Divisional szombat
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Miért volt szünet?
több mint 3 éve
10ezer? nyugtass meg h nem per hóA kedvencem valami olyasmi volt a felhasználási feltételeikben, hogy nem tudják garantálni, hogy bizonyos előfizetett csatornák bizonyos műsorait közvetíteni tudják. Na ott látszott, hogy egy forintot nem ér a dolog.Streamen nézem, de nem azért fizettem az itt-ottnak 10ezer forintot, hogy ne lássam az NFL-tnflbite.comÍgy is fizetek egy halom premiumotTényleg csak azt tudom mondani, hogy gamepass. Sokkal jobb, mint minden más alternatíva.Elnezest, hogy elvarom, hogy mukodjon valami, amiert fizetek, ha mar a kedves arenasok kobasztak velem...Sziasztok!remélem aki ilyen kritikus, az az életében tökéletes
Ittott.tv masnak is szar?
Godfather
Heisman
Addig 4-bol 1-szer mukodott jol az arenasok megoldasi javaslata...
Eleg pofatlan penzt kerni valamiert, ami nem mukodik
Godfather
Kampman
Willie Parker
Gabor81
Willie Parker
Kampman
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Durván passzra kényszerítjük Goff-ot. Pettine nagy stratéga, majd jön a pick.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Passz ellen legalább jók vagyunk.Egy sérült kezű QB az ellenfél. 😊
nagylaza
több mint 3 éve
Passz ellen legalább jók vagyunk.Szó szerint nagylazák vagytok
nagylaza
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
Kampman
28 290
A kedvencem valami olyasmi volt a felhasználási feltételeikben, hogy nem tudják garantálni, hogy bizonyos előfizetett csatornák bizonyos műsorait közvetíteni tudják. Na ott látszott, hogy egy forintot nem ér a dolog.Streamen nézem, de nem azért fizettem az itt-ottnak 10ezer forintot, hogy ne lássam az NFL-tnflbite.comÍgy is fizetek egy halom premiumotTényleg csak azt tudom mondani, hogy gamepass. Sokkal jobb, mint minden más alternatíva.Elnezest, hogy elvarom, hogy mukodjon valami, amiert fizetek, ha mar a kedves arenasok kobasztak velem...Sziasztok!remélem aki ilyen kritikus, az az életében tökéletes
Godfather
Heisman
Godfather
Kampman
Willie Parker
Gabor81
Willie Parker
több mint 3 éve
Te'o csaja szerelte a visszahordót.Szellemribi?
empty taxi
ThundersNFL
több mint 3 éve
Eddig eleg pofasak az O# ek
több mint 3 éve
Passz ellen legalább jók vagyunk.
több mint 3 éve
Te'o csaja szerelte a visszahordót.Szellemribi?
empty taxi
Draft
több mint 3 éve
Te'o csaja szerelte a visszahordót.Nem lehet, hogy vakond volt, aki szerelte Daniel Jonest?
empty taxi
több mint 3 éve
nando89
3 894
Preston megint coverben sírok hat miért ...
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Egész jó az a kéz és a kedvenc célpont nincs is
több mint 3 éve
Te'o csaja szerelte a visszahordót.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Mutatják kívülről a stadiont és mennek a kocsik az úton.Pont erre gondoltam. Biztosan CHI-drukkerek.
Azért ez nem az a feeling, mint a Giants elleni NFC-döntőn a kihalt utcák.
Kampman
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Streamen nézem, de nem azért fizettem az itt-ottnak 10ezer forintot, hogy ne lássam az NFL-tnflbite.comÍgy is fizetek egy halom premiumotTényleg csak azt tudom mondani, hogy gamepass. Sokkal jobb, mint minden más alternatíva.Elnezest, hogy elvarom, hogy mukodjon valami, amiert fizetek, ha mar a kedves arenasok kobasztak velem...Sziasztok!remélem aki ilyen kritikus, az az életében tökéletes
Godfather
Heisman
Godfather
Kampman
Willie Parker
Gabor81
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Mutatják kívülről a stadiont és mennek a kocsik az úton.Azért ez nem az a feeling, mint a Giants elleni NFC-döntőn a kihalt utcák.
több mint 3 éve
Gabor81
803
nflbite.comÍgy is fizetek egy halom premiumotTényleg csak azt tudom mondani, hogy gamepass. Sokkal jobb, mint minden más alternatíva.Elnezest, hogy elvarom, hogy mukodjon valami, amiert fizetek, ha mar a kedves arenasok kobasztak velem...Sziasztok!remélem aki ilyen kritikus, az az életében tökéletes
Godfather
Heisman
Godfather
Kampman
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Így is fizetek egy halom premiumotTényleg csak azt tudom mondani, hogy gamepass. Sokkal jobb, mint minden más alternatíva.Elnezest, hogy elvarom, hogy mukodjon valami, amiert fizetek, ha mar a kedves arenasok kobasztak velem...Sziasztok!remélem aki ilyen kritikus, az az életében tökéletes
Godfather
Heisman
Godfather
Kampman
több mint 3 éve
robosport.irTeljesen rendben van link
Draft
több mint 3 éve
Szép volt #D!
több mint 3 éve
Amikor Rogers igy nez az incomplete utan nem tudom eldonteni h magara pipa vagy kurva anyazza az elkapot 😂
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Kezdem érteni a márkanevet...menjenek az anyjukbaItt van TV, ott nincsSziasztok!Én úgy vettem észre, hogy NFL meccsek idején nem működik. Ami pech, mert azon szeretném nézni az Arenát
Godfather
Willie Parker
Heisman
több mint 3 éve
elizgulta a Packers
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz