NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Green Bay Packers - Minnesota Vikings
2 feliratkozó
több mint 10 éve
nfl_lover
912
2. félidőre bejöhetne Flynn isKampmanpersze, kösz, szopjam be a fantasyt amennyire csak lehet 😀
több mint 10 éve
2. félidőre bejöhetne Flynn isKampmanricsi is olvas téged 😊
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Nem lehetne megkérni őket hogy fújják le a meccset, mielött megsérül vki, aki számít?😊Go Vikings!szerezz egy terrible towelt és dobd be
több mint 10 éve
És te hogy szidtad a picket a draft idején. 😀püff, a dimenziókapun hamarabb mennek át mint Mjúhorton nálunk.Höri4 fumbli közöttTrent szétfutja őket a getszybeHörireméljük maradnak a csütörtöki trendek a Colts - Texansra isHöriHa Clowney visszatér, ő ,Swearinger és Joseph 5 sacket és 5 INT-et tol Luckon akkor tutira 😀Sixo67
köszönet baggio, szenzációs vidi 😉nfl_lover
Mondjuk én is morogtam a Linder pick miatt, erre ő a legjobb O-falemberünk jelenleg. 😀😀
több mint 10 éve
mondom én, hogy utóbb még átváltanak az Oregon meccsre
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Mekkora májer vagyok, hogy mindig a legbénább kezűeket teszem be fantasybe... Remélem Rainey is hoz a héten vagy 2 fumblit.Sixo67ne aggódj, én is felpattantam az Asiata bandwagonra 😀😀
több mint 10 éve
Mekkora májer vagyok, hogy mindig a legbénább kezűeket teszem be fantasybe... Remélem Rainey is hoz a héten vagy 2 fumblit.Sixo67én AP helyett hoztam Asiata-t , eddig mondjuk aratott.
több mint 10 éve
Nem lehetne megkérni őket hogy fújják le a meccset, mielött megsérül vki, aki számít?😊
több mint 10 éve
Mekkora májer vagyok, hogy mindig a legbénább kezűeket teszem be fantasybe... Remélem Rainey is hoz a héten vagy 2 fumblit.
több mint 10 éve
püff, a dimenziókapun hamarabb mennek át mint Mjúhorton nálunk.4 fumbli közöttTrent szétfutja őket a getszybeHörireméljük maradnak a csütörtöki trendek a Colts - Texansra isHöriHa Clowney visszatér, ő ,Swearinger és Joseph 5 sacket és 5 INT-et tol Luckon akkor tutira 😀Sixo67
köszönet baggio, szenzációs vidi 😉nfl_lover
több mint 10 éve
Kampman
28 290
2. félidőre bejöhetne Flynn is
több mint 10 éve
A Teddy bevágásokat nem lehetne pontokra váltani? Akkor egész szoros lehetne az eredmény. 😀iktriadne, én ezekért nézem a meccset xD nálam ő nyert, többet van képernyőn, mintha játszott volna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
nice ... 😕
több mint 10 éve
Asiata 😀 ág is húzza
több mint 10 éve
Burnett megint! Baromi jó szezont hoz!
Liverpool Fc
több mint 10 éve
nfl_lover
912
4 fumbli közöttTrent szétfutja őket a getszybeHörireméljük maradnak a csütörtöki trendek a Colts - Texansra isHöriHa Clowney visszatér, ő ,Swearinger és Joseph 5 sacket és 5 INT-et tol Luckon akkor tutira 😀Sixo67
köszönet baggio, szenzációs vidi 😉
több mint 10 éve
A Teddy bevágásokat nem lehetne pontokra váltani? Akkor egész szoros lehetne az eredmény. 😀
több mint 10 éve
D. Jones - boka
több mint 10 éve
reméljük maradnak a csütörtöki trendek a Colts - Texansra isHöriaztmondod, hogy beindul a fitzpatric buli?
Liverpool Fc
több mint 10 éve
igen, ez nem lehet véletlen 😀újabb prime time meccs, újabb blowout, összeesküvésre gyanakszokKampmannfl_lover
több mint 10 éve
Trent szétfutja őket a getszybereméljük maradnak a csütörtöki trendek a Colts - Texansra isHöriHa Clowney visszatér, ő ,Swearinger és Joseph 5 sacket és 5 INT-et tol Luckon akkor tutira 😀Sixo67
több mint 10 éve
Ponder passer rating: 8.6