Divisional szombat
több mint 3 éve
Hajrá Ram$!
több mint 3 éve
nando89
3 894
Üdv urak , Go Pack
több mint 3 éve
Hajra szoros, izgi meccs!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
szata
139
Hajrá Kosok!
több mint 3 éve
youtubeos streamre van esely?twitch már van, youtube-ot még nem láttam.
winston
több mint 3 éve
youtubeos streamre van esely?
több mint 3 éve
Ő nem vesz le semmit, ellenben az insta videóira már az ESPN komolyan felfigyelt. Általában egész jók.Ezeket a ruhaneműket akkor veszi le, ha nyer a Packers, vagy ha veszít?👏🏻👏🏻 https://t.co/jJlE7kejHk pic.twitter.com/5W83hya4bz
— Annie Agar (@AnnieAgar) January 16, 2021
Negritis
Assurbanapli
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
csak félidőben vagy garbidzs time-banEzeket a ruhaneműket akkor veszi le, ha nyer a Packers, vagy ha veszít?👏🏻👏🏻 https://t.co/jJlE7kejHk pic.twitter.com/5W83hya4bz
Negritis
Assurbanapli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Assurbanapli
1 355
Ezeket a ruhaneműket akkor veszi le, ha nyer a Packers, vagy ha veszít?👏🏻👏🏻 https://t.co/jJlE7kejHk pic.twitter.com/5W83hya4bz
Negritis
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Pro 7Oh Björn Werner a kommentátor ma.... Csakis jó meccs lehetA Sat 1-en, vagy hol?
Toto21
iktriad
több mint 3 éve
retteghet tőled akkor a többi pats fanNekem meg 45 centis a farkam 😉mindegy csak nyerjen a packers feltettem 2000 eurocskát.[/]Szerintem Tonyan lesz porondon és | bold | St BrownB@ssza meg, rohadt ideges vagyok!Ha Bakh játszana, akkor hátradőlhetnél, de így.... Én csak arra leszek kíváncsi, hogy MVS felé megy-e majd laszti. Más kérdésem nincs.
Imádom ezt az érzést a PO-ban 😀😀
James007
Toto21
James007
briareos
ThundersNFL
több mint 3 éve
Stét! Nem tudok jobbat mondani: Go Pack Go!
több mint 3 éve
Mandingo te vagy az?mindegy csak nyerjen a packers feltettem 2000 eurocskát.[/]Nekem meg 45 centis a farkam 😉
briareos
ThundersNFL
Oh Björn Werner a kommentátor ma.... Csakis jó meccs lehetA Sat 1-en, vagy hol?
Toto21
több mint 3 éve
Szép estét!nope
Nickelodeon közvetítés nem lesz most ?
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Szép estét!Nickelodeon közvetítés nem lesz most ?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Oh Björn Werner a kommentátor ma.... Csakis jó meccs lehet
több mint 3 éve
vmiért nem engedi nem is értemazért kemény h irvin full bekólázva is lenyomja a pregameshowt hétről hétreMegszokás.
briareos
mindegy csak nyerjen a packers feltettem 2000 eurocskát.Screenshot?
briareos
iktriad
több mint 3 éve
Nekem meg 45 centis a farkam 😉mindegy csak nyerjen a packers feltettem 2000 eurocskát.[/]Szerintem Tonyan lesz porondon és | bold | St BrownB@ssza meg, rohadt ideges vagyok!Ha Bakh játszana, akkor hátradőlhetnél, de így.... Én csak arra leszek kíváncsi, hogy MVS felé megy-e majd laszti. Más kérdésem nincs.
James007
Toto21
James007
briareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
👏🏻👏🏻 https://t.co/jJlE7kejHk pic.twitter.com/5W83hya4bz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
azért kemény h irvin full bekólázva is lenyomja a pregameshowt hétről hétreMegszokás.
briareos
mindegy csak nyerjen a packers feltettem 2000 eurocskát.Screenshot?
briareos
több mint 3 éve
Toto21
5 950
és nyerhetsz 100-t max. Jó befektetés.mindegy csak nyerjen a packers feltettem 2000 eurocskát.Szerintem Tonyan lesz porondon és | bold | St BrownB@ssza meg, rohadt ideges vagyok!Ha Bakh játszana, akkor hátradőlhetnél, de így.... Én csak arra leszek kíváncsi, hogy MVS felé megy-e majd laszti. Más kérdésem nincs.
James007
Toto21
James007
briareos
több mint 3 éve
screenshot nélkül fütyülszmindegy csak nyerjen a packers feltettem 2000 eurocskát.Szerintem Tonyan lesz porondon és | bold | St BrownB@ssza meg, rohadt ideges vagyok!Ha Bakh játszana, akkor hátradőlhetnél, de így.... Én csak arra leszek kíváncsi, hogy MVS felé megy-e majd laszti. Más kérdésem nincs.
James007
Toto21
James007
briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
mindegy csak nyerjen a packers feltettem 2000 eurocskát.Szerintem Tonyan lesz porondon és | bold | St BrownB@ssza meg, rohadt ideges vagyok!Ha Bakh játszana, akkor hátradőlhetnél, de így.... Én csak arra leszek kíváncsi, hogy MVS felé megy-e majd laszti. Más kérdésem nincs.
James007
Toto21
James007
több mint 3 éve
James007
1 854
Szerintem Tonyan lesz porondon és | bold | St BrownB@ssza meg, rohadt ideges vagyok!Ha Bakh játszana, akkor hátradőlhetnél, de így.... Én csak arra leszek kíváncsi, hogy MVS felé megy-e majd laszti. Más kérdésem nincs.
James007
Toto21
több mint 3 éve
szórakoztató az biztosazért kemény h irvin full bekólázva is lenyomja a pregameshowt hétről hétreLegnagyobb szerintem Irv. Én anno bírtam Faulk-ot is, sajnálom, hogy hülye volt.
briareos
Toto21