NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Teddy élete egyik legjobb meccsét zuhogó esőben játszotta a Cincy ellen, de szerette volna ezt az időjárástez már hétvége nekem
azt hol? :o mert ma lépnek pályárabaggiomár láttam az Oregon hétvégi meccs mezeit 😀KmetyGÓ rózsaszín kiegészítők, hogy hiányoztatok a szememnek. Ja nem.iktriadcsak várd ki az Oregon meccsét!baggio
több mint 10 éve
Teddy élete egyik legjobb meccsét zuhogó esőben játszotta a Cincy ellen, de szerette volna ezt az időjárást 😕azt hol? :o mert ma lépnek pályáramár láttam az Oregon hétvégi meccs mezeit 😀KmetyGÓ rózsaszín kiegészítők, hogy hiányoztatok a szememnek. Ja nem.iktriadcsak várd ki az Oregon meccsét!baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kampman
28 290
helyes, dolgozzanak a punterek a pénzükért
több mint 10 éve
magabiztosan kezdünk ezt szeretem
Liverpool Fc
több mint 10 éve
szegény Masthay, nem ehhez van szokva.
több mint 10 éve
már láttam az Oregon hétvégi meccs mezeit 😀Ó rózsaszín kiegészítők, hogy hiányoztatok a szememnek. Ja nem.iktriadcsak várd ki az Oregon meccsét!baggio
több mint 10 éve
Ha ez gyorsan eldőlne, akkor átváltok arra. Már ha nem alszom be addig.Ó rózsaszín kiegészítők, hogy hiányoztatok a szememnek. Ja nem.iktriadcsak várd ki az Oregon meccsét!baggio
több mint 10 éve
Ó rózsaszín kiegészítők, hogy hiányoztatok a szememnek. Ja nem.iktriadcsak várd ki az Oregon meccsét!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ritkán nézek GB meccset, de akkor Lacy állatkodik. Ma 150 össz yard 1v2 td
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Lacy most Richardson-módba kapcsoltHöriCsak szeretne, de ahhoz még javulnia kell 😀
több mint 10 éve
Ó rózsaszín kiegészítők, hogy hiányoztatok a szememnek. Ja nem.
több mint 10 éve
Én is ebben reménykedem !a Vikings úgy se passzolt volna😊ozibozilesz 85 futójátékunk és készKmetyG
több mint 10 éve
a Vikings úgy se passzolt volna😊ozibozilesz 85 futójátékunk és kész
több mint 10 éve
ozibozi
17 132
a Vikings úgy se passzolt volna😊
több mint 10 éve
ha Brian Robisont kell bemikrofonozni, tudod, hogy nem fog nyerni a csapatod
több mint 10 éve
Kampman
28 290
kellemes lesz
több mint 10 éve
Keményen kezded az estét xDnyugi, a jövő heti Vikings-Lions biztos jó lesz 😊HöriAkkor majd a Transformers UTÁN jön Megatron. 😀iktriad
több mint 10 éve
Üdv mindenkinek!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Jó estét, Hajrá Packers! 😊
több mint 10 éve
nyugi, a jövő heti Vikings-Lions biztos jó lesz 😊HöriAkkor majd a Transformers UTÁN jön Megatron. 😀
több mint 10 éve
nyugi, a jövő heti Vikings-Lions biztos jó lesz 😊Hörijaja, azt Cicavízió adja