Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
az a sárgára festett?Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerIkrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanultavalakisNem véletlenül. Egy gimibe jártunk, ugyanott kaptuk a képzést. 😀😀iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Kampman
28 290
szerintem inkább valami sátánista szeánszon találkozhattatokRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerIkrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanultavalakisNem véletlenül. Egy gimibe jártunk, ugyanott kaptuk a képzést. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Iktriadhoz képest ez azért kiscserkész szint, tuti nem ő volt.A Boys DL coach - Lett akárki - nevével viccelődött, mert ő nem is lettJakehomerRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
több mint 9 éve
szerintem Stafford INT lesz ebből
több mint 9 éve
ja, Arkham Asylum?Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerIkrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanultavalakisNem véletlenül. Egy gimibe jártunk, ugyanott kaptuk a képzést. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
hanem lettHiába, észt nem lehet osztani..hpeter93Hát mert nem észt 😀Toca
több mint 9 éve
Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomer
Ikrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanultavalakisNem véletlenül. Egy gimibe jártunk, ugyanott kaptuk a képzést. 😀😀
több mint 9 éve
Hiába, észt nem lehet osztani..hpeter93Hát mert nem észt 😀
több mint 9 éve
A Boys DL coach - Lett akárki - nevével viccelődött, mert ő nem is lettRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
én szóltam, hogy Riddickre kell
több mint 9 éve
Hiába, észt nem lehet osztani..
több mint 9 éve
Tate-et csak így lehet földre vinni? 😊
több mint 9 éve
lyukaskezű ez a Megatron, jöjjön a Coltsba, helyette mehet Wayne Detroitba
több mint 9 éve
Leon Lett nem is lett, hanem amerikai.Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
több mint 9 éve
Lett - amerikaiRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 9 éve
Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.
több mint 9 éve
Figyu, fent van már a visszajátszás. Nézd meg párszor. Tiszta játék. Befejeztem.Ja, mielőtt hátulról rángatta a védő kezét. Keksz sem jár.NewmanAki lökte el a védőt Romo felől? Nem nyert színes TV-t.gyeekEgész nagy, Tyron fiúnNewmanmekkora holding voltJanekMekkora? És kin?gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
szerencsétlen srác, ha a Dallas kikap, akkor nem jut ki élve a stadionból 😊StezHa van egy kis emberség a Lionsben nem nyernek, inchesnél knee-elnek.
több mint 9 éve
Ikrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanulta
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtat
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
szerencsétlen srác, ha a Dallas kikap, akkor nem jut ki élve a stadionból 😊Stez"és utóljára Mr. Jones irodája előtt látták"
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
2014 Bruce Irvin-je bebizonyította, hogy agyilag is egy szinten vannak.
több mint 9 éve
szerencsétlen srác, ha a Dallas kikap, akkor nem jut ki élve a stadionból 😊
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
bazmeg, ezért a csókáért cseréltünk felfelé?!slowmotion
Kihullik az magától...Ha így esik ki a Cowboys bevonulok a pszichiátriára...bobi0092És kopaszra borotváltatod magad?valakis
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.