NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 9 éve
De miért nem megyünk neki?
több mint 9 éve
yepyep
1
fox: konzerv
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Menjen a faszba. Ennek a védelemnek a kezébe adni a meccset megint.
több mint 9 éve
és elrúgjuk 1 centi miatt!!!!! Fox, ma buktunk el egy meccset miattad. 60 yardot kell megtenniük. Ennyi.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ez lesz 4&inches.inkább ne
Ha Fox megint elrúgja, akkor kapjunk ki. Inkább veszítsünk úgy, hogy megpróbáltuk.
tüsi91
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Ez lesz 4&inches. Ha Fox megint elrúgja, akkor kapjunk ki. Inkább veszítsünk úgy, hogy megpróbáltuk.
több mint 9 éve
lécci legyen ennek a fosnak végesenki nem érdemel győzelmet, caldwellt felkoncolni, bírókat felnégyelni
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Én ezt imádom. Egy csávó nekimegy egy másiknak, és 1 centivel megvan.Várjunk még azzal.
füligjimmy
több mint 9 éve
Én ezt imádom. Egy csávó nekimegy egy másiknak, és 1 centivel megvan.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Jó lenne de nem volt az.Lesz egy Cutler INT. Érzem.Fumble nem elég?
Na jó nem érzem de lesz.
Bazzani
hpeter93
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Most is kidobtak egy downt futójátékra. Mert kidobtak.Most egy drop azt rögtön 3&10.
több mint 9 éve
Lesz egy Cutler INT. Érzem.Fumble nem elég?
Na jó nem érzem de lesz.
Bazzani
több mint 9 éve
Waddlet felborították mint egy zsák szemetet.megsérült
Blevi
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Ez incomplete.
több mint 9 éve
Longest drop in the NFL history.
Szerkesztette: füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Waddlet felborították mint egy zsák szemetet.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
McPhee először a mai mecscen. Ez brutál sack volt.
több mint 9 éve
Na, a két legjobban fizetett védő.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
TudodSzóval vudu. Értem én.
Tudod, van egy olyan, hogy folyton negatívkosz és azért is az ellenkezője lesz, na ezt próbálom én csinálni.Ha az a faszfej időt kér most lenne időnt td-re is menniKis elégedetlen. Szerinted már 1 órája is vége volt a meccsnek. Azt hittem, már nem is nézed.
hpeter93
promax
hpeter93
- Abe Simpson
több mint 9 éve
uhh, Andersont 4 méterrel lökte hátrébb az ütközés. Nem igazán NFL ready a gyerek.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Tudod Tudod, van egy olyan, hogy folyton negatívkosz és azért is az ellenkezője lesz, na ezt próbálom én csinálni.Ha az a faszfej időt kér most lenne időnt td-re is menniKis elégedetlen. Szerinted már 1 órája is vége volt a meccsnek. Azt hittem, már nem is nézed.
hpeter93
promax
több mint 9 éve
John Fox most megmutatta, hogy Jimmy miért tartja rossz edzőnek. S tényleg. Nem akart meccset nyerni 3&4-nél, hanem nem akart veszteni. Utána ez a time management. Röhej.Nektek csak annyi dolgotok van ebben az életben, hogy rám hallgattok.
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Lions támad először. Ejjj, hát akkor jó lenne a védelemtől valami stop. De a pass rush nagyon fájdlamsan szar ma.