Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 7 éve
De miért nem megyünk neki?
több mint 7 éve
yepyep
1
fox: konzerv
több mint 7 éve
Menjen a faszba. Ennek a védelemnek a kezébe adni a meccset megint.
több mint 7 éve
és elrúgjuk 1 centi miatt!!!!! Fox, ma buktunk el egy meccset miattad. 60 yardot kell megtenniük. Ennyi.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Ez lesz 4&inches.inkább ne
Ha Fox megint elrúgja, akkor kapjunk ki. Inkább veszítsünk úgy, hogy megpróbáltuk.
tüsi91
több mint 7 éve
Ez lesz 4&inches. Ha Fox megint elrúgja, akkor kapjunk ki. Inkább veszítsünk úgy, hogy megpróbáltuk.
több mint 7 éve
lécci legyen ennek a fosnak végesenki nem érdemel győzelmet, caldwellt felkoncolni, bírókat felnégyelni
God forgives, Detroit doesn't. Since the Lions last won their division, every NFC team has won their division at least three times.

több mint 7 éve
Én ezt imádom. Egy csávó nekimegy egy másiknak, és 1 centivel megvan.Várjunk még azzal.
füligjimmy

több mint 7 éve
Én ezt imádom. Egy csávó nekimegy egy másiknak, és 1 centivel megvan.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Jó lenne de nem volt az.Lesz egy Cutler INT. Érzem.Fumble nem elég?
Na jó nem érzem de lesz.
Bazzani
hpeter93

több mint 7 éve
Most is kidobtak egy downt futójátékra. Mert kidobtak.Most egy drop azt rögtön 3&10.
több mint 7 éve
Lesz egy Cutler INT. Érzem.Fumble nem elég?
Na jó nem érzem de lesz.
Bazzani
több mint 7 éve
Waddlet felborították mint egy zsák szemetet.megsérült
Blevi
God forgives, Detroit doesn't. Since the Lions last won their division, every NFC team has won their division at least three times.

több mint 7 éve
Ez incomplete.
több mint 7 éve
Longest drop in the NFL history.
Szerkesztette: füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Waddlet felborították mint egy zsák szemetet.
több mint 7 éve
McPhee először a mai mecscen. Ez brutál sack volt.
több mint 7 éve
Na, a két legjobban fizetett védő.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
TudodSzóval vudu. Értem én.
Tudod, van egy olyan, hogy folyton negatívkosz és azért is az ellenkezője lesz, na ezt próbálom én csinálni.Ha az a faszfej időt kér most lenne időnt td-re is menniKis elégedetlen. Szerinted már 1 órája is vége volt a meccsnek. Azt hittem, már nem is nézed.
hpeter93
promax
hpeter93
- Abe Simpson
több mint 7 éve
uhh, Andersont 4 méterrel lökte hátrébb az ütközés. Nem igazán NFL ready a gyerek.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Tudod Tudod, van egy olyan, hogy folyton negatívkosz és azért is az ellenkezője lesz, na ezt próbálom én csinálni.Ha az a faszfej időt kér most lenne időnt td-re is menniKis elégedetlen. Szerinted már 1 órája is vége volt a meccsnek. Azt hittem, már nem is nézed.
hpeter93
promax
több mint 7 éve
John Fox most megmutatta, hogy Jimmy miért tartja rossz edzőnek. S tényleg. Nem akart meccset nyerni 3&4-nél, hanem nem akart veszteni. Utána ez a time management. Röhej.Nektek csak annyi dolgotok van ebben az életben, hogy rám hallgattok.
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Lions támad először. Ejjj, hát akkor jó lenne a védelemtől valami stop. De a pass rush nagyon fájdlamsan szar ma.