Dallas Cowboys - Detroit Lions
1 feliratkozó
több mint 9 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustaineJavaslom a Seahawkst 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Charlie Firpo
4 569
geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeccccccccccccccccccccccccccccc
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
gyeek lakásában vajon szaros lesz a plafon?
több mint 9 éve
Duff
3 133
😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
több mint 9 éve
Add el fekete péterséged.Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustaineVannak akik még divatszurkolni se tudnak ? 😛Toca
több mint 9 éve
ja, Arkham Asylum?StezNem, keményebb hely.
az a sárgára festett?gabenNem, de már ráférne az épületre egy külső renoválás.
több mint 9 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustainePackers, aztán Seattle pls
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustainePats plíííz
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Azt mondod aki először iszik nem 10 fél törköllyel kezd?Valahol el, kell kezdenivalakisIktriadhoz képest ez azért kiscserkész szint, tuti nem ő volt.Sixo67A Boys DL coach - Lett akárki - nevével viccelődött, mert ő nem is lettJakehomerRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
több mint 9 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustaineVannak akik még divatszurkolni se tudnak ? 😛
több mint 9 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.mustaineSteelers, Lions (?). Who's next?
több mint 9 éve
Amúgy vigyázzon a még bent lévő összes csapat, mert amelyik bandwagonra ülök, azok tuti kiesnek.
több mint 9 éve
Meg kb egy időben is.Ricsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerIkrtiad, ne tagadd le hogy ezt tőled tanultavalakisNem véletlenül. Egy gimibe jártunk, ugyanott kaptuk a képzést. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Egy jó false start
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
FG onside kick FG nem játszik? 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Valahol el, kell kezdeniIktriadhoz képest ez azért kiscserkész szint, tuti nem ő volt.Sixo67A Boys DL coach - Lett akárki - nevével viccelődött, mert ő nem is lettJakehomerRicsi iktriad szintű poénokat durrogtatJakehomerMit mondott? Lemaradtam.Sixo67
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Megatron drop + false tart WTF?
több mint 9 éve
Duff
3 133
Megatron cut.