Thanksgiving tripla 2019
több mint 4 éve
Antonius
1 700
Csak azért mondod ezt, mert már rég volt az örökifjú halftime fellépőnk 😀ez az Ellie Goulding koncert elég cringe, főleg azoknál magas hangoknálén ezen a fórumon nem olvastam még pozitívat semmilyen halftime fellépőről.
Sixo
shawnka
Na de minden további szócséplés helyett:
www.youtube.com/watch?v=qshOGEuxU3c
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
😀 😀 😀ha valamiről pozitív akkor azt nem írjuk le, ez alapez az Ellie Goulding koncert elég cringe, főleg azoknál magas hangoknálén ezen a fórumon nem olvastam még pozitívat semmilyen halftime fellépőről.
Sixo
pedig az elmúlt 12 évben volt pár kurvajó 😀 (hozzáteszem, hogy Ellie szerintem is baszott gyenge most)
shawnka
amúgy nekem tetszett a Justin Timberlake - Janett Jackson is, nem csak mellesleg, meg talán a who ami még egész jó volt
Sixo
nekem a közelmúltból Bruno Mars New Yorkban, meg Gaga a mi Super Bowlunkon.
meg a Coldplaynek is voltak jó momentumai.
több mint 4 éve
Hátsó sorban a szteccon kalapban csápoló formák mekkora tagok atyavilág, szakadok
több mint 4 éve
viszlát alex tuti továbbvinné ,hogy felrakhassa dzsutúbraez az Ellie Goulding koncert elég cringe, főleg azoknál magas hangoknálHát ezzel a produkcióval lehet az x faktorban sem menne tovább ☹️
Sixo
Hanni
több mint 4 éve
ha valamiről pozitív akkor azt nem írjuk le, ez alapez az Ellie Goulding koncert elég cringe, főleg azoknál magas hangoknálén ezen a fórumon nem olvastam még pozitívat semmilyen halftime fellépőről.
Sixo
pedig az elmúlt 12 évben volt pár kurvajó 😀 (hozzáteszem, hogy Ellie szerintem is baszott gyenge most)
shawnka
amúgy nekem tetszett a Justin Timberlake - Janett Jackson is, nem csak mellesleg, meg talán a who ami még egész jó volt
több mint 4 éve
sztaking
412
Mindent meg lehet magyarázni,,de Én már Dez elkapása után, követeltem a távozását,persze ez semmit nem jelent... egy kemény jó Edzőre van szükségünk ,már régóta.A csapat megtudna verni ,bárkit a Pats meccs számomra bizonyította.Ha ez kell hozzá,menjen a Tapsikoló...egyébként ez a mai mennyiben az ő sara?
sztaking
slowmotion
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 4 éve
ez az Ellie Goulding koncert elég cringe, főleg azoknál magas hangoknálHát ezzel a produkcióval lehet az x faktorban sem menne tovább ☹️
Sixo
több mint 4 éve
Sztroga
123
Valaki biztos nyomott egy monoklit Ellie szemére hogy ilyen kalapot adtak rá.szét lehet csúszva, legalább szemein nem látjuk
mmdan
több mint 4 éve
mmdan
329
Valaki biztos nyomott egy monoklit Ellie szemére hogy ilyen kalapot adtak rá.
több mint 4 éve
Ugyan még nincs vége a meccsnek, de a fogadóirodák toronymagas esélyesnek jósolták a Dallas-t kicsit elharamkodottan.harmadik negyedben egyébként Prescott általában nem szar. ha az első Bills drive-ot kivédekezzük valahogy, akkor lehet valami a meccsből, két TD hátrányból már nem látom, hogy állunk fel.
hpeter93
több mint 4 éve
ez az Ellie Goulding koncert elég cringe, főleg azoknál magas hangoknálén ezen a fórumon nem olvastam még pozitívat semmilyen halftime fellépőről.
Sixo
több mint 4 éve
ez az Ellie Goulding koncert elég cringe, főleg azoknál magas hangoknál
több mint 4 éve
Ugyan még nincs vége a meccsnek, de a fogadóirodák toronymagas esélyesnek jósolták a Dallas-t kicsit elharamkodottan.
több mint 4 éve
nem tudunk, mindenki úgy van összedrótozva, kivéve a csere LG, ő meg első játékra engedett egy strip sacket.és mindez a sok szar azért, mert a kétszáznegyvenöt kamerából egy sem volt, ami mutatta volna, hogy Allen az ember alól szedte fel a labdát a második elbaszott QB sneak-nél.Ha birtokolta volna a védő, akkor nem tudja ilyen simán felszedni.
slowmotion
Amúgy meg én inkább azon aggódnék, hogy a LoS-en mennyire el vagytok verve. Ha ezen tud valamit változtatni a második félidőre a bambaképű, akkor innen is nyerhetitek a meccset, ha nem, akkor meg úgyis zacsi
Jakehomer
védőoldalon meg van ami van, Allen folyamatosan Covington helyén lép fel, csak ugye ott normál esetben nem Covington van.
mondjuk Bennett talán egyszer került kamera elé, pedig még ő szokott oda beállni.
több mint 4 éve
A csaj Dallas drukker, nézni sem bírja a meccset.
több mint 4 éve
Antonius
1 700
mostanában már ott se. Sajnos ugyanolyan inkonzisztens lett Ő is, mint az egész csapatAz öltözőben kicker fucking lesz...Maher ötvenötön felül pontos, szerintem távollátó
ThundersNFL
slowmotion
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Na jön a lényeg.
több mint 4 éve
Nem tudom kinek a fwladata hogy fejben ott legyen a csapat. Jatekos friendly edzo... igy kuzdenek erte?Ha ez kell hozzá,menjen a Tapsikoló...egyébként ez a mai mennyiben az ő sara?
sztaking
slowmotion
több mint 4 éve
-Are you in pain?dekoncentralt szar.eddig ez a legjobb összefoglalása az első félidei teljesítményünknek
Blevi
Antonius
-Not phisically.
több mint 4 éve
Ha ez kell hozzá,menjen a Tapsikoló...egyébként ez a mai mennyiben az ő sara?
sztaking
több mint 4 éve
és mindez a sok szar azért, mert a kétszáznegyvenöt kamerából egy sem volt, ami mutatta volna, hogy Allen az ember alól szedte fel a labdát a második elbaszott QB sneak-nél.Ha birtokolta volna a védő, akkor nem tudja ilyen simán felszedni.
slowmotion
Amúgy meg én inkább azon aggódnék, hogy a LoS-en mennyire el vagytok verve. Ha ezen tud valamit változtatni a második félidőre a bambaképű, akkor innen is nyerhetitek a meccset, ha nem, akkor meg úgyis zacsi
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
Antonius
1 700
dekoncentralt szar.eddig ez a legjobb összefoglalása az első félidei teljesítményünknek
Blevi
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
sztaking
412
Ha ez kell hozzá,menjen a Tapsikoló...
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 4 éve
melyiket?és mindez a sok szar azért, mert a kétszáznegyvenöt kamerából egy sem volt, ami mutatta volna, hogy Allen az ember alól szedte fel a labdát a második elbaszott QB sneak-nél.Ahogy a flaget sem...
slowmotion
Janek