Detroit Lions - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Van még kerdes?nekem lenne
jossbeaumont
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 180
Azert jo lenne, ha mar kikapunk, nem hagynamk, h legálázzanak.
több mint 2 éve
Rodgers pihi?Victory formationból játszott már valaki fake playt?szerintem még nem, elég súlyos sportszerűtlenség lenne
akdestroyer
Kampman
több mint 2 éve
jossbeaumont
1 180
Van még kerdes?
több mint 2 éve
Azt hiszem, csöndben maradok.
több mint 2 éve
Nagyon jót tenne a lelkemnek, ha Love-val behúznánk ezt a meccset.
több mint 2 éve
Betegesen jó az ST!
több mint 2 éve
nando89
3 894
Preston közel volt a plusz lovehoz
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
OFF A CHI 14-3-ra vezet a Vikingek ellen...Semmi értelme nézegetni 🙂
nagylaza
több mint 2 éve
OFF A CHI 14-3-ra vezet a Vikingek ellen...
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Victory formationból játszott már valaki fake playt?az utolsó 5 percben ellenetek, mi. az nfc döntőben
akdestroyer
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Victory formationból játszott már valaki fake playt?szerintem még nem, elég súlyos sportszerűtlenség lenne
akdestroyer
több mint 2 éve
Az elkapók mondtak csődöt, sejtelmem sincs, hogy miért. Úgy potyogtatták a labdát, mintha még soha nem lett volna a kezükben.Nincs benne semmi misztikum, szarul játszottunk, az ellenfél meg jól.Ezt sosem fejtjük meg.Nem azért kaptunk ki ott, mert sokat pihentek a kezdők.Biztos nem neztetek a Giants Packerst 2012benMiért kockáztattok sérülést? Tét nincs max PO-ra veszthettek embereketEz az, amit nem ért senki. Minek ezt?
zsoeo
shagi0206
amaru
Kampman
nagylaza
Nem az volt az első 1st seed csapat, aki az első meccsén kikapott és nem is az utolsó.
Kampman
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
fel se dobja, ááá mi lesz íg a 2. félidőben 😊
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
de ott Rodgers mögött egy szakállas McCarthy hasonmást is felfedezni véltem, lehet, hogy ez most ilyen beöltözős nap nálunkaz ott Kuhn volt?Rá emlékeztetett engem is
Tactful Cactus
Kampman
több mint 2 éve
Kuhn-t aktiválhattuk volna, 1-2 snap-re
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
nem idén és nem az NFC-benNincs benne semmi misztikum, szarul játszottunk, az ellenfél meg jól.Ezt sosem fejtjük meg.Nem azért kaptunk ki ott, mert sokat pihentek a kezdők.Biztos nem neztetek a Giants Packerst 2012benMiért kockáztattok sérülést? Tét nincs max PO-ra veszthettek embereketEz az, amit nem ért senki. Minek ezt?
zsoeo
shagi0206
amaru
Kampman
nagylaza
Nem az volt az első 1st seed csapat, aki az első meccsén kikapott és nem is az utolsó.
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Nincs benne semmi misztikum, szarul játszottunk, az ellenfél meg jól.Ezt sosem fejtjük meg.Nem azért kaptunk ki ott, mert sokat pihentek a kezdők.Biztos nem neztetek a Giants Packerst 2012benMiért kockáztattok sérülést? Tét nincs max PO-ra veszthettek embereketEz az, amit nem ért senki. Minek ezt?
zsoeo
shagi0206
amaru
Kampman
nagylaza
több mint 2 éve
Ezt sosem fejtjük meg.Nem azért kaptunk ki ott, mert sokat pihentek a kezdők.Biztos nem neztetek a Giants Packerst 2012benMiért kockáztattok sérülést? Tét nincs max PO-ra veszthettek embereketEz az, amit nem ért senki. Minek ezt?
zsoeo
shagi0206
amaru
Kampman