Divisional szombat
több mint 3 éve
Biztos az M4 Sport is adja.
több mint 3 éve
jó jó, de hol a kép, nehogy már nekem kelljen gugliznimcvay mindig olyan fejet vág mint aki először lát csöcsöket és nem birja feldolgozni az agya 😀Pedig a párjának igazi ráverős cickói vannak 😛😛😛
briareos
ThundersNFL
Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Most megy a pikk-pakk tv
több mint 3 éve
jó jó, de hol a kép, nehogy már nekem kelljen gugliznimcvay mindig olyan fejet vág mint aki először lát csöcsöket és nem birja feldolgozni az agya 😀Pedig a párjának igazi ráverős cickói vannak 😛😛😛
briareos
ThundersNFL
több mint 3 éve
Gabor81
803
meg a foutak atmennek a varoson. szoval lehet floridaba mentek. es nem erdekli oket a po. majd csak a tampa meccse. 🙃Mutatják kívülről a stadiont és mennek a kocsik az úton.Pont erre gondoltam. Biztosan CHI-drukkerek.
Azért ez nem az a feeling, mint a Giants elleni NFC-döntőn a kihalt utcák.
Kampman
nagylaza
több mint 3 éve
Na, egy időkérés elment tök hiábaNem baj.
Assurbanapli
több mint 3 éve
mcvay mindig olyan fejet vág mint aki először lát csöcsöket és nem birja feldolgozni az agya 😀Pedig a párjának igazi ráverős cickói vannak 😛😛😛
briareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
mcvay mindig olyan fejet vág mint aki először lát csöcsöket és nem birja feldolgozni az agya 😀Szegényt arra kényszerítik, hogy a játékot figyelje, nem tud elég időt szentelni erre a fórumra
briareos
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Előbb léteztek, mint ahogy az Arena indult és oda került be legelőszörnem vedem oket. de gondolom szerverpark meg nem epult ki. meg gondolom sokak most nezik po miatt. mint amikor kiszamoltak hogy mekkora bajt tud okozni. amikor sb on felidoben mindenki egyszerre menne wc re. 🙃A kedvencem valami olyasmi volt a felhasználási feltételeikben, hogy nem tudják garantálni, hogy bizonyos előfizetett csatornák bizonyos műsorait közvetíteni tudják. Na ott látszott, hogy egy forintot nem ér a dolog.Streamen nézem, de nem azért fizettem az itt-ottnak 10ezer forintot, hogy ne lássam az NFL-tnflbite.comÍgy is fizetek egy halom premiumotTényleg csak azt tudom mondani, hogy gamepass. Sokkal jobb, mint minden más alternatíva.Elnezest, hogy elvarom, hogy mukodjon valami, amiert fizetek, ha mar a kedves arenasok kobasztak velem...Sziasztok!remélem aki ilyen kritikus, az az életében tökéletes
Ittott.tv masnak is szar?
Godfather
Heisman
Addig 4-bol 1-szer mukodott jol az arenasok megoldasi javaslata...
Eleg pofatlan penzt kerni valamiert, ami nem mukodik
Godfather
Kampman
Willie Parker
Gabor81
Willie Parker
Kampman
Gabor81
több mint 3 éve
Kenny Clark 200IQ volt, hogy oldalra mozgott és a két G bemozdult
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
szeretem amikor időt kérnek és false startolnak, olyan Cardinalsos húzás 😀
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Ezart kar volt idokeres utan.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Gabor81
803
nem vedem oket. de gondolom szerverpark meg nem epult ki. meg gondolom sokak most nezik po miatt. mint amikor kiszamoltak hogy mekkora bajt tud okozni. amikor sb on felidoben mindenki egyszerre menne wc re. 🙃A kedvencem valami olyasmi volt a felhasználási feltételeikben, hogy nem tudják garantálni, hogy bizonyos előfizetett csatornák bizonyos műsorait közvetíteni tudják. Na ott látszott, hogy egy forintot nem ér a dolog.Streamen nézem, de nem azért fizettem az itt-ottnak 10ezer forintot, hogy ne lássam az NFL-tnflbite.comÍgy is fizetek egy halom premiumotTényleg csak azt tudom mondani, hogy gamepass. Sokkal jobb, mint minden más alternatíva.Elnezest, hogy elvarom, hogy mukodjon valami, amiert fizetek, ha mar a kedves arenasok kobasztak velem...Sziasztok!remélem aki ilyen kritikus, az az életében tökéletes
Godfather
Heisman
Godfather
Kampman
Willie Parker
Gabor81
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Na, egy időkérés elment tök hiába
több mint 3 éve
mcvay mindig olyan fejet vág mint aki először lát csöcsöket és nem birja feldolgozni az agya 😀
több mint 3 éve
Spori miatt nem indult a play vagy mi a fasz?
Draft
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Szokott működni, Arena-t is néztem, pl MotoGP idején, de NFl alatt lehal mindig a teljes oldalhát ha nem működik az is sokAz olyan 180010ezer? nyugtass meg h nem per hóA kedvencem valami olyasmi volt a felhasználási feltételeikben, hogy nem tudják garantálni, hogy bizonyos előfizetett csatornák bizonyos műsorait közvetíteni tudják. Na ott látszott, hogy egy forintot nem ér a dolog.Streamen nézem, de nem azért fizettem az itt-ottnak 10ezer forintot, hogy ne lássam az NFL-tnflbite.comÍgy is fizetek egy halom premiumotTényleg csak azt tudom mondani, hogy gamepass. Sokkal jobb, mint minden más alternatíva.Elnezest, hogy elvarom, hogy mukodjon valami, amiert fizetek, ha mar a kedves arenasok kobasztak velem...Sziasztok!remélem aki ilyen kritikus, az az életében tökéletes
Godfather
Heisman
Godfather
Kampman
Willie Parker
Gabor81
Willie Parker
Kampman
briareos
ThundersNFL
briareos
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Az NFl szezonra, 180 napra fizettem elő, pontosabban márc 8-ig tart.10ezer? nyugtass meg h nem per hóA kedvencem valami olyasmi volt a felhasználási feltételeikben, hogy nem tudják garantálni, hogy bizonyos előfizetett csatornák bizonyos műsorait közvetíteni tudják. Na ott látszott, hogy egy forintot nem ér a dolog.Streamen nézem, de nem azért fizettem az itt-ottnak 10ezer forintot, hogy ne lássam az NFL-tnflbite.comÍgy is fizetek egy halom premiumotTényleg csak azt tudom mondani, hogy gamepass. Sokkal jobb, mint minden más alternatíva.Elnezest, hogy elvarom, hogy mukodjon valami, amiert fizetek, ha mar a kedves arenasok kobasztak velem...Sziasztok!remélem aki ilyen kritikus, az az életében tökéletes
Godfather
Heisman
Godfather
Kampman
Willie Parker
Gabor81
Willie Parker
Kampman
briareos
több mint 3 éve
hát ha nem működik az is sokAz olyan 180010ezer? nyugtass meg h nem per hóA kedvencem valami olyasmi volt a felhasználási feltételeikben, hogy nem tudják garantálni, hogy bizonyos előfizetett csatornák bizonyos műsorait közvetíteni tudják. Na ott látszott, hogy egy forintot nem ér a dolog.Streamen nézem, de nem azért fizettem az itt-ottnak 10ezer forintot, hogy ne lássam az NFL-tnflbite.comÍgy is fizetek egy halom premiumotTényleg csak azt tudom mondani, hogy gamepass. Sokkal jobb, mint minden más alternatíva.Elnezest, hogy elvarom, hogy mukodjon valami, amiert fizetek, ha mar a kedves arenasok kobasztak velem...Sziasztok!remélem aki ilyen kritikus, az az életében tökéletes
Godfather
Heisman
Godfather
Kampman
Willie Parker
Gabor81
Willie Parker
Kampman
briareos
ThundersNFL
több mint 3 éve
Az olyan 180010ezer? nyugtass meg h nem per hóA kedvencem valami olyasmi volt a felhasználási feltételeikben, hogy nem tudják garantálni, hogy bizonyos előfizetett csatornák bizonyos műsorait közvetíteni tudják. Na ott látszott, hogy egy forintot nem ér a dolog.Streamen nézem, de nem azért fizettem az itt-ottnak 10ezer forintot, hogy ne lássam az NFL-tnflbite.comÍgy is fizetek egy halom premiumotTényleg csak azt tudom mondani, hogy gamepass. Sokkal jobb, mint minden más alternatíva.Elnezest, hogy elvarom, hogy mukodjon valami, amiert fizetek, ha mar a kedves arenasok kobasztak velem...Sziasztok!remélem aki ilyen kritikus, az az életében tökéletes
Godfather
Heisman
Godfather
Kampman
Willie Parker
Gabor81
Willie Parker
Kampman
briareos
Draft
több mint 3 éve
Ne aggódjatok, Aaron úgy is nyer.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Miért volt szünet?csöcsöt akartak,
Sifur
amúgy sérülés
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
plusz ugye alapból is goffPassz ellen legalább jók vagyunk.Egy sérült kezű QB az ellenfél. 😊
nagylaza
iktriad