Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
a singre bármit bevallanék csak ne kelljen többé hallanomA 2000-es években nagyot ment a banda.mindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
iktriad
11 hónapja
A 2000-es években nagyot ment a banda. Egyes helyeken máig nagy a hatásuk.mindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: iktriad
11 hónapja
annyira jó h hunter oda vissza tud játszani. a barbár csapatok egy térdelfejeléssel 2 posztot oldanak meg
11 hónapja
mi már a fajelméletnél tartunkafrikai -> jetsbe megy?
Löfli
Lesz ez még így se!
11 hónapja
nem hiszem, onnan nincs genom mintájuknonomi már a fajelméletnél tartunkErre nagyon ráéreztél, épp most végeztem Dr Török Tibor archeogenetikus előadásával. Rouran népből származunk, de legalábbis a nyelvünk biztosan.
Löfli
Sixo
csak a szíriusz!!!!
Negritis, a vajda
11 hónapja
nonomi már a fajelméletnél tartunkErre nagyon ráéreztél, épp most végeztem Dr Török Tibor archeogenetikus előadásával. Rouran népből származunk, de legalábbis a nyelvünk biztosan.
Löfli
Sixo
csak a szíriusz!!!!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
nah akkor neked már jó, nálam még nem hat a Pepsiazt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixonevermind bebasztam???haha elbasztad az idézéstazt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
11 hónapja
mi már a fajelméletnél tartunkErre nagyon ráéreztél, épp most végeztem Dr Török Tibor archeogenetikus előadásával. Rouran népből származunk, de legalábbis a nyelvünk biztosan.
Löfli
11 hónapja
azt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
nevermind bebasztam???haha elbasztad az idézéstazt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
11 hónapja
Mióta elvárás, hogy a hozzászólások mindegyike értelmet tartalmazzon?jó hát amit én írtam be hogy nba-t néztem rohadtul nem tartalmazott több értelmet az tuti 😊azt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
Negritis, a vajda
11 hónapja
mi már a fajelméletnél tartunk

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
???haha elbasztad az idézéstazt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
11 hónapja
jó hát amit én írtam be hogy nba-t néztem rohadtul nem tartalmazott több értelmet az tuti 😊azt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
haha elbasztad az idézéstazt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
Sixo
11 hónapja
azt mondod inkább csöcsöket kéne linkelni meg fekete pákós zenei műveket?hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
Kúrfürst briareos
11 hónapja
hát a mostani roomnál csak jobb lehet vele isfuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
tenorx
11 hónapja
mert amit mi irunk az is kb ennyire értelmes, gondolom ezt suggaltaszellentettemárulod? vagy miért írtad be ide?
fake.id
Sixo
11 hónapja
fuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnakKurvára félek tőle, hogy kihúzzuk
Kúrfürst briareos
11 hónapja
szellentettem
11 hónapja
féltek, hogy a Cowboys feltradel eléjük értejaja tuti nem lenne bent a saját pickjüknél :dannak még értelme is lennejagson dartcsak nehogy egy QB legyen belőlemindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
11 hónapja
jaja tuti nem lenne bent a saját pickjüknél :dannak még értelme is lennejagson dartcsak nehogy egy QB legyen belőlemindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos
Sixo
11 hónapja
fuh de legalább mindjárt itt a draft és vége a sok shedeur szopkodásnak
11 hónapja
annak még értelme is lennejagson dartcsak nehogy egy QB legyen belőlemindig ez a travis mania jagsnél.nem tudom elképzelni, hogy a jax ezt a cirkuszt úgy tolja le, hogy utána jeantyt viszik ha a helyükön maradnakállítólag a jax megkapja az 1/2-t két elsőért és egy másodikért, már ha lerakják
Cruyffista
Cruyffista
Kúrfürst briareos
Sixo
Kúrfürst briareos