Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Tucker milyen kis gyorsnak tűnik. Nehéz lesz kiütni a 3. RB szerepéből.
több mint 10 éve
szvsz tipikus pre season gameplan-t tolunk, ahol az eredményesség másodlagos. Amit látok az tetszik, bár Teddy még nem startra kész, az látszik.
több mint 10 éve
nah Marcus Smith-nek van pár jó megmozdulása...büszke vagyok rá 😀BébéBeau Allen se lesz rossz pláne hátsó körös játékosként 😀
több mint 10 éve
nah Marcus Smith-nek van pár jó megmozdulása...büszke vagyok rá 😀
több mint 10 éve
most a futásainkat összecsomagolják
több mint 10 éve
pontosan, Blanton mellett őt favorizálják az edzők az edzőtáborban. Blanton most sérült.Hát, valszeg nem minden safety lesz egészséges, szóval sanszos hogy felfér.Go Vikings!gyönyörű interception volt Coleman-től.KmetyGremélem fel fog férni az 53-ra. Szimpi játékos, ha nem kap szerepet a kezdő D#-ben 😀Bébé
több mint 10 éve
Hát, valszeg nem minden safety lesz egészséges, szóval sanszos hogy felfér.gyönyörű interception volt Coleman-től.KmetyGremélem fel fog férni az 53-ra. Szimpi játékos, ha nem kap szerepet a kezdő D#-ben 😀Bébé
több mint 10 éve
gyönyörű interception volt Coleman-től.KmetyGremélem fel fog férni az 53-ra. Szimpi játékos, ha nem kap szerepet a kezdő D#-ben 😀
több mint 10 éve
Carr elkezdett dobálni, INT is lett belőle.
több mint 10 éve
Már mutatják Folest 😀meg van az eslő TD
több mint 10 éve
nah istenek vagyunk 😀
több mint 10 éve
gyönyörű interception volt Coleman-től.
több mint 10 éve
FG-ra leglább lesz esélyünk 😛Nekem amúgy két snap-t késik a stream................
több mint 10 éve
Blanchard rettentő rossz
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
kihagyni a bónusz fg-t... 😕 idén is jók leszünk a kategóriában...
több mint 10 éve
Wolff bazmeg...
több mint 10 éve
Schaub 3 drive, 1st down, Carr első drive-ra beérte.😊
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
nnnna, ennyi elég volt, holnap majd izgatottan megnézem a végeredményt, további jó pihenést
több mint 10 éve
Vagy mégse, Chip úgy látszik inkább a D-re kiváncsi mert amit O-ban eddig (nem) mutatunk..........
több mint 10 éve
Na akkor nézzük ki szerepel jól a cserék közül.
több mint 10 éve
na banyek jön sanchó dob véletlenül egy TD-t oszt mindjá király lesz...................dandealapból király 😀
több mint 10 éve
na banyek jön sanchó dob véletlenül egy TD-t oszt mindjá király lesz...................
több mint 10 éve
curryyy!!!!!!!!!!!!!!4
több mint 10 éve
Ha így megy tovább, igen hamar Bortles fog kezdeni a Jagsnél az idényben.peterk2005ja hát ezt nem tudhatod, arrafelé nem a megszokott ésszerű módon pörögnek a dolgok 😀
több mint 10 éve
Edző meccs ide vagy oda, azért akkor sem biztos, hogy erre van szüksége a kiéhezett szurkolónakJól van Foles remélme kidobta magát idénre....................... kezdek ideges lennidandeEdzőmeccs.
Én eddig annyit állapítottam meg, hogy a füvet még mindig nem nyírják le normálisra.tüsi91