NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
79
13
2:15, Arena4
Divisional szombat
10 hónapja
Amugy Shanahan azt hiszem 1-31 ha legalabb 3pontos hatranyban kezdi a 4. Negyedetés sztem mi vagyunk az 1
Tdog
10 hónapja
Na, Aaron, csak a bokád maradjon meg
10 hónapja
Imádnám, ha Detroitban lenne az NFC döntő
10 hónapja
Tdog
653
Amugy Shanahan azt hiszem 1-31 ha legalabb 3pontos hatranyban kezdi a 4. Negyedet
10 hónapja
Na mondjuk egy Bucs-Packers főcsoportdöntő az kb az a forgatókönyv lenne, amire szerintem nincs ember, aki egy garast is rakott volna.nem akarom, inkább a Lionst
shagi0206
10 hónapja
shagi0206
10 921
Na mondjuk egy Bucs-Packers főcsoportdöntő az kb az a forgatókönyv lenne, amire szerintem nincs ember, aki egy garast is rakott volna.
10 hónapja
casaubon
2 391
Es Barryben mindig bizhat az ellenfelLotta ball game leftLions-Packers a Super Bowlért, az mi kemény leszLenne! Ott még nem járunk. De én kifejezetten örülnék neki (sőt, ezt szeretném)
shawnka
shagi0206
gamerkr
10 hónapja
shagi0206
10 921
én kerestem volna másik képet. Nem hiszem hogy ezt készen szedted le ezzel a szöveggel a netről 😀Vannak ezek az úgynevezett mémek az internetenés miért egy fekával demonstrálod? 😀
tenorx
shagi0206
tenorx
10 hónapja
basszameg, vége lesz 6-ra?vége, tapasztalatom szerint ez egy gyors(abb) meccs!
zacknorb
10 hónapja
Lotta ball game leftLions-Packers a Super Bowlért, az mi kemény leszLenne! Ott még nem járunk. De én kifejezetten örülnék neki (sőt, ezt szeretném)
shawnka
shagi0206
10 hónapja
Lions-Packers a Super Bowlért, az mi kemény leszÉs ezért jutott be a Tampa a rájátszásba. (És igen, tudom, hogy Baker Browns sisakban van rajta.)
shawnka
10 hónapja
Vannak ezek az úgynevezett mémek az internetenés miért egy fekával demonstrálod? 😀
tenorx
shagi0206
10 hónapja
basszameg, vége lesz 6-ra?
10 hónapja
esanders10
535
Valahogy az egész 49ers enervalt es nem az igazi ma a kezdettől fogva.
10 hónapja
shagi0206
10 921
Na most kéne ellépni 2 labdabirtoklásnyi különbségre.
10 hónapja
casaubon
2 391
Clark nagyot jatszik ma (is)
10 hónapja
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
and the Oscar goes to...
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
nando89
3 894
basszamár meg ... ez is pick volt ..
10 hónapja
shagi0206
10 921
Lions-Packers a Super Bowlért, az mi kemény leszLenne! Ott még nem járunk. De én kifejezetten örülnék neki (sőt, ezt szeretném)
shawnka
10 hónapja
Tactful Cactus
13 846
az megvan csak most volt időm kiírnikurva késő stream kiidegel,még csak most jársz ott? szerintem keress másik linket, azóta már td + 2 pontos megvolt a Packersnek
írjátok a Nixon fumble-t, na mondom hol veszti el, erre visszahord 2 kilométert és megmenti Wilson, pfhűűű
Tactful Cactus
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!