Draft 2025
2 feliratkozó
11 hónapja
még néztem őt az Incarnate Wordben!! Köszi Höri 😀
Lesz ez még így se!
11 hónapja
ESPN Sources:🏈Browns are trading the No. 2 overall pick, a fourth-round pick (No. 104), and a sixth-round pick (No. 200) to the Jaguars.
🏈Jaguars are trading the No. 5 overall pick, a second-round pick (No. 36), a fourth-round pick (No. 126) and their 2026 first-round pick to the Browns.
The first trade of the 2025 NFL Draft is a blockbuster.
11 hónapja
cserébe még a kanapén is úgy szurkol mint egy szorongásos deszkaHonnan tudod, mennyi csaj volt meg Jodienak anno a Yale-n? 😀ebben nem vagyok bizt5os, jodie mixtapejei nem mozgatnak meg és waynenek nőből is több voltJodie Foster nem ért rá? Ő is nagy cheesehead drukker, és sokkal többet tett le az asztalra.az lil wayne?Packers drukker
Kúrfürst briareos
Kampman
iktriad
Kúrfürst briareos
Meg fantasy fociban biztos elveri a Kis Wayne-t. 😀
iktriad
11 hónapja
És egész esti várakozás után Howie kitradel az 1. körből a Giants-el. 😀Pick 32 can't come soon enough 😅 pic.twitter.com/lpUAXq2uIt
— Philadelphia Eagles (@Eagles) April 25, 2025
Őszintén, nem bánom 😊
dande2
11 hónapja
Van ilyen titkos egyezmény hogy meg kell várni a 10 percet? Volt több hónapjuk erre...ennek az egésznek a lényege nem a játekosok kiválasztása, akkor még mindig 1 nap lenne
Heisman nádor
11 hónapja
ha a csere megtörténik, a panthers jól jár mert jeanty-ért picit többet elkérhetnek 8-on, már ha a raiders bent hagyja
11 hónapja
Honnan tudod, mennyi csaj volt meg Jodienak anno a Yale-n? 😀ebben nem vagyok bizt5os, jodie mixtapejei nem mozgatnak meg és waynenek nőből is több voltJodie Foster nem ért rá? Ő is nagy cheesehead drukker, és sokkal többet tett le az asztalra.az lil wayne?Packers drukker
Kúrfürst briareos
Kampman
iktriad
Kúrfürst briareos
Meg fantasy fociban biztos elveri a Kis Wayne-t. 😀
11 hónapja
pick is in
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Pick 32 can't come soon enough 😅 pic.twitter.com/lpUAXq2uIt
— Philadelphia Eagles (@Eagles) April 25, 2025
Őszintén, nem bánom 😊
11 hónapja
Meg ilyenkor gratulálnak egymásnak + reklámidő a csapatnak is amíg róluk beszélnekVan ilyen titkos egyezmény hogy meg kell várni a 10 percet? Volt több hónapjuk erre...első picknél szinte mindig ez van, hogy legyen idő "felvezetni"
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Van ilyen titkos egyezmény hogy meg kell várni a 10 percet? Volt több hónapjuk erre...első picknél szinte mindig ez van, hogy legyen idő "felvezetni"
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
"the bears still suuuck!"Az milyen frankó old school nóta.
Negritis, a vajda
11 hónapja
Van ilyen titkos egyezmény hogy meg kell várni a 10 percet? Volt több hónapjuk erre...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Remélem a beatwriterek élő adásban nem fognak pick előtt "én úgy érzem ez lesz a pick"-ezni mint tavaly
Lesz ez még így se!
11 hónapja
Jó estét, hajrá magyarok!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
ebben nem vagyok bizt5os, jodie mixtapejei nem mozgatnak meg és waynenek nőből is több voltJodie Foster nem ért rá? Ő is nagy cheesehead drukker, és sokkal többet tett le az asztalra.az lil wayne?Packers drukker
Kúrfürst briareos
Kampman
iktriad
11 hónapja
Kurva jó, hogy azonnal Trump szopással kezdünk, kurva anyád Claypedig fejre milyen liberális értelmiségi nem?
tenorx
11 hónapja
Jodie Foster nem ért rá? Ő is nagy cheesehead drukker, és sokkal többet tett le az asztalra.az lil wayne?Packers drukker
Kúrfürst briareos
Kampman
11 hónapja
Takashi volt sitten nemrég. Lil Wayne jó ideje tiszta.tudom h az de vmiért az derengett h sitten van 😀az lil wayne?Packers drukker
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
11 hónapja
Kurva jó, hogy azonnal Trump szopással kezdünk, kurva anyád Clay
11 hónapja
Sajna este elfelejtettem fogadni, pedig volt jó oddsok itt.
Poloska vagyok.