Green Bay Packers - Detroit Lions
2 hónapja
JJ TD
2 hónapja
Garynek ez volt karrierje 40. sackje.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Teszem hozzá, a D falat kozmetikázza a Lions O fal.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Wooden lassan-lassan Clark snapszámait kapja, következő fokot is latjuk remélem: double-team
2 hónapja
Vedelem nagyon adja , ide beilleszkedik Parsons ütős lehet 😉
2 hónapja
Védelem előtt kalapemelés..MLF viszont McCarthy legszebb napjait idézi játekhivasbsn es beszariságbanElső meccs, még csak másfél negyedre készültek fel 😅
Pep71
Poloska vagyok.
2 hónapja
Cooooper
2 hónapja
Védelem előtt kalapemelés..MLF viszont McCarthy legszebb napjait idézi játekhivasbsn es beszariságban
2 hónapja
Mi köze? Nyilván a pénznek mi köze lenne az NFL-hezMi köze ennek ide , teljesen jogos zaszlot dobtak . 100x fogod ezt felhozni a következő 3 napban, de ettől meg jogos zászló volt .Hány ilyen van egy meccsen? Hányszor szopták le Parsonst és a GBt Romoék?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDVartalak, jogtalan mi ?! 😂😳
MacPhisto
nando89
MacPhisto
nando89
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
2 hónapja
Mi köze ennek ide , teljesen jogos zaszlot dobtak . 100x fogod ezt felhozni a következő 3 napban, de ettől meg jogos zászló volt .Hány ilyen van egy meccsen? Hányszor szopták le Parsonst és a GBt Romoék?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDVartalak, jogtalan mi ?! 😂😳
MacPhisto
nando89
MacPhisto
2 hónapja
ZT faszaNyugtalanító hogy kulcsembert bukhatunk megint az első héten...
Tactful Cactus
2 hónapja
Hány ilyen van egy meccsen? Hányszor szopták le Parsonst és a GBt Romoék?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDVartalak, jogtalan mi ?! 😂😳
MacPhisto
nando89
2 hónapja
Bazzeg ha ebbe sérült bele Tom...
Poloska vagyok.
2 hónapja
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDVartalak, jogtalan mi ?! 😂😳
MacPhisto
2 hónapja
Ez már a tavalyi görcsös Love
Poloska vagyok.
2 hónapja
Első sack, STre nyilván megint sárga.Jó hát na, blockolt punt return td-t még nem szoptunk be. Idén
Tactful Cactus
2 hónapja
Illegal use of hands 😊 inkább hagyjukÜhüm
Tactful Cactus
2 hónapja
Elfog fáradni a vedelem …