Divisional szombat
több mint 3 éve
Toto21
5 950
azért kemény h irvin full bekólázva is lenyomja a pregameshowt hétről hétreLegnagyobb szerintem Irv. Én anno bírtam Faulk-ot is, sajnálom, hogy hülye volt.
briareos
több mint 3 éve
Toto21
5 950
B@ssza meg, rohadt ideges vagyok!Ha Bakh játszana, akkor hátradőlhetnél, de így.... Én csak arra leszek kíváncsi, hogy MVS felé megy-e majd laszti. Más kérdésem nincs.
Imádom ezt az érzést a PO-ban 😀😀
James007
több mint 3 éve
azért kemény h irvin full bekólázva is lenyomja a pregameshowt hétről hétre
több mint 3 éve
Eredménykövetős szabályzat: szexuális tartalmú képek meg egyéb off csak a félidőben és garbage time-ban!meccsek előtt / után is mehet? 😀
Rams @ Packers (Kerek István és Buday Zoltán)
Ravens @ Bills (Maka és Czirók Márton)
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Légyszi valaki stremeljen kérleknflbite.com/game/green-bay-packers-vs-los-angeles-rams-live-stream/
Fókuci
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Toto21
5 950
Szép estét! Most nézem a GB 2020-as 1. körös pick-je inaktív ma. Szerintem ez azért eléggé nagy befolyással lesz a meccsre. Talán a 2005-ös 1. körös be tud ugrani megfelelően.
több mint 3 éve
Cruyffista
3 345
Hajrá Packers! Idén a gyűrűt Rodgersnek wagonon vagyok.Szerkesztette: Cruyffista
több mint 3 éve
Go Pack and hope for the best
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.