Detroit Lions - Chicago Bears
több mint 10 éve
Kell csinálni két first downt. Csak ugye nem tudunk futni azzal a szájba tekert labdával. Remélem nem állunk át erre. Csináljuk, amit eddig.
több mint 10 éve
De itt minek FG???
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 10 éve
Faszért nem elég a FD. Minek bedobni a vonal mellé?
több mint 10 éve
Ez vicc? TD-re kell menni bazmeg. Lepörgetjük az órát a picsába.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
szarakodunk amíg nem lesz lions td
több mint 10 éve
Stafford áll a zsebbe. Környékén senki.
több mint 10 éve
Fuller egy boka elé dobott labdát nem tud levédekezni. Ez gyakorlatilag elkaphatatlan volt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
BAzmeg, én is tudtam, hogy bevállálják. De most komolyan.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
ez szép volt
több mint 10 éve
Jézus Caldwell félti az állását!
több mint 10 éve
Én is tudtam, hogy bevállalják.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Neki kell menni különben végünk, és végünk is.
több mint 10 éve
Abdullahnak szóljon már valaki, hogy álljon hátrébb mert útban van.
több mint 10 éve
Csak nekem akad a stream?..ha gamepass-en lesed,akkor nem. Nekem is akadozik. :/
Bazzani
több mint 10 éve
mekkora trükk mínusz 5 yardért
több mint 10 éve
Állítom a budapest wolvest nem tudnánk megverni.A fórumválogatottat sem.
MacPhisto
Ez mekkora trükk volt!!! -3 yard.
több mint 10 éve
Okos end around -3 yardért...
több mint 10 éve
Oké. De Te ezt látatlanban is tudod. Én szeretek a két barna szememmel meggyőződni róla.Mondtam neked, hogy ezzel a támadófallal nem mész semmire.Pedig lett volna igaza. Monty kiesése elképesztő nagy gáz. Pedig hát... nah... Bushrod is visszajöhetne. Jobb futásblokkoló, mint Leno. S Lenoról jöhetett volna ma 3 sack, ha Cutler nem szteppel pár faszántosat.Ez mondjuk vita nélküli holding volt.Pedig tudod! Jó a futójátékunk. 😊
EZ a futójáték röhej. Grasu bazdmeg senkit nem tud megblokkolni. Komolyan visszasírom Garzat.
tüsi91
promax
tüsi91
füligjimmy
több mint 10 éve
Állítom a budapest wolvest nem tudnánk megverni.
több mint 10 éve
Mondtam neked, hogy ezzel a támadófallal nem mész semmire.Pedig lett volna igaza. Monty kiesése elképesztő nagy gáz. Pedig hát... nah... Bushrod is visszajöhetne. Jobb futásblokkoló, mint Leno. S Lenoról jöhetett volna ma 3 sack, ha Cutler nem szteppel pár faszántosat.Ez mondjuk vita nélküli holding volt.Pedig tudod! Jó a futójátékunk. 😊
EZ a futójáték röhej. Grasu bazdmeg senkit nem tud megblokkolni. Komolyan visszasírom Garzat.
tüsi91
promax
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Pedig lett volna igaza. Monty kiesése elképesztő nagy gáz. Pedig hát... nah... Bushrod is visszajöhetne. Jobb futásblokkoló, mint Leno. S Lenoról jöhetett volna ma 3 sack, ha Cutler nem szteppel pár faszántosat.Ez mondjuk vita nélküli holding volt.Pedig tudod! Jó a futójátékunk. 😊
tüsi91
promax
több mint 10 éve
Elment a stream lehet jobb is.