Divisional szombat
10 hónapja
Hirtelen újra a Packersnél aEzért a gifedért amúgy lassan járna a ban.
iktriad
10 hónapja
Hirtelen újra a Packersnél aOrigo: wisconsiniakat támogat a Momentum, mekkora hazaáruló kutyák
iktriad
10 hónapja
Az elég nagy probléma 😀 Még ha azt mondod, hogy Blood Sugar Sex Magik, Californication, By The Way és Stadium Arcadium akkor megértem, de ez a 4 minimum.Nekem a Californication és a By the Way nagyon bejött, az előtte meg utána született dolgaik sokkal kevésbé.Az összes korszakuk a legjobb korszakNa egy kis RHCPA legjobb korszakukból.
tenorx
Kampman
tenorx
Kampman
De így is maradnak ki klasszikusok.
10 hónapja
Hirtelen újra a Packersnél a 10 hónapja
shagi0206
10 921
Olyan izé csapat vagyunk.Az izé az egy olyan szó, amivel mindent is lehet pótolni. Sokkal jobban használható, mint az angol fuck.
Kampman
10 hónapja
Kampman
28 290
Nekem a Californication és a By the Way nagyon bejött, az előtte meg utána született dolgaik sokkal kevésbé.Az összes korszakuk a legjobb korszakNa egy kis RHCPA legjobb korszakukból.
tenorx
Kampman
tenorx
10 hónapja
nando89
3 894
mit fog meg wilson ...
10 hónapja
labo7
456
Itt meg mi történik???
10 hónapja
Tdog
653
Mi ez a csuszos palya? Pinter Attila nem orulne
10 hónapja
Az összes korszakuk a legjobb korszakNa egy kis RHCPA legjobb korszakukból.
tenorx
Kampman
10 hónapja
Kampman
28 290
Olyan izé csapat vagyunk.
10 hónapja
casaubon
2 391
Mivanitt??
10 hónapja
Jó. Most leiszom magam.
10 hónapja
shagi0206
10 921
MI van itt kenyér. Valahogy éreztem, hogy Nixon meg majd elhagyja 😀
10 hónapja
shagi0206
10 921
Amúgy vicces Love-ot mindenki ajnározza Purdy meg szar az egyik 13/20 147 yard a másik 13/21 168 yard, na melyik melyik?A mutatott játék a nem mind1, a stat az tud ám hazudni.
Tarsi
10 hónapja
Na egy kis RHCP
10 hónapja
casaubon
2 391
Pedig contract ev, most kene megmutatnia…Savage... most ez az elrontott szerelés , meccs elején eldobott pick six..és Kittle is őt verte meg a TD-nél
nando89
zacknorb
10 hónapja
Tarsi
1 244
Amúgy vicces Love-ot mindenki ajnározza Purdy meg szar az egyik 13/20 147 yard a másik 13/21 168 yard, na melyik melyik?
10 hónapja
Nincs semmi baj. Majd a következő meccsen javítunk. Izé...