Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 10 éve
ennyi volt.Lehetett tudni amikor megkapták a labdát a redzonunkban. Ott összetört a csapat végleg.
Blevi
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
na jó, nem volt pofájuk ezt már elrontani
több mint 10 éve
ennyi volt.
több mint 10 éve
Ez mondjuk vita nélküli holding volt.Pedig tudod! Jó a futójátékunk. 😊
EZ a futójáték röhej. Grasu bazdmeg senkit nem tud megblokkolni. Komolyan visszasírom Garzat.
tüsi91
több mint 10 éve
Remélem a vikingek ellen már néző sem lesz.Bár Ford néni azt sem venné észre.
több mint 10 éve
Ha 6 próbálkozásból nem viszed be, akkor nem sok keresnivalód van ott
több mint 10 éve
Ez mondjuk vita nélküli holding volt.EZ a futójáték röhej. Grasu bazdmeg senkit nem tud megblokkolni. Komolyan visszasírom Garzat.
több mint 10 éve
Meccsenként 3 turnover átlagban. Mi ez bazmeg? Mi????
több mint 10 éve
Az a "jó", hogy ez egy olyan vereség ami után nem rúgnak ki senkit mert azért nem voltunk olyan rosszak és ha nem pattan úgy a labda akkor akár az is lehetett volna, hogy jó lett volna minden és akkor nem ilyen rossz minden.
több mint 10 éve
Nincs még egy ilyen elbaszott franchise vagy klub a világon. Nincs. Nincs.
több mint 10 éve
Andersont nem szopatják, neki kurvára kellett ma egy int
több mint 10 éve
Ott a fasz pick is.
több mint 10 éve
Stafford és Cutler. Remek képességek. Érthetetlen passzok.
több mint 10 éve
Én még keresztény is vagyok, mégis nekimentem volna.Miért nem kétpontos?Fox konzervatív
MacPhisto
Kampman
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Kiváló!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Ezeket a faszon screeneket felejtsük már el.
több mint 10 éve
Kéne egy Td különben a viszontlátásra van.
Blevi
Kéne egy Td különben a viszontlátásra van.Már az van. Kikaptunk.
Blevi
több mint 10 éve
Rosewood. Warren Chesnut, az örökké optimista brilliáns bűnmegoldó kalandjait követhetjük minden héten.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Miért nem mentünk kettő pontra nekem valaki ezt vezesse le.Itt, aki fasz volt Fuller. Odament. Persze majd nem a labda felé terelik. Aztán hasra esett, majd a lábát rálökték a labdára. Nem egy gentelman módszer, de ha megmondod hogy passzív player mikor volt, akkor elfogadom.
több mint 10 éve
Kéne egy Td különben a viszontlátásra van.
több mint 10 éve
Egyébként futtatunk egy faszom screen 1 yardról, amikor előtte Forte 11 yardot hozott középen. Én elhiszem, hogy ez a falállás, de ezt nekünk feladják, kedves Adam Gase. Ezzel megint beetettek, és benyelted.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Miért nem kétpontos?Ezt akartam kérdezni én is.
MacPhisto
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png