Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
az a sárgára festett?Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerIkrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanultavalakisNem véletlenül. Egy gimibe jártunk, ugyanott kaptuk a képzést. 😀😀iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
szerintem inkább valami sátánista szeánszon találkozhattatokRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerIkrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanultavalakisNem véletlenül. Egy gimibe jártunk, ugyanott kaptuk a képzést. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Iktriadhoz képest ez azért kiscserkész szint, tuti nem ő volt.A Boys DL coach - Lett akárki - nevével viccelődött, mert ő nem is lettJakehomerRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
több mint 10 éve
szerintem Stafford INT lesz ebből
több mint 10 éve
ja, Arkham Asylum?Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerIkrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanultavalakisNem véletlenül. Egy gimibe jártunk, ugyanott kaptuk a képzést. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
hanem lettHiába, észt nem lehet osztani..hpeter93Hát mert nem észt 😀Toca
több mint 10 éve
Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomer
Ikrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanultavalakisNem véletlenül. Egy gimibe jártunk, ugyanott kaptuk a képzést. 😀😀
több mint 10 éve
Hiába, észt nem lehet osztani..hpeter93Hát mert nem észt 😀
több mint 10 éve
A Boys DL coach - Lett akárki - nevével viccelődött, mert ő nem is lettRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
én szóltam, hogy Riddickre kell
több mint 10 éve
Hiába, észt nem lehet osztani..
több mint 10 éve
Tate-et csak így lehet földre vinni? 😊
több mint 10 éve
lyukaskezű ez a Megatron, jöjjön a Coltsba, helyette mehet Wayne Detroitba
több mint 10 éve
Leon Lett nem is lett, hanem amerikai.Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
több mint 10 éve
Lett - amerikaiRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.
több mint 10 éve
Figyu, fent van már a visszajátszás. Nézd meg párszor. Tiszta játék. Befejeztem.Ja, mielőtt hátulról rángatta a védő kezét. Keksz sem jár.NewmanAki lökte el a védőt Romo felől? Nem nyert színes TV-t.gyeekEgész nagy, Tyron fiúnNewmanmekkora holding voltJanekMekkora? És kin?gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
szerencsétlen srác, ha a Dallas kikap, akkor nem jut ki élve a stadionból 😊StezHa van egy kis emberség a Lionsben nem nyernek, inchesnél knee-elnek.
több mint 10 éve
Ikrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanulta
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtat
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
szerencsétlen srác, ha a Dallas kikap, akkor nem jut ki élve a stadionból 😊Stez"és utóljára Mr. Jones irodája előtt látták"
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
2014 Bruce Irvin-je bebizonyította, hogy agyilag is egy szinten vannak.
több mint 10 éve
szerencsétlen srác, ha a Dallas kikap, akkor nem jut ki élve a stadionból 😊
több mint 10 éve
bazmeg, ezért a csókáért cseréltünk felfelé?!slowmotion
Kihullik az magától...Ha így esik ki a Cowboys bevonulok a pszichiátriára...bobi0092És kopaszra borotváltatod magad?valakis