NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Divisional szombat
10 hónapja
labo7
456
Miért nem futunk, ez hülye? Zsinórban 5-6 pass play, minek?
10 hónapja
Vannak bajok most a 49ersnélLehet be kéne hozni Brandon Allent.
tenorx
10 hónapja
én is. bár én egész életemben 1 szállat szívtam el 3 részletbenIlyenkor örülök, hogy letettem a cigit 16 évesen. True Story!azon én már túl vagyok. 2xMit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
casaubon
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Vannak bajok most a 49ersnél
10 hónapja
Kampman
28 290
én 19, bár előtte se sokat csináltam.Ilyenkor örülök, hogy letettem a cigit 16 évesen. True Story!azon én már túl vagyok. 2xMit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
casaubon
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Kampman
28 290
Nem ér oda hozzá a pass rush
10 hónapja
Ilyenkor örülök, hogy letettem a cigit 16 évesen. True Story!azon én már túl vagyok. 2xMit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
casaubon
shagi0206
10 hónapja
Löfli biztos megint szó szerint rottyon van.Tessék, már Márk is Momentumról beszél.ja, utána jön is a pick, ő az igazi elleniktriad, nem Löfli
iktriad
zacknorb
10 hónapja
shagi0206
10 921
nem, oda nem merem berakni, ez itt múlandóbb. Az én humorom túl sötét oda 😊Ezt nem a viccek topikba szántad? 😀
shagi0206
iktriad
10 hónapja
nem, ott az elektromos autókról kell írni 😀Ezt nem a viccek topikba szántad? 😀
shagi0206
iktriad
10 hónapja
Ezt nem a viccek topikba szántad? 😀
shagi0206
10 hónapja
shagi0206
10 921
azon én már túl vagyok. 2xMit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
casaubon
10 hónapja
casaubon
2 391
Mit szolsz egy kisebb nikotinmergezeshez ma?Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
IKTRIAD GIFET
tenorx
Kampman
10 hónapja
shagi0206
10 921
10 hónapja
Love első komoly hibája po-banEzt nem láttam jönni. Nyugi, kimegyek cigizni, garantált a TO.🙂
nando89
10 hónapja
Most valaki más rakja be helyettem Donáthékat. 😀
10 hónapja
Amugy Shanahan azt hiszem 1-31 ha legalabb 3pontos hatranyban kezdi a 4. NegyedetEbbol még bármi lehet, pláne így
Tdog
10 hónapja
Tessék, már Márk is Momentumról beszél.ja, utána jön is a pick, ő az igazi elleniktriad, nem Löfli
iktriad
10 hónapja
nando89
3 894
Love első komoly hibája po-ban
10 hónapja
IKTRIAD GIFET
10 hónapja
shagi0206
10 921
Bezzeg nekik az 1. alkalomból úgy pattan, hogy abból pick legyen. Mákerek
10 hónapja
Tessék, már Márk is Momentumról beszél. Imádnám, ha Detroitban lenne az NFC döntőA Fox stábja is. Nem kell tartani az időjárástól.
tenorx