NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Kell csinálni két first downt. Csak ugye nem tudunk futni azzal a szájba tekert labdával. Remélem nem állunk át erre. Csináljuk, amit eddig.
több mint 9 éve
De itt minek FG???
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 9 éve
Faszért nem elég a FD. Minek bedobni a vonal mellé?
több mint 9 éve
Ez vicc? TD-re kell menni bazmeg. Lepörgetjük az órát a picsába.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
szarakodunk amíg nem lesz lions td
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Stafford áll a zsebbe. Környékén senki.
több mint 9 éve
Fuller egy boka elé dobott labdát nem tud levédekezni. Ez gyakorlatilag elkaphatatlan volt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
BAzmeg, én is tudtam, hogy bevállálják. De most komolyan.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
ez szép volt
több mint 9 éve
Jézus Caldwell félti az állását!
több mint 9 éve
Én is tudtam, hogy bevállalják.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Neki kell menni különben végünk, és végünk is.
több mint 9 éve
Abdullahnak szóljon már valaki, hogy álljon hátrébb mert útban van.
több mint 9 éve
DaddyBear
888
Csak nekem akad a stream?..ha gamepass-en lesed,akkor nem. Nekem is akadozik. :/
Bazzani
több mint 9 éve
mekkora trükk mínusz 5 yardért
több mint 9 éve
Állítom a budapest wolvest nem tudnánk megverni.A fórumválogatottat sem.
MacPhisto
Ez mekkora trükk volt!!! -3 yard.
több mint 9 éve
Okos end around -3 yardért...
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Oké. De Te ezt látatlanban is tudod. Én szeretek a két barna szememmel meggyőződni róla.Mondtam neked, hogy ezzel a támadófallal nem mész semmire.Pedig lett volna igaza. Monty kiesése elképesztő nagy gáz. Pedig hát... nah... Bushrod is visszajöhetne. Jobb futásblokkoló, mint Leno. S Lenoról jöhetett volna ma 3 sack, ha Cutler nem szteppel pár faszántosat.Ez mondjuk vita nélküli holding volt.Pedig tudod! Jó a futójátékunk. 😊
EZ a futójáték röhej. Grasu bazdmeg senkit nem tud megblokkolni. Komolyan visszasírom Garzat.
tüsi91
promax
tüsi91
füligjimmy
több mint 9 éve
Állítom a budapest wolvest nem tudnánk megverni.
több mint 9 éve
Mondtam neked, hogy ezzel a támadófallal nem mész semmire.Pedig lett volna igaza. Monty kiesése elképesztő nagy gáz. Pedig hát... nah... Bushrod is visszajöhetne. Jobb futásblokkoló, mint Leno. S Lenoról jöhetett volna ma 3 sack, ha Cutler nem szteppel pár faszántosat.Ez mondjuk vita nélküli holding volt.Pedig tudod! Jó a futójátékunk. 😊
EZ a futójáték röhej. Grasu bazdmeg senkit nem tud megblokkolni. Komolyan visszasírom Garzat.
tüsi91
promax
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Pedig lett volna igaza. Monty kiesése elképesztő nagy gáz. Pedig hát... nah... Bushrod is visszajöhetne. Jobb futásblokkoló, mint Leno. S Lenoról jöhetett volna ma 3 sack, ha Cutler nem szteppel pár faszántosat.Ez mondjuk vita nélküli holding volt.Pedig tudod! Jó a futójátékunk. 😊
tüsi91
promax
több mint 9 éve
Elment a stream lehet jobb is.