Green Bay Packers - Minnesota Vikings
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért amikor van 2 db célpontja a liga egyik legjobb QB-jának én nem sériteném le az egyiket PR-erként. Harris-t kéne inkább erőltetni.balazs799Cordarelle-re gondolsz, mi?
több mint 10 éve
Azért amikor van 2 db célpontja a liga egyik legjobb QB-jának én nem sériteném le az egyiket PR-erként. Harris-t kéne inkább erőltetni.
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Jöhetne Harnish , hogy örüljön Ik.Sixo67???
több mint 10 éve
Kampman
28 290
kifejezetten éles eddig a D
több mint 10 éve
na akkor Starks-time
több mint 10 éve
Burnett és Williams.gamerkrsokan nem veszik észre, de mind kettejüknek remek éve van! nagyon vártam már 😀
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Burnett és Williams.
több mint 10 éve
pedig már kezdtem felhördülni a sack miatt ezek meg itt belémfolytják! 😮
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Legjobbkor kértek idő Viks oldalon, bár gondolom nem azért mert látták , hogy balról megdöglött volna Ponder.
több mint 10 éve
Túrót, inkább McKinnonnal. FCS powa!!!de ha nyertek, Ponderrel!Höricsinálok egy másikatKmetyGgólKmetyGnem akarod a siged kisebbre venni? 150 px magasan jobb lenneHöri
több mint 10 éve
rendben, bár ez a veszély nem fenyegetde ha nyertek, Ponderrel!Höricsinálok egy másikatKmetyGgólKmetyGnem akarod a siged kisebbre venni? 150 px magasan jobb lenneHöri
több mint 10 éve
így, hogy Shildset túlfizettük Tramon tényleg felébredt idén! 😉
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Magas a hangja 😀6.on vagyok a koliban. hozzon létrátBorbinhoMost mondom, hogy ha nem csak passzold yard és TD lesz packers oldalon, megbízom Iktriadot, hogy minden este énekeljen az ablakod előtt.Sixo67Nah azért... ha ezt is futották volna, nagyon pipa lennék most Borbinho-ra.Sixo67csak várd ki 😀Borbinho
több mint 10 éve
de ha nyertek, Ponderrel!csinálok egy másikatKmetyGgólKmetyGnem akarod a siged kisebbre venni? 150 px magasan jobb lenneHöri
több mint 10 éve
6.on vagyok a koliban. hozzon létrátMost mondom, hogy ha nem csak passzold yard és TD lesz packers oldalon, megbízom Iktriadot, hogy minden este énekeljen az ablakod előtt.Sixo67Nah azért... ha ezt is futották volna, nagyon pipa lennék most Borbinho-ra.Sixo67csak várd ki 😀Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Tóth Viktor lett idénre az új "Gábor Kispestről". 😀iktriadSzimplán csak új névről írogatsz.
több mint 10 éve
passzolt 300+ yardot, de a bokahúzódás emlékeztette rá, hogy ez nem az ncaa, hanem már az nfl... c'mon man xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Most mondom, hogy ha nem csak passzold yard és TD lesz packers oldalon, megbízom Iktriadot, hogy minden este énekeljen az ablakod előtt.Nah azért... ha ezt is futották volna, nagyon pipa lennék most Borbinho-ra.Sixo67csak várd ki 😀Borbinho
több mint 10 éve
csinálok egy másikatgólKmetyGnem akarod a siged kisebbre venni? 150 px magasan jobb lenneHöri
több mint 10 éve
ő is advice junkie mint André?Nah azért... ha ezt is futották volna, nagyon pipa lennék most Borbinho-ra.Sixo67A héten tőle kértél fantasy tippeket?iktriad
több mint 10 éve
Tóth Viktor lett idénre az új "Gábor Kispestről". 😀
több mint 10 éve
Nem kérek én senkitől , el tudom egyedül is baszni 😊Nah azért... ha ezt is futották volna, nagyon pipa lennék most Borbinho-ra.Sixo67A héten tőle kértél fantasy tippeket?iktriad
több mint 10 éve
gólKmetyGnem akarod a siged kisebbre venni? 150 px magasan jobb lenne