NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
73
13
2:15, Arena4
Divisional szombat
10 hónapja
shagi0206
10 921
jones elszabadult
10 hónapja
Barry védelme helytáll ma szép csendben.Avagy Purdy kurva gyenge
iktriad
Tepper takarodj!
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
nem gondoltam volna, a sikeres 3rd down kurva jó passz után, hogy ezt megússzuk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
www.youtube.com/@BrettKollmann/videoswww.youtube.com/@BootlegFootballAz egyik tag ismerősnek tűnik, őt már biztosan láttam valahol.
Őket szoktam hallgatni, nem tudom ismeritek-e
tenorx
Kampman
Brett Kollman I guess, kurva jó elemzései vannak
10 hónapja
shagi0206
10 921
Miután kiírta jött a pick. Jó ötlet ez még1x? 😀Kéne egy 14 perces drive + TD, és akkor jók vagyunk.Legyen 9 perces 😊
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
10 hónapja
casaubon
2 391
En mar nyolccal is elegedett leszekKéne egy 14 perces drive + TD, és akkor jók vagyunk.Legyen 9 perces 😊
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
10 hónapja
elég jól sikerült egyébként a 4th and Long sörci, mindenkinek ajánlós+1
shawnka
recency bias, de kicsit jobb is mint a tavalyi
pedig utálom a z ugar söreit, de a 4th and longosok eddig jók eléggé
10 hónapja
Kampman
28 290
www.youtube.com/@BootlegFootballAz egyik tag ismerősnek tűnik, őt már biztosan láttam valahol.
Őket szoktam hallgatni, nem tudom ismeritek-e
tenorx
10 hónapja
Kéne egy 14 perces drive + TD, és akkor jók vagyunk.Legyen 9 perces 😊
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Barry védelme helytáll ma szép csendben.
10 hónapja
Kampman
28 290
Én valahogy nem kezdtem még el 4th and Longot hallgatni, pedig rengeteg podcastet fogyasztok, lehet offseasonben nekiállok.Én a sporttv-s korszakban hallgattam viszonylag sokat.
tenorx
10 hónapja
Én valahogy nem kezdtem még el 4th and Longot hallgatni, pedig rengeteg podcastet fogyasztok, lehet offseasonben nekiállok.
10 hónapja
Na menj a faszomba
10 hónapja
elég jól sikerült egyébként a 4th and Long sörci, mindenkinek ajánlósmár mindenki fogyaszottPapírkutyák voltak bemondani a Packerst.csütörtökön a 4th and long talin a plebs kihozta a Lionst SB győztesnek, mondom lol, nemMintha arról szólna a meccs, hogy mindkét csapat elakarja veszíteni - és a kérdés, hogy kinek sikerülMindenki be van szarva a Lionstól.
tenorx
iktriad
zacknorb
iktriad
zacknorb
10 hónapja
már mindenki fogyaszottPapírkutyák voltak bemondani a Packerst.csütörtökön a 4th and long talin a plebs kihozta a Lionst SB győztesnek, mondom lol, nemMintha arról szólna a meccs, hogy mindkét csapat elakarja veszíteni - és a kérdés, hogy kinek sikerülMindenki be van szarva a Lionstól.
tenorx
iktriad
zacknorb
iktriad
10 hónapja
Na, Quay Walker is back
10 hónapja
Papírkutyák voltak bemondani a Packerst.csütörtökön a 4th and long talin a plebs kihozta a Lionst SB győztesnek, mondom lol, nemMintha arról szólna a meccs, hogy mindkét csapat elakarja veszíteni - és a kérdés, hogy kinek sikerülMindenki be van szarva a Lionstól.
tenorx
iktriad
zacknorb
10 hónapja
Felőlem shoryuken is jöhetJordan baszod nem kell a szupercsillagharcos....majd lehet később még kelleni fog egy annál is jobb forma. Blue Kaiokennel. Vagy ultra instinct
zacknorb
shagi0206
10 hónapja
csütörtökön a 4th and long talin a plebs kihozta a Lionst SB győztesnek, mondom lol, nemMintha arról szólna a meccs, hogy mindkét csapat elakarja veszíteni - és a kérdés, hogy kinek sikerülMindenki be van szarva a Lionstól.
tenorx
iktriad
10 hónapja
Baj van houstonA Texans már kiesett.
gamerkr
10 hónapja
amaru
151
Látszik Love-on hogy kicsit fejbecsapta a nyomás és a tét. Ebből kellene kijönnie, mert szükség lesz még rá.