Green Bay Packers - Minnesota Vikings
2 feliratkozó
több mint 10 éve
hát ahogy a mellékelt ábrán is látszik (eddigi idei egész éves teljesítmény), nem csak rajta múlott! Remek kis párost alkotnak CMIII-al ha épp 3-4ezünk, és szerencsére "konyít" valamicsként a 4-3-hoz is 😊Szerintem nem azért írták le mert öreg, hanem mert az elmúlt 2 évben híg libafos volt.Sixo67Peppers leap, ezt se gondoltuk volnaOld Green Baynagyon leírták, hogy öreg lesz ő már ide, de nagyot segít ennek a D-nek! (és látjuk, hogy Houstonnal nem jártak jobban a macik)balazs799
Liverpool Fc
több mint 10 éve
amúgy miről beszélünk? Ez volt Ponder idei első TD passza.KmetyGSchaubot tavaly akkor a sok TD passza miatt kiabálták ki a kezdőből xD
több mint 10 éve
Ponder 6 complete passzRodgers 6 complete passz
mi is a probléma?
több mint 10 éve
Christian Ponder was selected 20 picks earlier than Teddy Bridgewater.Már bánom, hogy Pondert draftoltam Mock Draft Gameben 1/16ra. (És mindenki azt mondta, teljesen komolytalanná tettem a játékot, erre a Vikings elvitte 1/12n IRL) 😀😀iktriadVajon miből lesz több: Bridgewater mutatás a sideline mellett vagy Vikings pont?Tudtam én , hogy várod 😀Sixo67
Jöjjön inkább Harnish.iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azért elég nagy meglátás volt ez a Ponder draft is anno... De bánja a fene.BazzaniÉs ki lett a draft procedura alatt Ponder legnagyobb haverja? Gabbert.
több mint 10 éve
a balfasz mindenit már...
több mint 10 éve
amúgy miről beszélünk? Ez volt Ponder idei első TD passza.KmetyGmit tippelsz, lesz még?
több mint 10 éve
amúgy miről beszélünk? Ez volt Ponder idei első TD passza.
több mint 10 éve
Szerintem nem azért írták le mert öreg, hanem mert az elmúlt 2 évben híg libafos volt.Peppers leap, ezt se gondoltuk volnaOld Green Baynagyon leírták, hogy öreg lesz ő már ide, de nagyot segít ennek a D-nek! (és látjuk, hogy Houstonnal nem jártak jobban a macik)balazs799
több mint 10 éve
Azért elég nagy meglátás volt ez a Ponder draft is anno... De bánja a fene.BazzaniLocker--Gabbert--Ponder run top15-ben. És még megkérdőjelezed, hogy miért Stanzit kellett volna.
több mint 10 éve
Már bánom, hogy Pondert draftoltam Mock Draft Gameben 1/16ra. (És mindenki azt mondta, teljesen komolytalanná tettem a játékot, erre a Vikings elvitte 1/12n IRL) 😀😀Vajon miből lesz több: Bridgewater mutatás a sideline mellett vagy Vikings pont?Tudtam én , hogy várod 😀Sixo67
több mint 10 éve
Robinson bemutatkozása sem lett rossz
több mint 10 éve
Azért elég nagy meglátás volt ez a Ponder draft is anno... De bánja a fene.
több mint 10 éve
Peppers leap, ezt se gondoltuk volnaOld Green Baynagyon leírták, hogy öreg lesz ő már ide, de nagyot segít ennek a D-nek! (és látjuk, hogy Houstonnal nem jártak jobban a macik)
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Fzikai fájdalom Pondert nézni, oké, droppolnak a elkapók, meg a fal, de Istenem...nfl_loverNézegesd inkább akkor a kedves nejét(a még nem eleget reklámozott Oregon meccsen)!. 😀
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Harnish jöjjön, mert ő mégis 8-as ban játszik, már több, mint ez a 7-esKmetyGMajd garbage time-ban.
több mint 10 éve
A leap-et ő is csak tévéből ismeri, látszik 😊
több mint 10 éve
Harnish jöjjön, mert ő mégis 8-as ban játszik, már több, mint ez a 7-es
több mint 10 éve
Vajon miből lesz több: Bridgewater mutatás a sideline mellett vagy Vikings pont?Tudtam én , hogy várod 😀
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Peppers leap, ezt se gondoltuk volna
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
brafopedig már reméltem, hogy meccs is lesz :-/
több mint 10 éve
Peppers! 😀 lehet gyakorolni azt a leapot!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Fzikai fájdalom Pondert nézni, oké, droppolnak a elkapók, meg a fal, de Istenem...nfl_loverNah akkor erre mit mondasz xD