Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustaineJavaslom a Seahawkst 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeccccccccccccccccccccccccccccc
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
gyeek lakásában vajon szaros lesz a plafon?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 10 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 10 éve
Add el fekete péterséged.Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustaineVannak akik még divatszurkolni se tudnak ? 😛Toca
több mint 10 éve
ja, Arkham Asylum?StezNem, keményebb hely.
az a sárgára festett?gabenNem, de már ráférne az épületre egy külső renoválás.
több mint 10 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustainePackers, aztán Seattle pls
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustainePats plíííz
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Azt mondod aki először iszik nem 10 fél törköllyel kezd?Valahol el, kell kezdenivalakisIktriadhoz képest ez azért kiscserkész szint, tuti nem ő volt.Sixo67A Boys DL coach - Lett akárki - nevével viccelődött, mert ő nem is lettJakehomerRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
több mint 10 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustaineVannak akik még divatszurkolni se tudnak ? 😛
több mint 10 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustaineSteelers, Lions (?). Who's next?
több mint 10 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.
több mint 10 éve
Meg kb egy időben is.Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerIkrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanultavalakisNem véletlenül. Egy gimibe jártunk, ugyanott kaptuk a képzést. 😀😀iktriad
több mint 10 éve
Egy jó false start
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
FG onside kick FG nem játszik? 😀
több mint 10 éve
Valahol el, kell kezdeniIktriadhoz képest ez azért kiscserkész szint, tuti nem ő volt.Sixo67A Boys DL coach - Lett akárki - nevével viccelődött, mert ő nem is lettJakehomerRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Megatron drop + false tart WTF?
több mint 10 éve
Megatron cut.