Green Bay Packers - Minnesota Vikings
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Vajon miből lesz több: Bridgewater mutatás a sideline mellett vagy Vikings pont?Jöjjön inkább Harnish.
több mint 10 éve
ez nem nehezebb felfogás, a diginél is ugyanezt csinálták az összes kicsit érdekesebb témájú kérdésnél, a második mondatnál már arról beszéltek, hogy biztos milyen stiklik mennek a háttérben, miközben mindent adtak, csak egyértelmű választ nem...Hogy az ilyen kérdéseket miért ilyen hülyén kell mindig megválaszolni, ezt sose fogom megérteni...baggioA Sport Tvnél gondolnak a nehezebb felfogású nézőkre is.iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Azért ezt az idei védelmi séma kálváriát nem lehet túl egyszerű megélni Clay-nek. De nagyon ott van a csapat mellett! Nem idén fog 10 sack-es szezont zárni!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Milyen szépen fogalmaztál 😊 a főedzőnek 6 millió dollárt fizető Alabamánál biztos rászorulnak arra, hogy kis "mellékest" szedjenek be a játékosügynököktől, ehh...Hogy az ilyen kérdéseket miért ilyen hülyén kell mindig megválaszolni, ezt sose fogom megérteni...baggioMert bizonytalanok.Sixo67
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hawk elment a málnásba LOL
több mint 10 éve
Lassan Locke itt is főszereplő lesz, nem csak a Lostban.iktriadez nem lost, csak losing
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Fzikai fájdalom Pondert nézni, oké, droppolnak a elkapók, meg a fal, de Istenem...
több mint 10 éve
Hogy az ilyen kérdéseket miért ilyen hülyén kell mindig megválaszolni, ezt sose fogom megérteni...baggioA Sport Tvnél gondolnak a nehezebb felfogású nézőkre is.
több mint 10 éve
Hogy az ilyen kérdéseket miért ilyen hülyén kell mindig megválaszolni, ezt sose fogom megérteni...baggioMert bizonytalanok.
több mint 10 éve
Lassan Locke itt is főszereplő lesz, nem csak a Lostban.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
5 pUUUUUUUUnt 😀😀😀
több mint 10 éve
Hogy az ilyen kérdéseket miért ilyen hülyén kell mindig megválaszolni, ezt sose fogom megérteni...
---
több mint 10 éve
Kampman
28 290
azt nem hallottam sajnos 😀Azért komoly mázlink van a Vikingek ellen, annak idején a formába lendülő Ponder helyett Webb, most meg a berobbanó Bridgewater helyett Ponder ellen kell játszanunk.Kampmanén is ezt mondtam a podcastbenHöri
több mint 10 éve
Azért komoly mázlink van a Vikingek ellen, annak idején a formába lendülő Ponder helyett Webb, most meg a berobbanó Bridgewater helyett Ponder ellen kell játszanunk.KampmanMondjuk tavaly a 2.on meg Rodgers nem játszott , egyből X is lett.
több mint 10 éve
értem én hogy Masthay kipihente magát, de jó lenne megcsinálni azért egy-két harmadikat.
több mint 10 éve
Azért komoly mázlink van a Vikingek ellen, annak idején a formába lendülő Ponder helyett Webb, most meg a berobbanó Bridgewater helyett Ponder ellen kell játszanunk.Kampmanén is ezt mondtam a podcastben
több mint 10 éve
Értem én, hogy szoktatni akarjuk az új fiút, de Ha ha nem a támadó csapat része...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Azért komoly mázlink van a Vikingek ellen, annak idején a formába lendülő Ponder helyett Webb, most meg a berobbanó Bridgewater helyett Ponder ellen kell játszanunk.
több mint 10 éve
10éve szinte minden vasárnap látok olyan csapatot aki az 1/1ért harcol.booooooooooooo, nem érdekel az 1/1 harc? Legjobb rész.HöriOtt már rutinosabb leszek és alszok tovább.Bazzani100% , hogy Ik volt, pár meccset látott eddig felvételről és Jags fan amikor idén még nem is volt a Sport Tv-n (ugye?) .Sixo67tavaly se volt.
na de majd a Titans ellen! #cantwaitHöri
több mint 10 éve
Jags meccseken mindig vannak érdekes/látványos megmozdulások, csak nem a hagyományos dolgokból.Az utolsó Sport Tvs meccsünk egy Jags-Colts TNF volt 2012ben, ahol Mike Mularkey eresztette el a legjobb dobás a Jags részről, mikor a bíróhoz akarta vágni a headsetjét a főzebra 47. rossz döntése után. 😀😀iktriad100% , hogy Ik volt, pár meccset látott eddig felvételről és Jags fan amikor idén még nem is volt a Sport Tv-n (ugye?) .Sixo67tavaly se volt.
több mint 10 éve
azt el tudom viselni, ha egy Packers fan Packers meccset néz xD csak ezek a sz@r TNF mérkőzések ne foglalnák el a csütörtöki műsorsávotszegény gyereket irányítsák át az Oregon-Arizonára, mert egy örök életre megutálja az amerikaifocitbaggioelismerem, hogy eddig kívülről ez egy borzalmas meccs, de sajtfejként én el tudom viselni, ha nem lesz túl izgalmas 😊balazs799
---
több mint 10 éve
Hétfőn mondta Ricsi mikor cserélgette Belichick az OL-t playről playre, hogy ez nagyon amatőr, azért ők nem a Jacksonville Jaguars. 😀😀Hogy az istenbe tudhatja egyáltalán, hogy létezik ilyen csapat de most komolyan...Sixo67100% , hogy Ik volt, pár meccset látott eddig felvételről és Jags fan amikor idén még nem is volt a Sport Tv-n (ugye?) .Sixo67tavaly se volt.
több mint 10 éve
Az utolsó Sport Tvs meccsünk egy Jags-Colts TNF volt 2012ben, ahol Mike Mularkey eresztette el a legjobb dobást Jags részről, mikor a bíróhoz akarta vágni a headsetjét a főzebra 47. rossz döntése után. 😀😀100% , hogy Ik volt, pár meccset látott eddig felvételről és Jags fan amikor idén még nem is volt a Sport Tv-n (ugye?) .Sixo67tavaly se volt.
több mint 10 éve
booooooooooooo, nem érdekel az 1/1 harc? Legjobb rész.Ott már rutinosabb leszek és alszok tovább.Bazzani100% , hogy Ik volt, pár meccset látott eddig felvételről és Jags fan amikor idén még nem is volt a Sport Tv-n (ugye?) .Sixo67tavaly se volt.
több mint 10 éve
Vikings offense karcol mint az Eagles múltkor. bár ott legalább volt 3 return td
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."