Előszezon 1. hét
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Montell?Mathis és CJ Mosley is jó, meg Careyvel sincs bajom jó csere.BazzaniEbből is látszik,hogy nem mindenki szar, aki tőlünk jön.iktriadAki amúgy gecinagy pozitív csalódás.BazzaniCsak 7en vannak? Kevés. 😀iktriadJohn Bonamegoról el ne feledkezzünkvalakis
több mint 10 éve
Ráadásul a neve is O-ra végződik 😀Ebből is látszik, hogy nem mindenki szar, aki tőlünk jön.iktriadAki amúgy gecinagy pozitív csalódás.BazzaniCsak 7en vannak? Kevés. 😀iktriadJohn Bonamegoról el ne feledkezzünkvalakis
több mint 10 éve
Klaci79
22 219
Eddig nem rossz amit látok 😀
több mint 10 éve
Mathis is nagy király lesz rántottávalAki amúgy gecinagy pozitív csalódás.BazzaniCsak 7en vannak? Kevés. 😀iktriadJohn Bonamegoról el ne feledkezzünkvalakis
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Toto21
5 950
ST is szépen játszik, előbb félpályáig visszahozták a lasztit, most meg bummm.
több mint 10 éve
Az baj.Van Noy kezdő?StezNem, Palmer a kezdő.Bazzani
több mint 10 éve
Mathis és CJ Mosley is jó, meg Careyvel sincs bajom jó csere.Ebből is látszik,hogy nem mindenki szar, aki tőlünk jön.iktriadAki amúgy gecinagy pozitív csalódás.BazzaniCsak 7en vannak? Kevés. 😀iktriadJohn Bonamegoról el ne feledkezzünkvalakis
több mint 10 éve
ozibozi
17 133
de egy páran az öltözőben maradtak
több mint 10 éve
Ebből is látszik, hogy nem mindenki szar, aki tőlünk jön.Aki amúgy gecinagy pozitív csalódás.BazzaniCsak 7en vannak? Kevés. 😀iktriadJohn Bonamegoról el ne feledkezzünkvalakis
több mint 10 éve
Thurmond de szépen védekezett
több mint 10 éve
Aki amúgy gecinagy pozitív csalódás.Csak 7en vannak? Kevés. 😀iktriadJohn Bonamegoról el ne feledkezzünkvalakis
több mint 10 éve
Toto21
5 950
Elég jól áll a lábán a Lions O fal. Most értek először igazán oda Staffordhoz.
több mint 10 éve
Clevelandben majd Kirksey lesz érdekes a védelemben. Pettine a Bills-ben ezen a poszton használta Alonsót
több mint 10 éve
Csak 7en vannak? Kevés. 😀iktriadJohn Bonamegoról el ne feledkezzünk
több mint 10 éve
Jól kezünk ismét......
több mint 10 éve
Csak 7en vannak? Kevés. 😀+ Florence, Carey és Julian StanfordHöriJa tényleg el is felejtettem. Ki van még? CJ Mosley meg asszem Veldman is itt van még.BazzaniÉs Mathis a kezdő CB még ugye?iktriadOwens a kezdő FB...BazzaniAll Manci fan ahogy nézem 😀 Hát nah, látni kell, mire képes a gyerek...Chargers LTÉn Terrance West miatt vagyok pillanatnyilag* itt. Meg az összes ex-Jag miatt a Lionsban. 😀😀
*Amíg a tartalékgép bírjaiktriad
több mint 10 éve
A Tyúk egyből belèpett, jó kezdès
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
no lássunk valamit így lakásavató után, és fórumfoci előtt
több mint 10 éve
+ Florence, Carey és Julian StanfordJa tényleg el is felejtettem. Ki van még? CJ Mosley meg asszem Veldman is itt van még.BazzaniÉs Mathis a kezdő CB még ugye?iktriadOwens a kezdő FB...BazzaniAll Manci fan ahogy nézem 😀 Hát nah, látni kell, mire képes a gyerek...Chargers LTÉn Terrance West miatt vagyok pillanatnyilag* itt. Meg az összes ex-Jag miatt a Lionsban. 😀😀
több mint 10 éve
50 yard vissza...jól kezdődik 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Mindjárt megnézem a rostereteket. Veldmannek drukkolok, ő volt 2 éve Pesten és nagyon tetszett neki a fővárosunk.Ja tényleg el is felejtettem. Ki van még? CJ Mosley meg asszem Veldman is itt van még.BazzaniÉs Mathis a kezdő CB még ugye?iktriadOwens a kezdő FB...BazzaniAll Manci fan ahogy nézem 😀 Hát nah, látni kell, mire képes a gyerek...Chargers LTÉn Terrance West miatt vagyok pillanatnyilag* itt. Meg az összes ex-Jag miatt a Lionsban. 😀😀
több mint 10 éve
Jó kezdés, az énekes csóka elkúrta a himnuszt. 😊BazzaniNem is tudtam, hogy Enrico Palazzo még aktív. 😀