartó? 😊
dande
Löfli
7 hónapja
Amúgy azért VAR-ral megnézetném az előző delay-of-game gyanús snap-et.Majd jon egy elbasztuk kommunike, es az elet megy tovabb
tomz

7 hónapja
Pedig olyan jó helyne volt az a rekord Janonál....Ez remélem komoly volt, mert viccnek durva lenne.
dande
Tucker remélem first ballot Hall of Fame lesz.

7 hónapja
van akiben lehet bízni mindig
7 hónapja
Amúgy azért VAR-ral megnézetném az előző delay-of-game gyanús snap-et.Nincs mit nezni, masodpercek ota lejart az ido, megse jott a flag. No comment
tomz
7 hónapja
Pedig olyan jó helyne volt az a rekord Janonál....nem Prater volt a csúcstartó? 😊
dande
7 hónapja
megcsináljukHát na... 😀
Vrij6
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
"Minden jelen a múlt kényszerű örököse."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol.
7 hónapja
Amúgy azért VAR-ral megnézetném az előző delay-of-game gyanús snap-et.
7 hónapja
Ha valakinek járt ez a rekord... Örökre ott is marad
7 hónapja
sima
7 hónapja
aztakurvaegetbazdmeg. 😀
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
"Minden jelen a múlt kényszerű örököse."

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol.
7 hónapja
Meglepő 😂
God forgives, Detroit doesn't. Since the Lions last won their division, every NFC team has won their division at least three times.

7 hónapja
Mi a fasz? 🤣🤣🤣🤣🤣Woooo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀