Draft 2025
2 feliratkozó
7 hónapja
még néztem őt az Incarnate Wordben!! Köszi Höri 😀
Lesz ez még így se!
7 hónapja
ESPN Sources:🏈Browns are trading the No. 2 overall pick, a fourth-round pick (No. 104), and a sixth-round pick (No. 200) to the Jaguars.
🏈Jaguars are trading the No. 5 overall pick, a second-round pick (No. 36), a fourth-round pick (No. 126) and their 2026 first-round pick to the Browns.
The first trade of the 2025 NFL Draft is a blockbuster.
7 hónapja
cserébe még a kanapén is úgy szurkol mint egy szorongásos deszkaHonnan tudod, mennyi csaj volt meg Jodienak anno a Yale-n? 😀ebben nem vagyok bizt5os, jodie mixtapejei nem mozgatnak meg és waynenek nőből is több voltJodie Foster nem ért rá? Ő is nagy cheesehead drukker, és sokkal többet tett le az asztalra.az lil wayne?Packers drukker
Kúrfürst briareos
Kampman
iktriad
Kúrfürst briareos
Meg fantasy fociban biztos elveri a Kis Wayne-t. 😀
iktriad
7 hónapja
És egész esti várakozás után Howie kitradel az 1. körből a Giants-el. 😀Pick 32 can't come soon enough 😅 pic.twitter.com/lpUAXq2uIt
— Philadelphia Eagles (@Eagles) April 25, 2025
Őszintén, nem bánom 😊
dande2
7 hónapja
Van ilyen titkos egyezmény hogy meg kell várni a 10 percet? Volt több hónapjuk erre...ennek az egésznek a lényege nem a játekosok kiválasztása, akkor még mindig 1 nap lenne
Heisman nádor
7 hónapja
ha a csere megtörténik, a panthers jól jár mert jeanty-ért picit többet elkérhetnek 8-on, már ha a raiders bent hagyja
7 hónapja
Honnan tudod, mennyi csaj volt meg Jodienak anno a Yale-n? 😀ebben nem vagyok bizt5os, jodie mixtapejei nem mozgatnak meg és waynenek nőből is több voltJodie Foster nem ért rá? Ő is nagy cheesehead drukker, és sokkal többet tett le az asztalra.az lil wayne?Packers drukker
Kúrfürst briareos
Kampman
iktriad
Kúrfürst briareos
Meg fantasy fociban biztos elveri a Kis Wayne-t. 😀
7 hónapja
pick is in
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Pick 32 can't come soon enough 😅 pic.twitter.com/lpUAXq2uIt
— Philadelphia Eagles (@Eagles) April 25, 2025
Őszintén, nem bánom 😊
7 hónapja
Meg ilyenkor gratulálnak egymásnak + reklámidő a csapatnak is amíg róluk beszélnekVan ilyen titkos egyezmény hogy meg kell várni a 10 percet? Volt több hónapjuk erre...első picknél szinte mindig ez van, hogy legyen idő "felvezetni"
Heisman nádor
Negritis, a vajda
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Van ilyen titkos egyezmény hogy meg kell várni a 10 percet? Volt több hónapjuk erre...első picknél szinte mindig ez van, hogy legyen idő "felvezetni"
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
"the bears still suuuck!"Az milyen frankó old school nóta.
Negritis, a vajda
7 hónapja
Van ilyen titkos egyezmény hogy meg kell várni a 10 percet? Volt több hónapjuk erre...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Remélem a beatwriterek élő adásban nem fognak pick előtt "én úgy érzem ez lesz a pick"-ezni mint tavaly
Lesz ez még így se!
7 hónapja
Jó estét, hajrá magyarok!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
ebben nem vagyok bizt5os, jodie mixtapejei nem mozgatnak meg és waynenek nőből is több voltJodie Foster nem ért rá? Ő is nagy cheesehead drukker, és sokkal többet tett le az asztalra.az lil wayne?Packers drukker
Kúrfürst briareos
Kampman
iktriad
7 hónapja
Kurva jó, hogy azonnal Trump szopással kezdünk, kurva anyád Claypedig fejre milyen liberális értelmiségi nem?
tenorx
7 hónapja
Jodie Foster nem ért rá? Ő is nagy cheesehead drukker, és sokkal többet tett le az asztalra.az lil wayne?Packers drukker
Kúrfürst briareos
Kampman
7 hónapja
Takashi volt sitten nemrég. Lil Wayne jó ideje tiszta.tudom h az de vmiért az derengett h sitten van 😀az lil wayne?Packers drukker
Kúrfürst briareos
Kampman
Kúrfürst briareos
7 hónapja
Kurva jó, hogy azonnal Trump szopással kezdünk, kurva anyád Clay
7 hónapja
Sajna este elfelejtettem fogadni, pedig volt jó oddsok itt.
Poloska vagyok.